СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno da moze da se pravda. nego sam ja kao fina pa mislm da je malo sramota ako nije moranje. mogli smo doci i pre dva dana, realno nam nista nije falilo... nego je muzic na odmoru do petka, a ja vec ne radim pa smo ceri strpnuli jedan dan od skole.
interesantno da se nije ni bunila iako voli da ide u skolu. cak je jednom pitala da joj neko donese ranac i knjige pa da uci sama a da vise ne ide u skolu :lol:
toliko je umorna da sad jos uvek spava (ide popodne u skolu) tamo je ustajala oko sedam svako jutro a uvece nije htela na spavanje dok svi ne polegamo ...

11047945_1019370258074254_3709342579967625496_n.jpg

Krenulo prolećno spremanje kod vas? :) Ja sam spakovala tri velike kese moje garderobe, odneću u Sigurnu kuću ovih dana, ima i letnjih i zmiskih stvari. A treba još toga da se rešim. Obožavam to, osećam se pet kila lakšom kad se rešim nepotrebnih stvari.
Mi još treba i da se selimo, nadam se da ćemo uspeti krajem maja zaista... Tako da će tu biti dodatnog bacanja. Mada i nemam bog zna šta da bacam više jer se trudim da redovno se lišavam nepotrebnih stvari a Gicanove stare stvari nosim kod mojih na selo, svkaako će trebati drugom detetu tako da se toga ne rešavam još uvek.

Zoljo, vi ste maximalno iskoristili raspust..:ok:

a i kad spomenu prolećno sređivanje ormana...:fdlan:
..i to moram jedno po jedno

i na raspustu za sedam dana imali sva cetiri godisnja doba :)
ako se secas kad sam napisala da je pao sneg, to je izgledalo ovako:
Pogledajte prilog 350640
a posle samo dva dana je bilo 25 stepeni i setali smo bez jakni.
sledeceg dana je cera htela da vozi pedaline na jezeru, ali je bilo hladno i duvao je vetar pa nije bilo iznajmljivanja pedalina taj dan.
jesmo lepo iskoristili raspust, a vreme je bilo ludo... sankanje i suncanje u samo dva dana.

Da ste pametne da preprodate to...

Garderobu? Ma nemam vremena da se cimam sad s tim, to bi trajalo...Sad hoću samo da se rešim. A i Sigurnoj kući verovatno treba.

- - - - - - - - - -

i na raspustu za sedam dana imali sva cetiri godisnja doba :)
ako se secas kad sam napisala da je pao sneg, to je izgledalo ovako:
Pogledajte prilog 350640
a posle samo dva dana je bilo 25 stepeni i setali smo bez jakni.
sledeceg dana je cera htela da vozi pedaline na jezeru, ali je bilo hladno i duvao je vetar pa nije bilo iznajmljivanja pedalina taj dan.
jesmo lepo iskoristili raspust, a vreme je bilo ludo... sankanje i suncanje u samo dva dana.

Divno :) Na Zlatiboru ste bili? Kakve su cene tamo, hrana/piće, ne smeštaj.

Garderobu? Ma nemam vremena da se cimam sad s tim, to bi trajalo...Sad hoću samo da se rešim. A i Sigurnoj kući verovatno treba.

- - - - - - - - - -

Divno :) Na Zlatiboru ste bili? Kakve su cene tamo, hrana/piće, ne smeštaj.
A jok ja ne dajem to takvima,garant su isti ko crveni krst,ono sto valja uzmu i PREPRODAJU a onim jadnim zenama daju boze me sacuvaj stvari.Bolje sebi pare u dzep I u kucni budzet nego tamo nekima.

Stvari koje je porerstao moj mlađi sin najviše volim da dam.
Razmišljala sam da prodam, na buvlajku ima puno tezgi na kojima se prodaje polovna roba,
al mi je glupo da prodajem stvari koje sam i sama većinom - dobila, tako da sam stvari koje još mogu da se nose - davala.

dobro jutro!
ovde svako malo dodje zatisje :)

mini_me, meni se cini da su ove godine cene na zlatiboru nize nego npr. u beogradu, za hranu i pice. npr, ono cega se secam - moja cera je volela tzv teleci ribic na kajmaku, to kosta 500 din porcija, ali je tolika da ona ne moze ni trecinu da pojede.palacinke i pomfrit na ulici 100 - 150 din (tako pise, nismo ih kupovali) ako volite tzv seoski turizam porcija je u proseku 300 din i mnogo je ukusnije nego u hotelu, ali cene jako variraju. pica kostaju kao i bilo gde po kafanama, ali ima slucajeva da ti pice od treceg dana ni ne naplacuju :lol: druzeljubivi neki ljudi. onda ih kad podjes kao nesto castis i svi zadovoljni... ako kuca ima u nazivu eko ili etno onda je sve skoro duplo skuplje.
suveniri - frulice, magneti, varjace 100 din; suseno voce spakuju u kesice tako ta kesica kosta 100 ili malo veca 200 din. moja cera obozava neki miks od susenih divljih jabuka i brusnica. kilogram toga je 1000 din, ali imas da grickas tri meseca :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back