Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.736
Opet škola i kontrolni zadaci sa njom..
Mici, iskoristi da se dobro odmoriš i napuniš baterije pre festivala..

Mici, iskoristi da se dobro odmoriš i napuniš baterije pre festivala..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ahahaaha. Proko ulepsa mi dan.![]()

Ja sam spakovala tri velike kese moje garderobe, odneću u Sigurnu kuću ovih dana, ima i letnjih i zmiskih stvari. A treba još toga da se rešim. Obožavam to, osećam se pet kila lakšom kad se rešim nepotrebnih stvari.Zoljo, vi ste maximalno iskoristili raspust..
a i kad spomenu prolećno sređivanje ormana...
..i to moram jedno po jedno

Da ste pametne da preprodate to...
i na raspustu za sedam dana imali sva cetiri godisnja doba
ako se secas kad sam napisala da je pao sneg, to je izgledalo ovako:
Pogledajte prilog 350640
a posle samo dva dana je bilo 25 stepeni i setali smo bez jakni.
sledeceg dana je cera htela da vozi pedaline na jezeru, ali je bilo hladno i duvao je vetar pa nije bilo iznajmljivanja pedalina taj dan.
jesmo lepo iskoristili raspust, a vreme je bilo ludo... sankanje i suncanje u samo dva dana.
Na Zlatiboru ste bili? Kakve su cene tamo, hrana/piće, ne smeštaj.A jok ja ne dajem to takvima,garant su isti ko crveni krst,ono sto valja uzmu i PREPRODAJU a onim jadnim zenama daju boze me sacuvaj stvari.Bolje sebi pare u dzep I u kucni budzet nego tamo nekima.Garderobu? Ma nemam vremena da se cimam sad s tim, to bi trajalo...Sad hoću samo da se rešim. A i Sigurnoj kući verovatno treba.
- - - - - - - - - -
DivnoNa Zlatiboru ste bili? Kakve su cene tamo, hrana/piće, ne smeštaj.

druzeljubivi neki ljudi. onda ih kad podjes kao nesto castis i svi zadovoljni... ako kuca ima u nazivu eko ili etno onda je sve skoro duplo skuplje.
Praline pravi moja kuma.