СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Raspust..:srecna:
U "našoj" školi danas sve redovno imali su "celih" 5 časova i bez predavanja o saobraćaju tokom raspusta,
a bili su danas kod Jovana ovi "obični" policajci da im drže predavanja o tome da se ne dopisuju na fejsu sa nepoznatim ljudima..i o bezbednosti uopšte.

Mici, brzo ce se to srediti. To ti kaze neko ko je pre dva dana imao majstora u kuci, jer kad je voda nestala i dosla pukao nam je neki ventil i deo cevi a da bi to zamenili morali su da prokopaju dobar deo zida u kupatilu. Da ne pricam na sta mi je licila cela kuca, a sad imamo "samo" jos rupast zid u kupatilu... ali

Casovi saobracaja odlozeni za posle raspusta. Redovni casovi u skoli posle raspusta ce trajati 45 minuta i idemo na Zlatibor za praznike. :srecna:

Srecan Uskrs svima koji slave!
wv7vab.jpg

Poslednja izmena:
Srećan Uskrs!

Ja sam jutros ispratila Luku na ekskurziju, otišli su na Taru 5 dana. Kako je bio uzbuđen, nije spavao poslednje dve noći. Njegova prva ekskurzija duža o 1 dana. Prvi put će sam brinuti o sebi. Čula sam se sa njim, jedan drugar iz sobe je poneo telefon. Stigli su, smestili se, trojica ih je u sobu, učiteljica im je već podelila listiće iz srpskog da urade i dolazi u vizitu da vidi kako su složili stvari i spremili sobe.
E, da vidite kako je ponosan. Veliki dečak! :D

Još uvek ne jer je vikendom uglavnom kod babe i dede. Ali će mi 5 dana biti definitivno mnogo.
Ipak, najvažnije je da se on lepo provede i da mu se konačno ostvarila želja. Pola godine je čekao ovaj dan. :D

- - - - - - - - - -

A ja sam srećna kao malo dete jer sam saznala da neću raditi 4 dana za Uskrs sledeći vikend. Čoveče, pa to je pravi mini odmor! :zurka:

A ja sam srećna kao malo dete jer sam saznala da neću raditi 4 dana za Uskrs sledeći vikend. Čoveče, pa to je pravi mini odmor! :zurka:

Super, ujedno da uživate zajedno, dotle će Luka da se vrati a eksurzije jel tako?

A što se exkurzija tiče, i mi smo se pred raspust obradovali ponudom za jednodnevni izlet u NS za Baneta...:D

I da prijavim da maximalno uživamo u raspustu, deca su dosta napolju, idemo u grad ili na jezero.
Može malko toplije da bude, al važno da nema kiše.

Ved, ti ovde visiš, a ne pratiš. :lol:
Rekla je žena da idu na Zlatibor ako se ne varam.
I moj Luka se na Tari sanka.

:ubeležite mi minus ovog puta...:aha:..:lol:

...ja sam mislila da su se vratili sa Zlatibora...

- - - - - - - - - -

Ova moja mala zvizda zamislila da joj zeka za uskrs donese HARFU !!! To nema nigde da se kupi koliko ja vidim, imate li vi neku ideju kako to da rešim ? Ili, ima li neko neki polovnu igračku harfu, i to dolazi u obzir ?

Obično ima igračaka sintisajzera (jel može to?), al za harfu ne znam.....:think:

Iju i ja ne pratim gradivo,bolje da cutim. Nego zar Zolja nije otisla negse na planine ali ne na Zlatibor? Ili su prosli put bili negde deugde? Izlapela sam.
Marge ja jos nikad nisam videla harfa igracku,mada miram priznati veoma originalan zahtev id NG! :) A da vam tata odradi nesto u domacoj radinosti?
Moj mali otisao sa bakom na selo. Vraca se u nedelju. Navijam da imaju lepo vreme pa mogu da uzivaju napolju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back