Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Ne. To su madjarski obicaji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kud joj pade bas harfa na pamet, to je jedan od najskupljih instrumenata, sve se radi rucno, pa spec. drvo... Uzasno su skupe, i ovde ih naravno nema.Ova moja mala zvizda zamislila da joj zeka za uskrs donese HARFU !!! To nema nigde da se kupi koliko ja vidim, imate li vi neku ideju kako to da rešim ? Ili, ima li neko neki polovnu igračku harfu, i to dolazi u obzir ?

E pa neće takvu harfu, onu kao pravu hoće. Što nema leđa nego samo žice u ramu.

Uživajte Zoljo kad vam je Bog dao.Zolja zuji po Zlatiboru i uziva ovde do ponedeljka.
Alisa, kako je Milos? Jeste li preboleli grlobolju?
Bili smo kod našeg dr, dobio je neki lek da popije jednokratno da mu preseče povraćanje, elektroliti koji se zamrznu pa se ližu kao sladoled sa raznim ukusima i naravno dijeta, sve po redu... Posle toga svega je samo jednom povraćao, nije mi jasno šta više ima da povrati. I evo ga već drugi put spava u toku dana, očito mu je telo iscprljeno, on inače nikad ne spava preko dana. Nadam se da će se do sutra stabilizovati kao što je dr rekao, treba da nam dođe društvo, biće jako nesrećan ako ne bude mogao da se igra sa decom. 
Luka je stigao i sve je bilo sjajno, oduševljen je, bilo je puno snega i svi su kupili kliska pa su se "kliskali". Nije im uopšte smetalo što nisu bili opremljeni za planinu, ali su ipak imali debele jakne i čizme pa je to bilo dovoljno. Luka je imao peh sa jednim drugarom koji ga je nagovorio da skine gaće pa ga je snimao i onda je to pokazao devojčicama iako je obećao Luki da neće nikome pokazati.Ah znaci ipak ne pratim,Zlatibor!Uzivaaaaaajte!
Eli jel Luka stigao kuci sa ekskurzije?
Ja ne mogu da verujem šta pada na pamet deci od 8 godina. Ja pitam Luku zašto si to radio, on mi kaže da je samo tako hteo da ga snima. Ja ga pitam zašto je uopšte želeo da ga neko snima, a on kaže da voli da ga snimaju. 

Ваистину васкрсе.Христос Воскресе.
Srecan Uskrs svima koji danas slavite!
Па да је другачије ти не би била ти.Ja bojkotujem, kad ja ne mogu da ignorisem sve i prinudjena sam da se lazno smejem jer BOZE MOJ to mi je rodbina (koju vidim 2 puta na godinu) a najradje bi ih izbacila napolje.Evo i sad sedim u sobi odvojena dok oni slave njihov praznik.
FUJ!
Mani se toga pusti deteZnam da će se javiti prava osoba (Poznavaoc), ali mislim da bi možda još nekome bilo zanimljivo da sazna...
Počela sam da učim dete da igra šah, objašnjavam joj za početak kako se kreće pešak i top i kako koja od tih figura može da jede. Ne znam radim li to dobro, ima li neki sistem kako dete naučiti da igra šah ?
Ona se mnogo nervira što bi volela od jednom da nauči kako idu i šta rade sve figure, toliko da je večeras otplakala turu od besa na sebe što ne može da shvati.
Takav je moj stariji klinac. Kad počne da histeriše, ja samo prekinem i ostavimo sve za sutra, ali samo ako sam traži da nastavimo. Skapirala sam da je to jedini način. Jednostavno mora da shvati da se strpljenje vežba.Znam da će se javiti prava osoba (Poznavaoc), ali mislim da bi možda još nekome bilo zanimljivo da sazna...
Počela sam da učim dete da igra šah, objašnjavam joj za početak kako se kreće pešak i top i kako koja od tih figura može da jede. Ne znam radim li to dobro, ima li neki sistem kako dete naučiti da igra šah ?
Ona se mnogo nervira što bi volela od jednom da nauči kako idu i šta rade sve figure, toliko da je večeras otplakala turu od besa na sebe što ne može da shvati.
Играјте испочетка само пешацима.Znam da će se javiti prava osoba (Poznavaoc), ali mislim da bi možda još nekome bilo zanimljivo da sazna...
Takav je moj stariji klinac. Kad počne da histeriše, ja samo prekinem i ostavimo sve za sutra, ali samo ako sam traži da nastavimo. Skapirala sam da je to jedini način. Jednostavno mora da shvati da se strpljenje vežba.