СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav zenice...dali je neko imao problema sa ekcemom na rukama?i sta ste koristile?poludecu

Иди код дерматолога, не тражи савете од нестручних лица.

Моја ћерка има проблеме са екцемом на прегибима руку и ногу а после ношења једног прстена (огавна кинеска бижутерија) појавио се и на прсту на коме га је носила. :confused:

bonžiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa gde si ti draga? puno posla oko dvoje dece,jel? :)
I ja ti savetujem da ideš kod dermatologa. Znam da si imala problema sa lekarima tamo,ali ipak nije ekcem za zezanje. Ako se sećaš moj je imao ekcem jako često kao mlađi,i jedino kortikosteroidna krema koju su mu izmešalo po receptu iz bolnice mu je pomogla. Najbolje da ako ikako postoji mogućnost tražiš savet dobrog dermatologa. Ljubi svoje mališane!

- - - - - - - - - -

Počeo protest ispred kuće dr Jelke Milenković

Grupa Knjaževčana, koji tvrde da su oštećeni zbog toga što su bili žiranti, ili nisu plaćeni za pošteno urađeni posao kod dr Jelke Milenković, započela je protest ispred njene kuće.

Revoltirani građani tvrde da su zbog svoje lakovernosti prinuđeni da otplaćuju kredit knjaževačke lekarke, te da godinama čekaju da im bude isplaćen posao koji su odavno završili. Kažu da nisu jedini i da ima još Knjaževčana koji su bili žrtve svoje dobrote.

- - - - - - - - - -

gde je ono knjazevac?

Knjazevac je tamo gde zivi Dr Jelka Milenkovic :aha:

jao narode sto ja mrzim ovakvo vreme. niti da je kisa niti da nije. nigde nismo otisli i guzvamo se po dvoristu u kom je hladno da se sedi, a nije neko vreme da se radi... nadam se da vi bolje provodite vikend.
ali kafica uvek godi :) pozdravcic od mene!

Окружен сам масом младих људи са више од 30 година који нису у браку и који усто немају љубавницу односно љубавника.Мука ми је од таквог стања у друштву.Шта Србија може очекивати од таквих?

Окружен сам масом младих људи са више од 30 година који нису у браку и који усто немају љубавницу односно љубавника.Мука ми је од таквог стања у друштву.Шта Србија може очекивати од таквих?

И ја сам приметила непарност код већег дела омладине. Уби их интернет, 'фала богу па тога није било у моје време. :mrgreen:

bonžiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa gde si ti draga? puno posla oko dvoje dece,jel? :)
I ja ti savetujem da ideš kod dermatologa. Znam da si imala problema sa lekarima tamo,ali ipak nije ekcem za zezanje. Ako se sećaš moj je imao ekcem jako često kao mlađi,i jedino kortikosteroidna krema koju su mu izmešalo po receptu iz bolnice mu je pomogla. Najbolje da ako ikako postoji mogućnost tražiš savet dobrog dermatologa. Ljubi svoje mališane!

Mila evo me....ima,ima posla oko dvoje,ovaj stariji je za deset deteta...bila sam kod dermatologa vec godinu dana mucim muku stim,ruke su mi u ranama,tj one linije su pukle,suve nedaj boze,mazem kortikoidne kreme vec god dana.Znam da ne valja toliko al sta cu nista drugo mi ne odgovara..mazala i bepantenom i nista,imam cak i neku kremu da nedodje do infekcije bas je masna ,pogotovo kad se kvase ruke ona ostaje na rukama,na pocetku je pomagala al sad nista...sad mi se pojavilo na nogama,i vratu...i na pregibu ruku a pre nikada nisam imala .kazu od tecnost za sudove i kupki...ko bi ga znao...

bonži ako je kod tebe već tako prostranjen ekcem,možda bi trebalo da odeš kod nutricioniste da ti promeni ishranu,velika je verovatnoća da imaš neki okidaš u organizmu,što prouzrokuje tvoj ekcem,meni se čini da to više nije samo do kupki i raznih tečnosti za čišćenje. Ljubi svoje M i M! :)

- - - - - - - - - -

Lep,sunčan,aktivan vikend svima!

Mila evo me....ima,ima posla oko dvoje,ovaj stariji je za deset deteta...bila sam kod dermatologa vec godinu dana mucim muku stim,ruke su mi u ranama,tj one linije su pukle,suve nedaj boze,mazem kortikoidne kreme vec god dana.Znam da ne valja toliko al sta cu nista drugo mi ne odgovara..mazala i bepantenom i nista,imam cak i neku kremu da nedodje do infekcije bas je masna ,pogotovo kad se kvase ruke ona ostaje na rukama,na pocetku je pomagala al sad nista...sad mi se pojavilo na nogama,i vratu...i na pregibu ruku a pre nikada nisam imala .kazu od tecnost za sudove i kupki...ko bi ga znao...

Ne znam da li imas mogucnosti(ne znam u kom si gradu) da odes na pregled kod cuvenog dr Lalosevica,ovde u Beogradu.
Stari lekar koji je ziva enciklopedija i odlican dijagnosticar.
ja sam imala problem sa decom dok su bili mali,par lekara je lupalo kojekakve dijagnoze,a on je na prvo gledanje znao sta im je i uz pravu terapiju tegobe su brzo nestale.
:cao:

Bonzita, probaj najjeftiniji i nejjednostavniji recept- dao ga je mojoj drugarici dr Karadaglic iz Beograda i ekcem je prosao- kupi u apoteci cisti apotekarski beli vazelin i mazi ga 5,6 puta dnevno. Znaci ne onaj sa nevenom ili bilo koji iz proizvodnje vec iz apoteke u plasticnoj kutiji :)
Ako to ne pomogne, pogledaj na sajtu americki Eucerin, provericu kako se tacno zove krema za atopijski dermatitis, spas je za decu sa ekcemom pa kontam da bi i za tebe bio, jer mi je ta ista drugarica rekla da je njenu sestru od strica ta krema spasila, uslovno receno. Ali ima je samo u USA pa ako imas nekog da ti donese. I obavezno rukavice kad cistis, stavljas deterdzent u masinu u sl. Ja imam iskustva sa alergijama pa svasta znam :)

I taman kad sam pomislila da loodilo u kuci :lol: ne mozhe da se podigne na vishi nivo, mm se vratio sa Najlon pijace sa zekom :eek:... belim, sa crvenim okicama ... :heart: ... prvo sam vijala malog po dvorishtu, pa zeca, pa sam otishla da skinem supu sa ringle, punu raskuvanih rezanaca, pa sam izvadila osusheno pechenje iz rerne ... sad zec odmara u kavezu, malog sam ubacila u krevet da spava, a mm se negde izgubio na dvorishtu ... :lol:

Da li je iko ikada pokušao na ekcem da maže najobičniju Pavlovićevu mast? Moj brat i ja imamo blaži oblik koji se pojačava zimi i držimo ga pod kontrolom sa tom masti za koju smatram da je pravi pravcati narodni lek. :super:
I moram još da se hvalim - učiteljica je okačila Luku na sajt škole. :heart: Ja mu pokazala, on ništa. Ali je zato oduševljen što ja je direktor škole pustio da sedi u njegovoj stolici. Tatin sin, nema šta! :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Moj Luka je inače jako frustriran što ja jako puno radim, dugo ostajem na poslu, često putujem do BG-a i rekao mi je: "Mama, kada ja postanem direktor jednog dana, ja nikoga neću terati da dugo ostaje na poslu, da ih deca ne bi čekala kod kuće". :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back