Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Jooooooooooooooooooj Eli to baš ume da rastuži decu. Sećam se pre 2 godine u vrtiću 3 puta su odlagali izlet dok je napokon svanuo sunčan dan pa su uspeli da odu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo kiša stala, a mom Luki odložili ekskurziju za sledeći vikend pa je razočaran. A koliko vidim, ni sledeći vikend neće biti bez kiše, tačnije tek za nekih mesec dana će biti suvo.![]()
Pozdrav zenice...dali je neko imao problema sa ekcemom na rukama?i sta ste koristile?poludecu

pozdravcic od mene!- - - - - - - - - -
I da prijavim: u četvrtak idem u pozorište da gledam Micimacko! Jedva čekam!![]()

Окружен сам масом младих људи са више од 30 година који нису у браку и који усто немају љубавницу односно љубавника.Мука ми је од таквог стања у друштву.Шта Србија може очекивати од таквих?

bonžiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa gde si ti draga? puno posla oko dvoje dece,jel?
I ja ti savetujem da ideš kod dermatologa. Znam da si imala problema sa lekarima tamo,ali ipak nije ekcem za zezanje. Ako se sećaš moj je imao ekcem jako često kao mlađi,i jedino kortikosteroidna krema koju su mu izmešalo po receptu iz bolnice mu je pomogla. Najbolje da ako ikako postoji mogućnost tražiš savet dobrog dermatologa. Ljubi svoje mališane!

Mila evo me....ima,ima posla oko dvoje,ovaj stariji je za deset deteta...bila sam kod dermatologa vec godinu dana mucim muku stim,ruke su mi u ranama,tj one linije su pukle,suve nedaj boze,mazem kortikoidne kreme vec god dana.Znam da ne valja toliko al sta cu nista drugo mi ne odgovara..mazala i bepantenom i nista,imam cak i neku kremu da nedodje do infekcije bas je masna ,pogotovo kad se kvase ruke ona ostaje na rukama,na pocetku je pomagala al sad nista...sad mi se pojavilo na nogama,i vratu...i na pregibu ruku a pre nikada nisam imala .kazu od tecnost za sudove i kupki...ko bi ga znao...

Mila evo me....ima,ima posla oko dvoje,ovaj stariji je za deset deteta...bila sam kod dermatologa vec godinu dana mucim muku stim,ruke su mi u ranama,tj one linije su pukle,suve nedaj boze,mazem kortikoidne kreme vec god dana.Znam da ne valja toliko al sta cu nista drugo mi ne odgovara..mazala i bepantenom i nista,imam cak i neku kremu da nedodje do infekcije bas je masna ,pogotovo kad se kvase ruke ona ostaje na rukama,na pocetku je pomagala al sad nista...sad mi se pojavilo na nogama,i vratu...i na pregibu ruku a pre nikada nisam imala .kazu od tecnost za sudove i kupki...ko bi ga znao...

ne mozhe da se podigne na vishi nivo, mm se vratio sa Najlon pijace sa zekom
... belim, sa crvenim okicama ...
... prvo sam vijala malog po dvorishtu, pa zeca, pa sam otishla da skinem supu sa ringle, punu raskuvanih rezanaca, pa sam izvadila osusheno pechenje iz rerne ... sad zec odmara u kavezu, malog sam ubacila u krevet da spava, a mm se negde izgubio na dvorishtu ... 

Ja mu pokazala, on ništa. Ali je zato oduševljen što ja je direktor škole pustio da sedi u njegovoj stolici. Tatin sin, nema šta!