Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Плати, тако да га и не добије џабе.Plati li država taj ''višak'' koji dobije za džabe?

) ce nam praviti problem sigurno celo prvo polugodiste. Cao drugari
Mi danas isli na testiranje u skolu... Sve proslo super. Curica je prosla taj test- kazu bez greske, a zakljucak je da sto se tice znanja moze i u treci razred, ali nemir i zelja za igranjem (citaj nedisciplina) ce nam praviti problem sigurno celo prvo polugodiste.
Danas smo jele sladoled, prvi ove godine; kupile veliki i mali hulahop i vrtele zajedno u parku, ljudi nas gledaju... neki se smeju, drugi prevrcu ocima, ali mi smo se dobro provele i umorne dosle kuci...
Cao drugari
Mi danas isli na testiranje u skolu... Sve proslo super. Curica je prosla taj test- kazu bez greske, a zakljucak je da sto se tice znanja moze i u treci razred, ali nemir i zelja za igranjem (citaj nedisciplina) ce nam praviti problem sigurno celo prvo polugodiste.
Danas smo jele sladoled, prvi ove godine; kupile veliki i mali hulahop i vrtele zajedno u parku, ljudi nas gledaju... neki se smeju, drugi prevrcu ocima, ali mi smo se dobro provele i umorne dosle kuci...

Klinci isto zagušeni, ali to pravdam prolećnom promenom vremena. Oni se malo žale, ja vičem da je to normalno, pa zaborave da se žale.
I onda uveče odvali da on neće da se UDAJE
nego će da ide u manastir.
Kaže mu mm, da u manastir idu samo oni koji ne mogu da nađu devojke, a on uporan da neće da se udaje pa neće. Kaže mm: "Ma ne moraš sine, to je sad nova moda, imaš devojku, a ne ženiš se". A Luka gleda pa ćuti. Sad će opet nešto da smisli.