СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj par komada, morske fotke su uvek "golišave" pa nisu baš zgodne za javnost.
Inače sam ja drugi dan na moru zaradila groznicu koje se još uvek nisam rešila i izgledam kao da mi je ***** zakačeno na usnu, da prostite. Aj što je ružno, nego što boli i zateže u pm!
Kući sam ostavila propolis koji kad se namaže čim krene da izbija groznica, ona se odmah povuče, ali ko bi pomislio da na moru može da se zakači tako nešto.
Pogledajte prilog 294719Pogledajte prilog 294722Pogledajte prilog 294723Pogledajte prilog 294724

dobro mila,ima puno posla hvala Bogu,valjda će se polako vratiti računica...još smo uvek novi,pa se svi čude kada prvi put dođu...kao jaaaaaaaaaaaaaaao kako diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivno,pa mi tek sad saznali za vas,čuli od tog i tog...i tako...znali smo mi da treba barem 6 meseci,da se počne profitirati od privatnog biznisa....eto polako,samo još malo pa kraj leta,a onda ću tek biti u frci,kad treba da počnem da radim i u pozorištu...uffffffffffffffffffffff,za sada ne mislim...

štooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo????????????????šta ti se desilo Eli??????????????????nadam se da nije ništa strašno...ljubim te...

žene Novosađanke,ako nemate gde da odvedete svoje dete subotom prepodne,dovedite ih u Zvrk na ludu zabavu,peći ćemo zajedno keksiće i svašta nešto zabavno raditi :)

Ja samo da prijavim da je moj kolega s posla išao 1 dan na časove mađarskog, naučio par fraza i dobio pasoš.
A nema blage veze sa Mađarskom, neki pradeda mu je iz Like pa je na konto njega dobio pasoš. Ludnica! :lol:

ali kad je predavao papire Eli? sigurno ne sada,od kada su pooštrili...

- - - - - - - - - -

Barb dobrodošli kući!Zlatibor je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer,sigurno vam je bilo ekstra na svežem vazduhu,a i mala balerinica je uživala.. :)

ali kad je predavao papire Eli? sigurno ne sada,od kada su pooštrili...
Ne znam kad su pooštrili, ali je predavao papire pre 3-4 meseca.

- - - - - - - - - -

Zju kolika škorpija!
Ja bih umrla od dosade na planini. Tamo mora da se šeta, to mi je ok 2-3 dana da se napune baterije. I na moru sam se smorila posle 7 dana, čak i deca. Nedelju dana je merak, sve preko toga je mnogo.
Nigde nije kao kući. :zaljubljena:

Eli upravo je onda završio pre nego što su pooštrili. Sada više ne prolazi tako. Vraćaju svakog ko ne zna da priča na nekom nivou.

Barb
bre zar nisi pobegla glavom bez obzira kada si videla ovu škorpiju??????????? Ja ne bih ostala ni minut u toj prostoriji više,nema šanse,teorije,teoretske šanseeeeeeeeeee.

e zene drage...
prvo, alisa - super slikice sa mora, bas lepo. i veruj mi ne bi se dosadjivala na planini iz prostog razloga sto ti se cini sve tako blizu i primamljivo, a kad krenes ono bezi :)
ja sam ponela cerkine omiljene knjige, posto navece nece da zaspi dok ne procitamo pricu(e), a tamo nismo stigli ni da ih izvadimo iz torbe. jedva je imala snage da vecera i spavanjac, ali nas je zato budila ujutro cim svane jer zove petao, konj, jagnje... pa dok ga nadjemo... a svako seoce prica za sebe. pa smo isli na mokru goru, mecavnik i sargansku osmicu (ali se na zalost nismo vozili vozicem)... drvengrad... i tako vreme bas proleti... imali smo u planu i zicarom na tornik, ali veruj da nismo stigli.

mici - super da zvrk lepo radi. bas mi je drago da si uspela.
a sto se skorpije tice, osim izgleda koji je takav kakav je potpuno su bezopasne. to su nase domace sumske skorpije, izuzetno retki su njihovi ubodi, a ako se desi jacina uboda je slicna ubodu ose ili pcele, toliko otprilike natekne i boli. ...priznajem da smo rastresali sve pre nego sto sednemo ili legnemo od kako smo je videli, a mestani su vristali od smeha :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back