СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Barb ja ne da bih od tog momenta pretresala sve pre nego što legnemo,nego ne bih imala mira dok nismo našli upravo ovu škorpiju sa slike. Pa bih onda još i deratizaciju pozvala. Hahaha. Znači ja se njih užasno bojim. Mene su na moru prepali samo tako,našla sam jedno gnezno,sa mamom škorpijom veoma borbenom i puuuuuuuuuuuno malih još kao dete. Taj bliski susret sa njima mi je zarezano u sećanje za ceo život.

sutra u soko banju na sedam dana... nisam se jos cestito ni raspakovala, a sad se ponovo pakujem. nadam se da ce vredeti :)

mici - neki bi rekli strah je samo jedna od mera opreza. mm se uzasno boji zmija. na planini uvek nosi cizme bez obzira na godisnje doba. u pocetku me je to prilicno nerviralo, pa sam se ponekad salila - kako zmije samo njega cekaju... ali sad imam nekako vise razumevanja. dobro je biti oprezan i volela bih da sam i ja bar malo takva, ali nisam. ja se samo bojim da cu da zakasnim, i uvek kasnim :)

e vidiš i viperu sam srela oči u oči kao dete u Šibeniku u nekom letnjem kampu....išli smo sa školom,osvojili neku nagradu,i na putu do kamp kućica gde smo odsedali sreli se...ja stala vipera počela da se meškolji,ja hipnotisano stojim,zmija se smiruje i odlazi...od tog momenta noću više nisam izlazila da piškim...hahaha...ali zmija se ne bojim,golim rukama ih hvatam od malih nogu...ali onaj rep mama škorpije podignut u vis,i mali zilion bebi škorpija,bljaks...

Evo I mene da vam mahnem. Jos uvek sam kao pala s Marsa. Danas prvi radni dan, stigli smo u subotu kasno I juce nije bilo dovoljno da se opasuljim gde sam :). Bilo nam je sve potaman, ususkano, poznato, mirno I bez ikakvih trzavica. More kupanjac, sunce I spavanje. Kad nas bas uhvate pundravci izlazilo se do grada I to je to. Odmor za dusu I telo. Poljubac svim drugarima!

zenske, imam pitanje jedno,za one koje su prosle kroz vadjenje krajnika klincima
sutra vodimo malu da joj vade krv i niko nam nije rekao jel sme da jede pre toga...ja se ne secam prosli put sta je bilo,kad je vadila treci , jer mi je tata umro nedelju dana pre toga pa mi je sve u magli....a ja curka ne setim se da pitam nekoga od dr

koliko se ja sećam sme da jede dete pre tog vađenja krvi...ali i nama je bilo davno skoro pre godinu dana,pa da slučajno ne zeznem...ja se sećam da smo išli rano,tako da još i nije bio gladan,brzo smo prošli,pošto decu puštaju napred,do pola 8 smo završili vađenje krvi i otišli do pekare na putu kući,seli na klupu i pojeo kiflu i popio sokić...e toga se sećam,znači on pre vađenja krvi nije jeo,ali kao da mi se čini inače da sme...no ja tu uvek zbrkam nešto...da gledaju šećer valjda onda ne bi smeo...kako to da opet vadite krajnike,jel nisu izvadili treći krajnik tada ili šta?

ja lujka nocas i pored leka nisam spavala....strasno

bili jutros tamo,mala nije puno plakala,bas je bila dobra
sutra operacija
a ja totalno upala u haos....jedva cekam da prodje
ustvari mi i nije jasno zasto sam u tolikoj prpi al ne vredi......
kopala sam sinoc po netu pa sam videla da kao ne sme a posle vidim da secera nema u rezultatima.....ali nema veze
tamo na institutu dodjete na prijem pa vade krv pa se setas do deset.....pa udjes pa dok te prozovu.....pa posle ides na sprat i cekas da te anesteziolog prozove.....uglavnom od osam do dva si u cimanju,samo smo srecom zavrsili oko 12.
onda kuci pa ujutru u bolnicu na operaciju
sad vadimo ova dva .....dobija angine sa T 40
poslednja je bila krajem juna u sred onog vrelog talasa.....a zbog moje trudnoce to radimo sad dok mi stomak nije bas veliki

aha,znaci prosli put ste vadili samo treci krajnik...secam se da je bilo nesto sa krajnikom...bas je cimanje ovo sto si napisala..ovde prvo povadis rezultate,krv,urin,EKG,pa dan ranije se smestimo u bolnicu,sutradan ujutro operacija,od najmladjeg deteta krecu pa prema starijima,tako da smo mi bili prvi...i u sustini to je to...bile ste vec,znas kako ide,nemoj da se opterecujes,bice sve okej...a zbog tvoje trudnoce mnogo bolje da prodjete sada,a iskreno i zbog vrtica,da ima vremena da se izbori sa svima u ovih preostalih mesec dana,pa onda krene u kolektiv...hajde,bice to sve okej,ne brini...drzim palceve,pa javi kako je proslo kada izadjete iz bolnice...ljubim vas...

drago mi je Tsy....e sada lepo koncentrisati na oporavak,na izolaciju neko vreme dok ne ojaca,i onda od septembra moze vrtic bez problema...super sto ste uspeli sada da odradite...

- - - - - - - - - -

E pa dobro, par mojih drugarica me pitalo, a ja ne znam da li mogu i one da dođu. Jedva čekam! :zurka:

ti samo dovedi drugarice slobodno...sto nas je vise bice bolje :)

Samo brzinski pozdrav od mene. Moram da vam kazem da je Sokobanja mnogo lepsa nego sto sam ocekivala i mi zaista uzivamo. Jedina mana je sto nemamo internet u sobama, ne znam kakva je to fora, ali eto. Kao da se ne zavuces u sobu vec da budes u restoranu dok si na netu.
Veliki pozdrav svima!!!!
Brz oporavak od operacije za malu drugaricu :heart:.

pozdrav drustvo! ima li vrucine?
mi sutra kuci, a danas smo isli na neki ranc, ili etno selo kako se to sad kaze :) imaju igru za decu... nekog magarca, ko ga prevede iz tacke A u tacku B moze da ga jase i moja cera uspela. vristali smo od smeha. a jahanje magarca, kakav dozivljaj!
pozdrav svima, bude neka slikica sutra :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back