СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ej pa ja sad skontala,danas počinje raspuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuust...deca će čamiti na uliciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,što to ne volEm,kada gledam decu od 10-13 godina kako neorganizovano cunjaju po gradu,dosadno im,a ne znaju šta će sa sobom,a toliko toga bi mogli da rade...ufffffffffffffffffffff....

да, потпуно се слажем
зато и имамо тему Распуст на којој можемо размењивати идеје како да се деца паметно организују преко лета
а чини се да све замре у току лета

Ja obožavam leto - toplo, svetlo, nazuješ papuče i furaš, dan duuuuuuuugačak pa imaš vremena i da uživaš, a ne samo da radiš, deca srećna, jure se okolo, a koliko vidim kreću vrućine pa konačno stiže na red i bazeeeeeeeeeen! :super:
I ne mogu da verujem da za 3 nedelje krećemo na moreeeeeeeeeee! :zurka:

A za raspust ne kapiram kako može biti problem. Mi u NS-u možemo da biramo da li ćemo na Štrand ili bazene (nekada smo imali samo jedan otvoren bazen u celom gradu, sad imamo 2). :zaljubljena:

...jutro, drage moje...zirkala sam vas malo...ali sam u tolikom poslu, da ne stizem da se prekrstim...upis nam je u skoli i to je meni sad haos celiiii juniiii...a onda imam nekakvu reviziju u biblioteci...i ne znam kako cu to sve stici pre godisnjeg odmora, a ne pada mi na pamet da zbog toga pomeram...moracu po celi dan biti na poslu...ima da se narintam...tako da, iako radim u skoli, posteno se naradim preko letnjeg raspusta...more, mozda...zadar...ali to tek u avgustu i zavisi u kakvom ce zdravstvenom stanju biti gazda kod koga idemo (posto ne placamo smestaj)...
I daaaa....konacno danas otvorila letnju sezonu...obula sam sandaleeeeee...jeeeee....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back