СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
извозали се бициклама, после свратили на клопу
јупу, не морам да кувам ни сутра јер сам ионако мислила да оно од јуче буде за данас,ал смо јело, и онда слободно и сутра од кувања

pa dobro Ved, kad cemo da vidimo tatu?
salim se naravno.
ja se slazem da Jovan i Bane ne lice fizicki, ali bih rekla da se ipak nekako vidi da su braca. ne znam kako to da objasnim, neki veseli duh koji se vidi na njihovim licima. i obojica su puni energije... jos se klopa, ali vidi se da se njima zuri dalje...

a kod mene je i danas padala kisa. istina bilo je toplije nego prethodnih dana, ali vreme je i dalje daleko od lepog.
cera mi je definitivno prebacena u stariju baletsku grupu. danas je imala trecu probu sa njima i super sve funkcionise. ima ulogu male sirene za sledecu predstavu.

pre, ne znam, mozda ima i godinu dana, bila je aktuelna neka ukocenost... jedno vece mm uzeo komp, ja pridjem - samo da vidim sta ima novo na forumima :)
i tako zajedno citamo ovde na forumu dosta zena se zalilo da su im muzevi ukoceni... kome vrat, kome ledja... prodje neko vreme, moj dragi napravi neki bolan izraz lica. pitam ga sta mu je, a on meni - da ti kazem pa da zavrsim na forumu :hahaha: ; naravno da mi nije nista!-
...
Ved, tvoj pristao i sliku da mu stavis na forum - svaka cast!

Juce sam bila na putu...ali prekjuce nam se desila glupost. Upalo mi dete na glavacke u jezero, skakala za njom, odmah je potonula, jedva sam je izvukla -za nogu sam je uhvatila...
Umotala je u stoljnjak iz obližnjeg kafića i odvezla kuci. Ona je super,a ja već drugi dan imam fleseve tog dogadjaja. Jer...kad smo došli kuci sam saznala da je u tom momentu bila sahrana sestrinog muža koji je bio mnogo stariji od nje i bili su razvedeni. Njihovo dete je mogao da vidja jako retko, a to dete je isto djevojčica, par meseci mladja od moje Ng.
Slučajnost, paranoja ili nešto treće...ali meni nije svejedno.

Sent from my Nexus 7 using Forum Krstarice mobile app

au bre Marge ja sam se sad naježila...moj brat je 3 puta upadao u reku,i 3 puta smo ga spašavali...znači on sigurno ima 100 života...dobro što si bila tamo,što se nisi ukočila nego reagovala i da je NG dobro,to je najbitnije...fleševi će te pratiti još neko vreme,da se ne lažemo,ali sve to prođe i život ide dalje..u pod brzo da malena nauči da pliva... ljubim vas...

Juce sam bila na putu...ali prekjuce nam se desila glupost. Upalo mi dete na glavacke u jezero, skakala za njom, odmah je potonula, jedva sam je izvukla -za nogu sam je uhvatila...
Umotala je u stoljnjak iz obližnjeg kafića i odvezla kuci. Ona je super,a ja već drugi dan imam fleseve tog dogadjaja. Jer...kad smo došli kuci sam saznala da je u tom momentu bila sahrana sestrinog muža koji je bio mnogo stariji od nje i bili su razvedeni. Njihovo dete je mogao da vidja jako retko, a to dete je isto djevojčica, par meseci mladja od moje Ng.
Slučajnost, paranoja ili nešto treće...ali meni nije svejedno.

Sent from my Nexus 7 using Forum Krstarice mobile app

Joj Marge, hvala Bogu velikom, sve je prošlo. Nema to veze sa sahranom o kojoj pričaš, ako budeš tako mislila obuzeće te vera u nešto čega nema. To je nešto što se dešava deci. Poljubac za malu hrabricu

živele žene dosta mlađe od muževa!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha...i ja sam među njima.... ;)
evo ja samo malo upadam vama u priču...sve dok ne krene ova moja privatna priča nešto i nemam vremena,ali protrčim da pročitam šta radite,i radujem se vašim lepim trenucima sa porodicom,na baletu,i žalim zajedno sa vama kada se desi upad naglavačke u Palić...ljubim vas sve...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back