Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Dobro jutro!
Ja malopre ustala...
Ja malopre ustala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Džaba ja sebe pokušavam da ubedim da mi ne smeta i da ostanem pozitivna - ne volEm je i tačka.
Sad polako učimo da je to ružno i objašnjavamo i objašnjavamo... pa je i po du.petu dobio malo... U nekom trenutku mi kaže kako mu je vaspitačica rekla, kad se isplazio, da će uzeti velike makaze i odseći mu jezik. To mu je rekao i neki moj rođak što je bio u poseti. To sam čula i na igralištu kako majka i baka prete devojčici
Jel to baš svi rade sem mene, pa zato moje dete i dalje psuje? 

Odvela jutros dete u vrtic,milina,steta sto nisam imala vremena za malo duzu setnju...Eli,kako je prosao susret sa vaspitacicom i svekrvom? Jel`se stvar malo sredila?Nećete verovati, ali danas se svekrva posvađala sa vaspitačicom i pretila joj otkazom!
Vaspitačica je tako otkačila da je zvala mm da mu se žali. Mm je pokušao da je smiri što misli da mu je uspelo, ali ne znam kako će smiriti svekrvu. A ona ide po decu u vrtić.![]()

Pre nedelju dana sam iznajmila neki film...Mama u štrajku na Božić, tako nekako, nja nja film ali prava novogodišnja, tj božićna atomsfera, lampice, ukrasi, irvasi, jelka, pokloni, kolačići...jao jao... Za vikend sam odvukla mm-a u jednu radnju kod nas, specifična po tome što se tu u suštini prodaje sve za svadbu što ti treba, tj za dekorisanje, pa cveće - pravo jel, pa vaze, sveće, ukrasi za dom ma divna radnja ja j baš volim. E i kad god je nešto, tipa uskrs, božić... imaju većinom za tu priliku stvari. Tako da reko ajde da vidimo dal ima već za novu godinu, malo je reći da se mm presmorio al njemu je (kao) simpatično koliko sam ja euforična i potpuno nenormalna kad se približava taj period u godini
Pošto nismo pri kešu nismo ništa kupili, a i rano je bogme
, ali ipak sam uzela komplet ukrasa za jelku, 6 u pakovanju medice male, bež sa crvenim mašnama, jao divnoooo...
Ura!!!

Doduše, Niki ozbiljno preti da mi preuzme titulu. 
добро јутро
мрзим уторак, мм ради рано па се буди ко вампир у пола шест
а кад звони сат онда се и ја пробудим и нема шансе да наставим да спавам
Ved,kome pricas,kod mene je to svake druge sedmice ,svaki dan i jos ustaje nesto pre 5h.... Ma,dodjemi da se ujedem za gu.icu, sat zazvoni,ja se probudim i od spavanja nista vise...

Njemu je valjda jedinom bilo do ustajanja jutros
Baš lepo to u vrtiću 
. A okicen stan drzim i ceo januar, najvise volim one sarene lampice kad mi se pale i gase u mraku
.
, kako nekulturan moze biti svako a pristojan i lepo vaspitan bas i ne.
.