СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Wenerice i moji su bolesni...svi smo dobili ponesto od njih...moj tata temperaturu, mm slini nevidjeno, mene boli grlo...njih dvoje sline i zale se da ih boli stomak...pri tom mi je Andrija u sredu povracao, a vec u petak sam ga ponovo pustila u vrtic...ne znam sta se dogadja odavno nisu bili tako non-stop slinavi...moram ponovo poceti da im dajem med...pocinje sezona slina...:sad2:

Inace, sinoc smo isli u bioskop...Andrija, mm i ja...gledali Ledeno doba 4...a ovih dana cu ga voditi da gleda Meridu hrabru...odusevljen je... :D

Ved,Alisa,slicice su predivne,pogotovo ove sa prvacicima..... odmah sam se setila svog polaska u skolu.... smrc... Kao sto neko rece,najlepse je djacko doba... Ovde deca tek sledece sedmice polaye u skole i u vrtice... Mi u petak dobili termin za doktora,u medjuvremenu smo uradili i rentgen. Ja sam sad totalno u dileni.. Pricala sa nekima,tj poynanicima o nasem problemu,i vecina je protiv te operacije ili da jos sacekamo... Kao jos gore je jos kad se operise,pa opet dobije upalu,pa deca su jos bolesnija,pa dodju jos veci problemi.... NE ZNAM STA DA RADIM zene,zanimaju me i misljenja zena koje su vec to prosle sa decicom...

Moji su isto zagušeni, ali ništa ne izlazi iz nosa.
Mene alergija ništa ne popušta, čas sam zagušena, as curi kao iz slavine, kijam, kašljem, suze mi oči, ne mogu da govorim i tako već 2 nedelje...:sad2:
Malo mi je popustilo od nekog praha na biljnoj bazi koji se ušpricava u nos pa napravi opnu u nosu i sprečava polen da se širi. To je pedijatar preporučio Luki kad je bio zagušen pre nekih mesec dana, a inače na njemu piše da je za alergije.:think: Samo da mi deca ne dobiju alergiju na mm i mene jer će se napatiti. Mm se raspada u proleće, a ja u kasno leto.:roll:
Ali još gore mi je što su dani sve kraći i dolazi jesen...:rida:

...Mici, mi nismo isli u vrtic pre operacije, jedno tri sedmice...mislim Andrija nije isao, iako je Nadja trebala biti operisana...sa njim, kao da i ona ide u vrtic...sto se bolestina tice :roll:

nama je operacija u januaru...odnosno svaki dan zivkam Polikliniku da pitam da li su počeli da zakazuju termine za januar,ali još ništa...tako da nema smisla da ne ide u vrtić do januara...čuvamo ga koliko može,da bude zdrav,ako nekome odlože operaciju da on upadne u taj termin...

Skandia ja smatram da će tvom malenom biti bolje posle operacije uzevši u obzir sve što si proteklih dana pisala ovde...ako ne živiš u Srbiji,po tvom niku asociram da si u nekoj zemlji Skandinavije....tamo je vazduh sasvim drugačiji nego ovde,pritisak vazduha itd....treba da misliš i na to kada budeš odlučivala da li da se operiše ili ne...

Eli sviđa mi se tvoj nov nik...:super:

Skandia ja smatram da će tvom malenom biti bolje posle operacije uzevši u obzir sve što si proteklih dana pisala ovde...ako ne živiš u Srbiji,po tvom niku asociram da si u nekoj zemlji Skandinavije....tamo je vazduh sasvim drugačiji nego ovde,pritisak vazduha itd....treba da misliš i na to kada budeš odlučivala da li da se operiše ili ne...

Eli sviđa mi se tvoj nov nik...:super:
Pa i ja smatram,da bi mu bilo bolje... Videcemo sta ce doktor da nam kaye u petak,ipak je on specijalista. Ne zivim u Skandinavskim zemljama,u Austriji smo.... :) Nik sasvim slucajno izabran,imala sam ja na umu druge nikove,ali kad sam ih upisavala,nije bilo moguce,jer je neko vec imao takve nikove i tako pogled mi pao na jedan casopis i tu je stajao naziv skandia-nekakvo osiguranje i to je to... :) Jel` ono i tvoj decak polazi u skolu?

добро јутро
:kafa:
скандиа, моја деца су у школи:super:

и ево,јуче смо купили и за ликовно шта нам треба, мада Бане у првом још неће имати ликовно, још им траје прилагођавање,
прве недељеимају само три часа, у та три часа српски и математику, идуће недеље српски и математика у три часа + енглески и веронаука кад имају по распореду
и тако
јуче је Бане имао домаћи, уствари завршио је бојење са часа
и тако,за сад је супер
Јоца..класика, имао је редован домаћи већ, и тако, њему је већ лако, шта он је трећи разред

Pa i ja smatram,da bi mu bilo bolje... Videcemo sta ce doktor da nam kaye u petak,ipak je on specijalista. Ne zivim u Skandinavskim zemljama,u Austriji smo.... :) Nik sasvim slucajno izabran,imala sam ja na umu druge nikove,ali kad sam ih upisavala,nije bilo moguce,jer je neko vec imao takve nikove i tako pogled mi pao na jedan casopis i tu je stajao naziv skandia-nekakvo osiguranje i to je to... :) Jel` ono i tvoj decak polazi u skolu?

ne draga,on ima 4 godine...ima još 2 godine do škole...

...jutrooooo...prekrasno...nocas padala kisa, a jutros, lepo sveze, ali ne hladno...mmmmm...mirise divno, cisto...:D
Ja obula zatvorene sandale i evo napatih se, sad mi noga natekla, nabila zulj...jaoooo, sta me ceka sad u jesen sa mojim bangavim nogama...jos dva sata provedoh cekajuci ginekologa...sad na poslu...

Mici...nisam znala da je operacija u januaru...stvarno nema smisla da do januara ne ide...tamo negde u decembru...mali nas drugar...

Skandia, Nadja je operisana sa godinu i po...nisam se ni malo dvoumila, s obzirom na to da smo "trosili" jedan do dva antibiotika mesecno...sad, posle operacije to izgleda mnogo bolje... ;)

Eli, ja koristim neki skupi sprej za alergiju, cini mi se da je Avamis...jer sam zacepljena tokom cele godine...samo ne cure mi sline, nego se sve zadrzava u sinusnim putevima, pa imam sinusitis i glavobolje...kako koristim ovaj sprej, prodisala sam...kod nas kosta nekih 15ak evra...kod vas je sigurno jeftiniji...

...Eli, ja koristim neki skupi sprej za alergiju, cini mi se da je Avamis...jer sam zacepljena tokom cele godine...samo ne cure mi sline, nego se sve zadrzava u sinusnim putevima, pa imam sinusitis i glavobolje...kako koristim ovaj sprej, prodisala sam...kod nas kosta nekih 15ak evra...kod vas je sigurno jeftiniji...

Ako je kortikosteroid radije se mučim. Ne volim lekove, nema šanse da se trujem.
Ovaj sprej je na biljnoj bazi i malo je ublažio simptome. Stvarno je bilo strašno pre nego što sam počela da ga koristim.

Банета је јуче учитељица нахвалила
рекла му је на часу да је геније :mrgreen:
а и мени је рекла да је одушевљена да је врло прецизан и тако---сама ми жена пришла и рекла ми
јуче је и домаћи лепо урадио, прецизно и брзо

данас већ, домаћи тако га је мрзело да ради, изгледа да се јуче префорсиро, сам себе
неће да ради домаћи, дуго му је требало да обоји обичан цртеж и то је обојио офрље

ма видећемо, ово је тек почетак, али знајући Банета како је био у забавишту и код логопеда, биће то све ок
уклопиће се и у средину, има другаре и све

а Јоца што се учења тиче, класика, он је већ ветеран, трећи разред, за сад нема проблема, уради лепо, без забушавања, добро, погреши ту и тамо, ал ништа страшно, неће намерно да избегава
него заборавио данас дукс у школи и нисмо могли да га нађемо :evil:
баш сам била љута на њега
ал све се нешто надам да је неко дете грешком узело његов дукс и да ће донети сутра

како је код вас?

Pa ja nemam bogznašta da pišem.
Miloš svako jutro govori da neće u vrtić jer mu je tamo "bljakavo".
A Luka viče - neću da radim domaćiiiiiiiiiiiiiii". Iako uopšte nema domaćeg u predškolskom, ali izgleda da se raspitao pa na vreme odbija školu.:lol:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::zcepanje::zcepanje::zcepanje::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:

Niki se ne buni - kaže lepo mu je. I i dalje se redovno raspituje kako je i meni bilo u školi... juče me pitao jesam li pevala neku pesmicu u školi :mrgreen: , pošto su oni pevali neku o zeki koji skače hop hop hop..... Valjda se trude vaspitačice da ih umore skakanjem, pa da budu dobri.... šteta što ja moje srednjoškolce ne mogu tako da pošaljem da se malo iskaču po dvorištu :aha:

Naš odlazak u vrtić se svodi na to da petominutnu vožnju biciklom Anđela neprekidno govori "neću u vutić, neću u vutić..." , tamo se malo nećka da ostane ali joj ja uvek obećam da ćemo posle vrtića ići negde, pa onda ostane, tužna, ali ipak bez plakanja. I tako već drugi mesec.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back