Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
ćao žene!
Eli i ja hodamo rame uz rame sa dečacima punih modrica,i moj je takav,pentra se svugde,nema vremena da bude pažljivjer će onda nešto propustiti...a kad zvekne,a to se dešava često(pun je modrica),onda voli da se mazi...čvoruge i mi mažemo margarinom,i zaista deluje,kada sam saznala za ovu foru,od tada samo priskočim frižideru i mažem...a posle juri nazad i radi identično isto kako se udario,jer njegov način je 100% najbolji,i neće se smiriti dok ne uspe u zadatku,pa makar puknuo ponovo...
a mi danas idemo u Kamenjar sa društvom na izlet..kum pravi kotlić,biće puno dece,jedino ja ne znam kako ću preživeti,pošto me T još zeza,i šlajm koji je počeo da se odvaja od bronhija...živeo antibiotik!
Eli i ja hodamo rame uz rame sa dečacima punih modrica,i moj je takav,pentra se svugde,nema vremena da bude pažljivjer će onda nešto propustiti...a kad zvekne,a to se dešava često(pun je modrica),onda voli da se mazi...čvoruge i mi mažemo margarinom,i zaista deluje,kada sam saznala za ovu foru,od tada samo priskočim frižideru i mažem...a posle juri nazad i radi identično isto kako se udario,jer njegov način je 100% najbolji,i neće se smiriti dok ne uspe u zadatku,pa makar puknuo ponovo...
a mi danas idemo u Kamenjar sa društvom na izlet..kum pravi kotlić,biće puno dece,jedino ja ne znam kako ću preživeti,pošto me T još zeza,i šlajm koji je počeo da se odvaja od bronhija...živeo antibiotik!

To joj je bio rođendanski poklon jer joj je juče bio rođendan.
Ваљда ће и та киша,мајку му

Tako da je jučerašnje vreme meni apsolutno odgovoaralo, beban bio za vikend kod babe i dede, mi pozavršavali neke obaveze, snabdela sam se literaturom za more lepo
, otišli na doručak kasni pa otišli po malca, koji je bio oduševljen mojim žuutim noktima
Kasnije smo otišli kod prijatelja, malac se igrao s njihovim detetom - zamislite!
Ili možda jesu al smo zaboravili??? Pita mm pa kako će klinci znati gde greše i zaista naučiti kako treba ako ti radiš sa njim i nema grešaka i tako ode u školu sa perfektnim domaćim? Kaže ta mama kao ali ja ne mogu drugačije ako svi tako rade, kako da ja ne radim? Iako se ne slažem s tim?!
...kad će već ta operacija trećeg krajnika????