СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas su se muškići družili, a neki i svađali, bilo je i smešno i čupavo.:lol:

U prevodu: Moje dete je više pravilo sr...nego što se igralo ko čovek - prvo je otimao igračke od Miloša, pa onda kvario Luki dvorac od peska, pa ga gađao peskom, pa lupao komšijama po ogradi i na kraju zaključao Miloša u kućicu u dvorištu :dash: :dash: :dash:

Ništa vi ne brinite. Ja vam neću dati da se mrdnete od kafice. Šta god radili - sebi radili.:mrgreen:

I sad ti meni kaži šta je on tu sebi radio :aha:

Mi naravno sve dane provodimo u našem dvorištu jer je to raj na zemlji.

A dvorište je stvarno rajsko :super: I rajski je što smo konačno uspele da skupimo na kafici posle sto godina :zag: nadam se da neće opet proći vek do sledećeg susreta.

U prevodu: Moje dete je više pravilo sr...nego što se igralo ko čovek - prvo je otimao igračke od Miloša, pa onda kvario Luki dvorac od peska, pa ga gađao peskom, pa lupao komšijama po ogradi i na kraju zaključao Miloša u kućicu u dvorištu :dash: :dash: :dash:
i jurio je Gabriela koji nije hteo da ga gnjavi,pa se ovaj moj u jednom momentu iznenada okrenuo u jurnjavi i besno gurnuo Nika,da je jadan pao na dupence i rasplakao se...toliko o tome da je samo Nikola bio živahan...baš su bili super,poređali se enjih četvoro po visini i jurili po dvorištu...uživancije...a mi ženske smo zaista uspele da sedimo i tračarimo malo....jeeeeeee

...jutro drage moje... Jao vremena...prekrasno...sinoc smo se mm i ja borili celu noc sa zoharima...zgrada ih je puna...katastrofa!!!
evo najnovije fotkice...za prvi maj...
nadja1.jpg
andrija.jpg
Nadja.jpg

Dobru noc zelim :kafa:

Citam,bile ste vredne nema sta.
Eli blago tebi,idete na more.A mozda cemo i mi...nadam se :aha:
Mici...i Milica ide na izlet na Palic negde krajem maja mislim da je oko 25-og.Najiskrenije nisam htela da je dam da ide jer mi je jako skupo ali vaspitacice su resile Milicu da vode gratis tako da ce ipak ici sa drugarima.

Evo da se i ja pridruzim Micinoj igrici sa slikama dece...

2008.
Picture 207.jpg

2009.
Picture 088.jpg

2010.
100_3284.jpg

2011.
Picture 368.jpg

i ova je od pre dve nedelje...
Picture 456.jpg

Dobro jutro drugari!
Mi smo isto rezervisali more, krajem juna, jedva cekammmmm. Ove godine posle dugog niza godina idemo na tri nedelje i planiram da se odmorim bas bas. Nama su praznici neslavno prosli jer se deckonja ope trazboleo ali skoro da smo oguglali na tu situaciju :(. Nadam se da ce nam svima more doprineti da pokupimo malo zdravlja za narednu godinu.
Nego jel zna neko da nam preporuci mesto za proslavu rodjendana u Bg, blizi nam se 4 rodjendan a postoje to krajem maja ja uvek gledam da ako je ikako moguce bude na otvorenom. E sad u prolece naravno zna da bude i pljuskova pa uvek trazim da ima i neki zatvoreni deo ako se o desi.

Dobar dan svima!

Lazy, idemo u Grčku naravno. Prvo sam odlepila kad sam videla da je Grčka postala luksuz, tj. da nije ništa jeftinija od Italije i Španije. E ali u Španiju nećemo moći dok se ne rešimo odlaska na more kolima pošto mi je to prioritet dok su mali. Jednom sam išla na more avionom sa malim detetom i gomilom prtljaga i rekla sam nikad više. U auto sve stane, potrpamo kući i istovaramo u sobu. A avionom ima toliko prepakivanja prtljagom da mi se smuči letovanje. I onda otpada Španija jer je daleko kolima, ni Italija nije baš blizu, ali ajde dobri putevi 1000-1000km do Riminija koji bi bio idealan za nas koji volimo aktivan odmor, ali sam na kraju odustala zbog šugavog mora. Tj.more izgleda kao Dunav, nije toliko prljav, ali nemaš osećaj da si na moru, a ja samo zbog tog osećaja idem.:heart:
Mm neće u Hrvatsku i Sloveniju, ja neću u CG i onda otpada Jadransko more pa ostaje samo Grčka koja zaista ima prelepo more, ali su se Grci obezobrazili jer im se može.
Tako da opet idemo na Halkidiki, na Sitoniju jer je prelepa, ali ovaj put u malo življe mesto, mada su tamo sve selendre, nema baš neki izbor. Ali ćemo ići sami, bez kumova pa ćemo više vremena provoditi u kolima i obilaziti okolne plaže kao što smo navikli kojih tamo ima koliko ti srce ište.:zaljubljena:
Evo gde idemo:http://www.hotel-sonia.gr/?lang=sr
Iščitala sam sve žive forume i dobila ličnu preporuku jako dobrog porodičnog prijatelja u kog imam poverenja. Samo još da nas vreme posluži jer idemo od 09-19.juna. Nikad nisam bila tako rano na moru, ali druga polovina juna je zauzeta, a kasnije mi je skupo. Ako bog da, otići ćemo i u septembru još jednom, tj.ako mm zaradi, što znači da je on bog.:mrgreen:

dobar dan :kafa:
vidim pričate o moru, mi smo zakazali od 2-17 jula 15 dana...idemo u CG mjesto Baošić/mislim da se tako zove/...
nebi ni išli ove godine da nam nije ispalo povoljno, al ide snama i baka i možda deka(još ga nagovaramo), djever, jetrva i djeca...
pa će nas izaći jeftinije, a kako se svaki put zakači temperatura kad odemo nebi još da idemo sami, bez pomoći :aha:
tako da jedva čekam da idem i da se malo odmorim od ovog kretenskog posla i smjena:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back