Dobar dan svima!
Lazy, idemo u Grčku naravno. Prvo sam odlepila kad sam videla da je Grčka postala luksuz, tj. da nije ništa jeftinija od Italije i Španije. E ali u Španiju nećemo moći dok se ne rešimo odlaska na more kolima pošto mi je to prioritet dok su mali. Jednom sam išla na more avionom sa malim detetom i gomilom prtljaga i rekla sam nikad više. U auto sve stane, potrpamo kući i istovaramo u sobu. A avionom ima toliko prepakivanja prtljagom da mi se smuči letovanje. I onda otpada Španija jer je daleko kolima, ni Italija nije baš blizu, ali ajde dobri putevi 1000-1000km do Riminija koji bi bio idealan za nas koji volimo aktivan odmor, ali sam na kraju odustala zbog šugavog mora. Tj.more izgleda kao Dunav, nije toliko prljav, ali nemaš osećaj da si na moru, a ja samo zbog tog osećaja idem.
Mm neće u Hrvatsku i Sloveniju, ja neću u CG i onda otpada Jadransko more pa ostaje samo Grčka koja zaista ima prelepo more, ali su se Grci obezobrazili jer im se može.
Tako da opet idemo na Halkidiki, na Sitoniju jer je prelepa, ali ovaj put u malo življe mesto, mada su tamo sve selendre, nema baš neki izbor. Ali ćemo ići sami, bez kumova pa ćemo više vremena provoditi u kolima i obilaziti okolne plaže kao što smo navikli kojih tamo ima koliko ti srce ište.

Evo gde idemo:
http://www.hotel-sonia.gr/?lang=sr
Iščitala sam sve žive forume i dobila ličnu preporuku jako dobrog porodičnog prijatelja u kog imam poverenja. Samo još da nas vreme posluži jer idemo od 09-19.juna. Nikad nisam bila tako rano na moru, ali druga polovina juna je zauzeta, a kasnije mi je skupo. Ako bog da, otići ćemo i u septembru još jednom, tj.ako mm zaradi, što znači da je on bog.