СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro

kafa.jpg

ajd malo da zavirim dok nije počela strka

nama gost otkazao, neće doći, tako da imam malo više vremena, mogu da gvirnem na forum
e Mici, i ja se nadam da ću danas da iskoristim da izađem malo sa decom do jezera, znaš otkad nismo bili
ceo prolećni rasoust nam je prošo, mi na jezero nismo otišli :eek: ne mogu da verujem
tako je bilo promenljivo vreme, vetruština, nije mi se dalo da idem na jezero, a kad je bilo lepo išli smo u grad na autiće :mrgreen: ;)

e kupio mi muž vagu :mrgreen: msm ne samo meni, al ja ću najviše da stajem na nju :mrgreen.
i mogu da prijavim sa ponosom:mrgreen: da stoji od jesenas na istoj brojki, ja sam zadovoljna, a nisam preterano vodila računa,
koliko bi bilo da sam vodila hehehe

...ej, Mici...dobro sam...manje-vise...pitala si me zasto se osecam bezze...jedini ko mene moze da izbije iz koloseka je mm...sve podnosim, a samo on ima tu moc...nervira me...pored previse obaveza koje ima, on na sebe preuzima i obaveze koje mu nisu potrebne...pri tom se, kao, konsultuje sa mnom, a onda uradi opet kako on misli da treba...pa ja ispadnem glupaca...***...i sad smo na ratnoj nozi...tacnije, ja sam pocela da se ponasam kao da njega nema, pa sve sto trebam da obavim planiram bez njega...a njega samo obavestim, pa ako zeli moze sa nama...shvatila sam da od price nema nista, pa sam pocela da delam...ali me to cini ocajnom, jer mi je zao sto je to jedini put.
Klinci su ok, hvala bogu...kaslju...naravno...za sad toliko...i Nadju moram prekosutra na kontrolu, timpanogram (mislim da se tako zove), a trebala bih je i fizijatru voditi, jer hoda na prsticima...Usput,Andriju smo odveli na prevlacenje kozice jer mi nikako nismo uspevali...proslo je brzo i ok...sad ga teram da svako vece sam navlaci...i tako... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back