СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče!

Čitam za Nađu i samo mi je jedno na pameti - SVUDA SU ISTI SKOTOVI!!!
No, biće sve ok, samo da niko ne poludi do kraja....

Ja se vratila iz Italije i sačekao me haos i na poslu i kući. Haos u smislu da ne znam gde ću pre.
Inače mm mi cvrkuće od kako sam došla, moraću češće da idem od kuće, više ćemo se voleti.:D

Italija je bila predivna, sunčana, opuštena... Smejala sam se kako skoro nisam i baš sam se lepo provela. Svako veče smo jeli morske plodove i pili vino. Na Sajmu kozmetike smo se podelili pa smo moje dve koleginice i ja šetale po halama za nokte i lakirali nam nokte, za šminkanje i šminkali nas, za frizure i nisu nas frizirali, za masažu i htele smo da se masiramo iako se moraš skinuti u gaće tamo pred svima i računale smo - nek ide život, niko nas tamo ne zna, ali smo se onda setile da može neko da nas uslika pa da osvanemo na YouTube ili slično, pa smo odustale od masaže. :lol:

Šopinge sam preskakala i gledala znamenitosti Bolonje, Firence i Venecije, a i računala sam da ću pazariti u outlet-u u povratku. Samo što taj outlet nije za nas smrtnike jer su sve bile najskuplje marke pa su im npr.majce na sniženju bile 50 eura. Ali nije mi žao, nisam išla zbog šopinga, a deca nisu ni pitala šta sam im donela, mama im je najveći poklon.:mrgreen:

I tako...napunila sam baterije, sunce je konačno odlučilo da ostane i ja više nemam drugih želja do daljnjeg....:aha:

...dan, drage moje...

Pre svega, hvala vam svima na pozitivnim vibracijama, i sto ste mislili na nas...

Sve je proslo u najboljem mogucem redu...imam jednu malu hrabricu...mnogo je bila dobra, i ocarala je sve med. sestre i bracu...tako da nismo imali problema... ;) uglavnom je pre operacije pravila sou i svi joj se smejali...juce oko tri smo izasli, samo ja nisam stigla da se sastavim do jutros, a onda nagrnuli gosti...eno sad oboje spavaju pa i ja odoh da da'nem...
hvala vam jos jednom... :)

...dan, drage moje...

Pre svega, hvala vam svima na pozitivnim vibracijama, i sto ste mislili na nas...

Sve je proslo u najboljem mogucem redu...imam jednu malu hrabricu...mnogo je bila dobra, i ocarala je sve med. sestre i bracu...tako da nismo imali problema... ;) uglavnom je pre operacije pravila sou i svi joj se smejali...juce oko tri smo izasli, samo ja nisam stigla da se sastavim do jutros, a onda nagrnuli gosti...eno sad oboje spavaju pa i ja odoh da da'nem...
hvala vam jos jednom... :)

e, sad, kad je operacija prošla kako treba, (:super: )
pričaj kakva su to braća, jel ima neki, onako mišićav, crn?
možda zakažem neku kontrolu za dete, onako, čisto, za svaki slučaj

Nerviram se, super, već je prošlo i sve u najboljem redu!:zag:

Wenerice, ja sam već bila i u Veneciji i u Firenci. U Firencu bih se vraćala stalno, Venecija mi je smrdljiva i buđava. Ovaj put sam svih sat i po vremena koliko smo bili tamo, provela u Duždevoj Palati.:D

Danas smo konačno uživali u dvorištu, klinci su bili presrećni! Živelo prolećeeee!:vatromet:

...jutro...hehehe...Ved, braca su odlicna...ima ih cetvorica i ne zna se koji je "krsniji"...stvarno su bili slatki i odlicni su sa decom, cak bolji od sestara...:D svakako preporucujem preventivne kontrole

Eli, drago mi je da si se ti lepo provela i da si uzivala...superiska...:)

imam jos pitanjce...za mame i tate koje su prezivele vadjenje treceg krajnika:koliko dugo mora da se hrani kasasto, jer mi dete zamire od gladi? :)

mi smo sad stigli iz grada
ja sam sebi kupila patike, moram da se pohvalim :mrgreen:
e sad ima da pičim u njima, nadam se da će dobro da me posluže
deca su bila na igralištu, bili na autićima, to je nezaobilazno :hahaha:
e sad, ja sam umorna, ja bih da se odmorim a oni divljaju po stanu :roll:

Mm i ja sinoć malo izašli da se setimo da i nas dvoje postojimo, a ne samo deca.
Prvo smo išli u "Dva štapića" na sjajnu i jeftinu kinesku klopu pa smo šetali po centru i zaprepastila sam se kada sam videla da butici rade u 9h uveče.
Pa smo cunjali po radnjama, razgledali i sprdali se kakvih ružnih i smešnih stvari ima i konstatovali smo da smo definitivno za staro gvožđe.
Pa smo pogledali šta ima u bioskopu, zakasnili na projekciju "Šešir profesora Vujića", to sam htela da gledam pa je mm rekao da ćemo ga skinuti sa neta.
I onda su se dva komada gvožđa zagrlila i otišla kući da sami sebi puštaju projekcije...:D

Danas se ubili od spremanja kuće, bila je baš prljava jer prošli vikend smo preskočili veliko spremanje pošto ja nisam bila tu, pa sam samo usput briskala ono najvidljivije, a sada sam zaposlila veš mašinu, raspašće se koliko radi. Još samo da provalim kako tepihe da operem u njoj.:think:

Sela sam 10 minuta da popijem moju kafu i furam po klince, da ručamo pa da opet odemo negde u provod na sunce i vazduh!

...zdravo drugari...evo i mene konacno na poslu...vracamo se svakodnevici...Andrija je sa radoscu otisao u vrtic, sve je pocupkivao od srece...jadno dete zdravo pravo nije islo mesec dana u vrtic, zbog sestre...objasnili smo mu da je na odmoru... :D Nadju smo istovarili kod tete, a mi na posao...volim svakodnevicu, kad je dobra...:D

dobro veče...
Nerviram se, kako je Nađa, jel još jede kašasto.....ja bih ti odgovorila al nemam pojma, sve što sam
negdje pročitala kaže oko 3 sedmice da se pridržavate..
Eli meni je Venecija ostala u lijepom sjećanju, možda zato što je bilo dobro društvo nemam
pojma al nam je vodič rekao da je Firenca među ljepšim mjestima, imam želju
otići al samo želju:aha:
nadam se da su tvoji momci dobro, kako su Veksi tvoji?...
kod mene djeca tek danas počela malo jesti, dali je neki virus nemam pojma
više, Lazar još uvijek kašljuca pa ćemo najvjerovatnije krenit sa pretragama
na alergiju da vidimo, jer mi je tog kašlja više preko glave...:(

dobro jutro
ja i Bane juče bili nas sistematskom pregledu za upis u školu
i dobio je uput da daje krv i mokraću, dobio je uput za fizijatra jer dr misli da mu je kriva kičma i naravno, za logopeda
pa videćemo
a javila mi se i micimacko sms-om
kaže Gabrijel malo malo pa bolestan
pozdravlja vas sve

a ja juče, tolikome smorilo to čekanje u ambulanti, još me i stomak boleo uveče, užas :(
ranije sam legla, pa sam tek sad kako treba kad sam odspavala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back