СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro

5348d1308472259-kafe-o-e-kafa-1-1.jpg

Cao zene ja smao da se javnem na brzinu jer me uhvatila griza savesti zbog nejavljanja, na brzake kad prelistam ovo malo vidim da ima divnih vesti i da cekamo i bebeeeee :)
Inace danas mi Mici bila na kafi i u to ime evo jednog spotica koji ce njoj znaciti puuuno :lol: Pogledati samo do 37 sekunde to je taj deo.
Necu vam otkrivati mesto u koje se zaputila, (uglavnom vecina vas i zna) nadam se da nece ni ona. Bitno je da je Micino putesestvije stalo u 37 sek crtanog filma.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
ebem mu miša joiv,suze mi idu od smeha...a ja ni mapu nisam imala,a da table ne postoje,ima da tužim državu za svoje putešestvije od juče...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:...al kafica i čajić su bii taman,a tek razgovor...:zper:

ćao ženice drage!
kako steeeeeeeeeeeeeeee?ja i danas imam putešestvije samo ne u pravcu joiv,nju sad već znam gde je,neće moći više da me zezne:manikir:

inajdić divno,već se mrducka bebče...a znala sam da će Nikola lepo da ga prihvati...
ija kako tvoj beban?kad će neka sličica da padne?
nerviram se...svaka čast što planirate treće dete,i ti postaješ moj idol sa november,mmicicom i suzakg...

ljubim vas sve,i wenericu i Vexy,i ZD,kviiiiiiiiiiiiiiii(vidim da se i ona javila),i lazy,i Eli(ne javlja se:think:)...i sve koje sam ovog puta izostavila...mene juče joiv toliko super opustila sa razgovorom,i tako mi se iskristalisale neke stvari...do neba joj zahvaljujem na tome....:bye:

Dobro jutro, drage moje...

Hihihi, Mici, hvala ti...:)

Nadja je danas primila poslednju vakcinu, do skole...jeeee...nije ni malkice plakala, bas me je odusevila, ko velika...:D
Andrija OPET slini i kasljuca od tih slina...pa mu je ukljucila deksametazon kapi u nos da kapamo...jos nastavljamo sa galitifenom, ali ga je ovde nabaviti pravi uspeh...na zalost galenika, kako je u problemima ovde slabo isporucuje robu...uzas...i tako...to su nase novosti...:)

dobar dan :kafa:
i Lazar opet kašlje, sinoć sam mu pravila i špinovani šljez i mlijeko špinovano, pa je povratio pa mu
malo bolje, djete je puno šlajma, danas ću da skuvam luk pa da i to probam to mu nisam
nikako pravila....
da, još nešto da napomenem, dr od poznanice za njenu malu djevojčicu iz Slovenije rekla
kad kašlje, grlo, uho, upale obavezno u vrtić da ide, jer kaže ti djete svoje vratiš kući ono
ozdravi i ponovo ga šalješ u središte infekcija, kao najbolje da ide pa da se samo navikne ili ti "prekali"....

ево и од мене кратак мах, пошто сам вечито у некој јурњави...
да се мало пожали, па бежим, кућни послови се неће урадити сами...
марина мора да пије гвожђе, хемоглобин 88... а ја истраумирана са аниним искуством (кад се сва исповраћала од гвожђа) сва сам у неком грчу...
љубимо вас све, болесни другари да што пре оздраве, а ми остали да искористимо ово лепо време за шетњу (мислим, јесте хладно, али је ипак лепо за шетњу :) )

.

Postavila sam u svoj album. Bice vremenom jos ;)

Nago zeMske imate li neki dobar recepAt protiv strija? Sada, kad "nemam" stomak, joj sta je ostalo :dash: Pomagajte :besna::besna:

Maži,maži, maži! Sad kad su crvene, možeš nešto da uradiš, kad pobele, niš! Ja sam mazala nekim Frei uljem za trudnice, ne znam da li to još uvek postoji, uzmi bilo šta od ovih preparata šta mogu da koriste dojilje i trudnice(ako dojiš), Mustela, Striet itd., ne može da škodi a može bar malo da pomogne. Meni je pomoglo puno posle prvog porođaja, ali moraš mazati bar 3 meseca bez zabušavanja. Moj je savet za drugi put-od petog meseca trudnoće maslinovo ulje, od kolena do grudi, nema šanse da ćeš da ispucaš(msm, može da se desi ali ne u nekoj većoj meri).Smrdi opasno, ali vredi...najbolje u maslinovo ulje dodati neke aromatične travke koje ne smetaju u trudnoći, mislim da može lavanda, i onda ne miriše tako jako. Raspitaj se pomaže li kantarionovo ulje, ono se koristi za rane i ožiljke, pa ako znaš nekog ko ga je letos pravio, da ti da... Ja sam napravila neku malu količinu inače bih ti rado poslala...
Na kraju krajeva, par strijica su za ponos!

ево и од мене кратак мах, пошто сам вечито у некој јурњави...
да се мало пожали, па бежим, кућни послови се неће урадити сами...
марина мора да пије гвожђе, хемоглобин 88... а ја истраумирана са аниним искуством (кад се сва исповраћала од гвожђа) сва сам у неком грчу...
љубимо вас све, болесни другари да што пре оздраве, а ми остали да искористимо ово лепо време за шетњу (мислим, јесте хладно, али је ипак лепо за шетњу :) )
čao Suzo
ne sekiraj se biće sve u redu

Maži,maži, maži! Sad kad su crvene, možeš nešto da uradiš, kad pobele, niš! Ja sam mazala nekim Frei uljem za trudnice, ne znam da li to još uvek postoji, uzmi bilo šta od ovih preparata šta mogu da koriste dojilje i trudnice(ako dojiš), Mustela, Striet itd., ne može da škodi a može bar malo da pomogne. Meni je pomoglo puno posle prvog porođaja, ali moraš mazati bar 3 meseca bez zabušavanja. Moj je savet za drugi put-od petog meseca trudnoće maslinovo ulje, od kolena do grudi, nema šanse da ćeš da ispucaš(msm, može da se desi ali ne u nekoj većoj meri).Smrdi opasno, ali vredi...najbolje u maslinovo ulje dodati neke aromatične travke koje ne smetaju u trudnoći, mislim da može lavanda, i onda ne miriše tako jako. Raspitaj se pomaže li kantarionovo ulje, ono se koristi za rane i ožiljke, pa ako znaš nekog ko ga je letos pravio, da ti da... Ja sam napravila neku malu količinu inače bih ti rado poslala...
Na kraju krajeva, par strijica su za ponos!

Da su samo par ne bih panicila :( Planiramo jos dvoje, pa na sta cu ja liciti na kraju :sad2:?

Sve u svemu, HVALA. Poslusacu savet. Vazno je da ima jos nade za moj stomak ;) Sada sve razmisljam da probam onaj Jomelop E ? Pitacu u apoteci da li smeju trudnice :rumenko: UPS porodilje.

ej, torbe su preteške, strašno, znam

jel nosila torbu na rame?--bolje onda da nosi ranac, mada verovatno je i modiranje u pitanju
a i plivanje je super stvbar, uopšte

Ma nije mila na rame vec je ranac...ali znas kako oni na odmorima od ucionice do ucionice uzmu pa prebace samo na brzaka :aha: i tako se to vuklo.Medjutim "odno vrag salu" moralo se reagovati.Ide svaki dan u ambulantu pa cemo videti.

Ne znam sta da ti kazem...moja Milica je krenula u ponedeljak.Kad am zavirila u sobu nije ih bilo n pola.Neka deca ne dolaze i po mesec dana.Sta ce ljudi ne salju ih.Prvo dok ozdrave onda ih puste da ojacaju.Medjutim i to malo dece koja idu jer nema ko da ih cuva kaslju i sline...i kako onda da ocekujes da tvoje dete bude zdravo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back