СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma biće vam super,tamo je još uvek dosta lepo vreme...nauživaćete se...

a što se logopeda tiče,ja sam zaista prezadovoljna...ova žena je pravi profesionalac,i za nepune 3 nedelje Gabriel je počeo da govori slogove,čak i neke reči u kontekstu sa konsonantima koje uopšte nisu ni vežbali...zaista je fantastično kako napreduje...

Dobro jutro :cao:

Mici, ima neki fazon sa tim saobraćajnim - da dođeš kad je smena (oko 2 - 3 valjda) ili uveče pred kraj, pa se raščisti gužva jer su otišli svi koji su morali, pa ostane još brojeva... a sad i agencije idu da podignu, samo ta usluga košta oko 1000 din.

Nerviramse - pozdravi mi Spliiiit :heart: Jao što bi i ja s tobom :besna: Imam tamo dve sestre i nisam ih videla 100 godina :aha:

A što se godina tiče - ja mislim da sam rekorderka teme - Imam 39 ipo, a dete mi nema još ni tLi :malav:
Nisi rekorderka, ja imam 40, a dete 16 meseci (i ono od 17 godina)

dobro veče i od mene...

vino%20pice.jpg

Evo...odmaram malo uz fb i youtube :D
Mica spava...juce sam je vodila kod doktorice.Vec mesec dana se borimo sa kasljem...krene pa se smiri.Davala sam joj jagorcevinu pa onda Bronhikum ali sam je na kraju juce odvela tako da je dobila antibiotik jer ima malo na bronhijama.Nije nista strasno,stigli smo na vreme.Juce je pocela da pije sirup i danas je vec lakse.U sredu na kontrolu tako da nema skolice.

Divno barem ces se odmoriti :D
Iskreno ne znam odakle da krenem ali moram sacekati muzica da ustane pa da vidimo njegov plan i program za danas.Sta cu,moram po njemu da sve da planiram jer vikendom radi nocu pa onda preko dana spava tako da vikendom usisivac ne dolazi u obzir.

Dobar dan!
Ja sam naravno na poslu.:roll:
Ove nedelje sam potukla sve rekorde, ni jednom nisam došla kući po danu. Luka me je prva tri dana opominjao što dolazim kući po mraku, posle je već odustao.
U četvrtak sam došla kući u 20h s puta i juče ujutru pročitam mail da treba da imamo predavanja posle posla.:evil: A moj Miloš treba da ide na vakcinu. I onda ga je mm vodio, htela sam da ubijem nekog.:besna: Došla kući posle 18h i danas opet naravno radim. Hebala nas demokratija da nas hebala!:dash:

Dobile smo na poslu nas dve još jednu osobu za ispomoć, znači pola čoveka, a trebalo bi mi bar dvoje. I onda su nam rekli - vi ste jedini dobili, ima da ćutite zbog drugih i nema da se žalite da ne možete da stignete sve da obavite. Polako počinje da mi puca film. Hebo mater ako ne bih otišla u butikašice, samo što i one rade po 10h dnevno. :sad2:

Prekjuče mi priča jedna koleginica da na Iriškom Vencu živi 4 dece čiji roditelji preko nedelje rade u Beogradu i samo nedeljom dolaze kući.
A deca su od 12, 10, 7 i 3 godine.:sad2:
I ona ih stalno viđa kako se peške penju i spuštaju u školu njih troje, a mali sedi kući sam. Pa hebem ti život!:evil:
I ko zna koliko ima takvih slučajeva i još gorih?:sad2:

ćao i od mene!
i odmah na početku,ne samo da nas hebala demokratija,nego hebala nas i feminizam i emancipacija...majku mu...

i ja sam na poslu,sedim dole u klubu trenutno...hebao ih poso...došla u 10 da probam kostim,jer treba da ide na korekciju,i sada sedim ovde i hebem život do podne,kada dolazi šminkerka da me priprema na probu koja počinje u 2...ma jel život ovo?...a dete mi već čak i ne plače kada odlazim,samo mi kaže ćao i krenu mu suze bez glasa...opet neka hebe sve ko je smislio emancipaciju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back