СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
isli smo,aham....bilo je malcice vetrovito,ali igraliste je bas blizu....sad je tamo oko nas sagradjeno nekoliko trospratnica,pa su i ruinirano igraliste sada obnovili,i ima veliki tobogan,penjalice,ljuljaske,klupe ya roditelje...bas je lepo trenutno,dok ta velika decurlija opet ne rastave sve...sve u svemu bas se nauzivao,valjda ce popodne malo i spavati,da i baka odahne,posto sam ja vec na poslu..hihihi...

a kako je Bane?sta on radi>

Bliži se rođendan mom svekru, pa već sam sve ideje za rođendanski poklon istrošila. Bilo je tu koječega, godinama, uglavnom po neki odevni predmet, izrezbarene flaše za rakiju, digitalna vaga... Sad, poslednjih godinu dana je uzeo kompjuter, zna osnovno na googlu, zna da primi poštu i otvori slike, zna da kontaktira sa nama preko skype, pa sam mislila možda nešto vezano za to da mu kupimo. Imate li ideju šta ?
I da, bavi se golubarstvom, ozbiljno, ima one ukrasne golubove što ne lete nego se šepure po dvorištu, mada ne znam šta bi u vezi sa tim moglo.
Bio je profi vozač u nekoj državnoj firmi, sad je u penziji, ima 60 godina, ali je držeći (dva braka i puno švljanja...)

Dobro vece...

37730_kafa-i-mleko_f.jpg

Ju Vexy, ti bila budna u 5.34 !!! Pa jel moraš tako rano da ustaješ, ja budem ljuta i na sebe i na ceo svet kada moram da se probudim pre 7.
Заправо то је у пола шест, тако већ пуно људскије звучи.
А тек ако га обрачунамо по пре осам дана старијем времену то му дође пола седам.
Ситница једном речју!

auuuuuuuuuuuuuuu Vexy,i ja već zaboravila koji si ti ranoranilac...jel pije neko kaficu?...ima neka havarija kod nas,i od zore nemamo struju na jednoj fazi...svi iz ulice smo zvali Elektrovojvodinu i reklamirali,rekli da dolaze majstori da rade na kvaru...i ja tako sad još malo sedim za kompom,pa onda trčim da kupim neki poklon,dete mi ide na rođendan popodne,a onda na posao,pa kući,pa po njega,pa njega dovedem kući predam baki,pa nazad na posao...i tako....

ma dobro, ja ustajem oko 6, ;ak i vikendom
al jutros, probudim se u 5.15, vidim svetli se nebo, reko nema ni[ta od spavanja više :lol:
obično legnem, najkasnije u 10, al noćas sam gledala na yutube Prvi glas Srbije do čak pola 12,:eek: (ja sve što može da se gleda online, tako gledam, jer gledam kad ja hoću, zaustavim, vratim i sl.
msm"noćas", nekome je to veče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back