СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh Eli, ti si kao moj brat od strica. Radi, kod što bi ti rekla robovlasnika, ima platu bogovsku, kada je krenuo na more dobio od gazde koverat, za sladoled, kada je otvorio, ono 800 evra. Ali zato radi od jutra do sutra, vrlo odgovaran posao, a po potrebi uskače i umesto sto drugih, i nikada se ne zna kada će doći kući. :sad2: Ne zna čovek šta da kaže, šta je bolje, a šta lošije...

I kod mene slicno bilo do pre mesec, a onda oni dodali jedan jedini gram koji je pretegnuo da se pozdravim i odem. Znam da onoliku platu necu vise nikad imati ali...Da opet kazem sta izgubis mostu dobijes na cupriji, sve zavisi sta su prioriteti.

Naravno, svako zna zašto nešto trpi, ako trpi. Eli je sigurno mnogo teško, jer su joj deca mala, i pored tako puno obaveza, neće ni primetiti da su porasli. :( Ja, koja sam rođena kao domaćica, u svoje ime kažem da nema te plate zbog koje bih ja svaki dan išla na posao, imala šefa, nadr.kane stranke, i tako to...

Ali, to sam samo ja.

Jaoooo...inajdic...super vesti...cestitam ti od srca...:)

@Eli, i ja bih se smakla sa glavom da ne radim...mislim da smo mi ti tipovi, ali mora i nama da dodje zuta minuta...mislim da si ti malo pod pritiskom zbog tog odmora sto si planirala, pa se izjalovilo...smirice se to sve, a i ti znas da si bolja dok radis...:)
Mi radimo oboje a jedva sastavljamo kraj sa krajem, doduse, oboje smo u prosveti, pa eto...mm jos ima i poslova sa strane, poput honorara iz filharmonije, i privatnih casova, i poneke svirkice...i da nema toga tesko bismo se cupali...to je surovi kapitalizam, niko te ne pita da li mozes, nego moras...

Naravno, svako zna zašto nešto trpi, ako trpi. Eli je sigurno mnogo teško, jer su joj deca mala, i pored tako puno obaveza, neće ni primetiti da su porasli. :( Ja, koja sam rođena kao domaćica, u svoje ime kažem da nema te plate zbog koje bih ja svaki dan išla na posao, imala šefa, nadr.kane stranke, i tako to...

Ali, to sam samo ja.
Slažem se, različiti smo. Kao što rekoh, ja da sam domaćica, do sada bih poubijala sve oko sebe i na kraju i sebe. Meni je kuća kavez. Gadno je samo što ne postoji sredina.:(
Drustvance da vam javim da sam bila kod dr,sve je u redu,sedma nedelja trudnoce,bebica ima 11 mm:DE sad sam zvanicno trudnica:)
Bravo, draga, positive thinking rules!:super::heart:
Jaoooo...inajdic...super vesti...cestitam ti od srca...:)

@Eli, i ja bih se smakla sa glavom da ne radim...mislim da smo mi ti tipovi, ali mora i nama da dodje zuta minuta...mislim da si ti malo pod pritiskom zbog tog odmora sto si planirala, pa se izjalovilo...smirice se to sve, a i ti znas da si bolja dok radis...:)
Mi radimo oboje a jedva sastavljamo kraj sa krajem, doduse, oboje smo u prosveti, pa eto...mm jos ima i poslova sa strane, poput honorara iz filharmonije, i privatnih casova, i poneke svirkice...i da nema toga tesko bismo se cupali...to je surovi kapitalizam, niko te ne pita da li mozes, nego moras...
Upravo tako.
Mm takođe radi nekoliko poslova, ali sve radi za sebe, koliko hoće i može pa je i priliv novca neodređen. Moja plata je sigurna, stiže uvek u isto vreme, u istom iznosu, samo što radim po ceo dan bez odmora i pod ogromnim stresom pa i kući kad dođem teško mi je jer nemam sekundu mira.

Večeras su moji uzeli oba klinca i evo me sa nogama na tabureu, vino ispred mene, a osmeh na licu. Biće ovo sjajna noć!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back