Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Dobro jutro!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ajde zelimo vam brz oporavak procice to brzo adam se kako mici kaze kad krene vrtic eto i virusa novih..
svejedno i meni ce da korsisti...ja treba da pocnem da radim sledece nedelje a bas mi se ne ide imam i odmora mada mislim da ga necu dobiti sada jer ljudi szbog mene nisu mogli da imaju dovoljan br slobodnih dana i tako al nema veze ajde radicu malo pa opet odmo i tako nego laza je spreman za kolektiv pa ocekujem i ja neku virozu u kuci 
Jubite bolesne klince...

...kako sad odjednom od ponedeljka
... pa kao na dvorištu gura decu za vrat,pa onda oni plaču...hm...i ja shvatim...ima jedno momče koje se dere na sav glas za sve...njih dvojica se i inače druže...i ovaj je mamina maza kada ga malo popreko pogledaš on već urla..i eto to se desilo i u vrtiću...pošto vrag ne priča za njega je to kada pesnicom malo gurne nekog poziv da se igra sa njim,kao dođi da se igramo,ili uhvati me...to i vaspitačice već znaju a i deca...pa tako on i sa ovim mališom...a on odmah brizne u plač i viče i urla...a ovaj moj vidi da je jači,pa bezobrazno ga gurne još jednom i kada ovaj počne još više da plače ovaj moj se smeje...pa onda provocira harambaša mali i gurne ga još jednom i još jednom....i onda ga vaspitačica kazni,a kada se kazna završi on odmah kod ovog malog i provocira ga dalje...ne znam šta mu bi..kao to sad od ponedeljka počelo,nikad nije bio ovako agresivan ranije...i šta sad ja da mislim i radim?
Ja deci dajem prospan sirup... jedino on pomogne a pokriva svaki oblik kaslja.

Mici, pa i sama si rekla da je to njegov način da gurka decu, tako komunicira sa njima.
I Miloša je vijao po dvorištu kad je video da ga se boji. Ali to je faza koju puno dece prođe - osećaj nadmoćnosti nad slabijima.
A vaspitačica je krava jedna, kad moram da lajem, pa nije on jedini malo grublji u igri.![]()
..a inače su rekle vaspitačice da ta starija deca baš su počela da psuju i to baš onako kao kočijaši....pa su tražili od roditelja da paze šta pričaju kod kuće,jer ovi mali sve upijaju ko sunđeri...
...Dobar dan dame
Dosla sam da vas pozdravim, specijalno Mici, nisam se cula s njom odavno
Sto se tice toga sto si napisala Mici, to je jos jedna faza, mislim da je najbolje da objasnis Gabrielu da ne shvataju svi salu na isti nacin kao on, da nesto sto je njemu zabavno, nekom drugom nije
Razgovor, razgovor, razgovor
Cak i ako on nista ne prica, slusa sve
п.с. изашао нам први зубић!
bravo slatkoj maloj Marini na prvi zubić...jejeje....kako su devojčice?kako je Anči u vrtiću?