eto Tamara,vidiš da se to polako sređuje...a evo sugestija ako će recimo više puta baka da je vodi,i ako i onda bude imala ovako normalne reakcije,i samo će malo plakati,ja bih ti savetovala da je po mogućnosti stalno baka vodi u vrtić..čini mi se da je Tinica pod jedan koš stavila vrtić i gubitak tebe...umeju to tako deca,i nju baš to rastuži što je ti vodiš...hm...videćeš uostalom kako sada krene dalje,u svakom slučaju ja navijam za vas,da se ona adaptira polako...
Phe mila zar već boleština?...no pitam ja,čiji sin u petak i juče nije išao u vrtić zbog kašlja...ali krenuli smo u slanu sobu,i idemo svaki dan,i kao prvo obožava da ide jer mu je tamo intresantno a i igračke su ekstra,a kao drugo zaista mu pomaže i iskašljao šlajma koja ja mislim taložio se cele prošle zime...nadam se da će kod vas ova boleština brzo proći..
Eli ja sam fanatik što se Noleta tiče...kako to da još nismo pričale o tome?....ma ja ne mogu da izdržim da ne gledam...i onda se cepam i nerviram,i srce mi stane kada mu kod važnih poena ne ide....a juče u trećem setu sam se otkinula,i u tie break-u sam izašla da popijem malo mleka od muke...a onda medical time out i on je ponovo u četvrtom tako isprašio Nadala da je to neviđeno...retko kvalitetno Grem Slem finale,zaista igra na neverovatnom nivou sa obe strane,ali je Nole poentirao iz takvih uglova da ja samo skidam kapu....a dušmani neka crknu...