žene vratili se iz slane sobe....fantastičnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...ono je raj samo da znate....mi otišli,imali zakazano,bili ekstra ljubazni,odmah stigli na red,nismo čekali ni minut...ta soba je nešto woooooooooooooooooooooow...ti himalajski kristali soli svuda na zidu,dole posipano dobrih 4ocm sitne kristalne soli,ambijentalno svetlo,i ambijentalna muzika,ležaljke i za decu igračkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee puuuuuuuuuuuuuuunoooooooooooooooooooo,kao za pesak,bageri,kiperi,lopatice,kantice,grabulje,brodići,ma sve i svašta sa čime mogu da se zabave....nama e bilo ekstra dobro,em vragu nije bilo dosadno,em posle 10 minuta su mu slinci krenuli samo tako,em i ja sam se opustila,da nije bilo deteta ja bi zaspala na ležaljci,ma mi ćemo tamo ići i iz zabave kada ozdravi...oduševljena sam...preporučili nam u ovom njegovom stanju 10 tretmana da se skroz oporavi i da bronhiji prorade kako treba,a onda svakog meseca 3 tretmana i to bi trebalo da bude dovoljno da izvučemo celu zimu,ako ne nakači baš neki jak virus u vrtiću...znači za njega ovo će biti spas ako izbegnemo sve silne antibiotike...prezadovoljna sam...