СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super Mici to zvuci kao konkretna akcija!
Ja sam otisla po dete koje se opet rasplakalo kad me je videlo i opet je bio upisan i ako se to jos jednom desi- skrenucu im paznju. Valjda treba da povedu racuna o tome da ne sede mokri???
Ovo je strašno Phe! Moraš im reći, ne smeju da dozvole da dete bude mokro.:evil:

Ja sam se opet čula sa mojom muškom ekipom, mm je odveo decu, a tata je pokupio Miloša. Ujutru nije plakao, ušao je normalno u sobicu i kad je video vaspitačicu rekao je NE i okrenuo se prema mm i da se penje po njemu.
Kad je tata posle došao po njega bio je veseo.
E sad, vaspitačica je rekla da će sledeće nedelje samo 6-oro dece ostati na spavanju da ih polako vežbaju jer ne mogu svih 24-oro da prime na spavanje odjednom jer će biti dreka. Našu grupu su inače oformili ove godine kao treću jaslenu u vrtiću i ova sva deca su starija jaslena grupa, znači uzrast 2 godine, ali je svima prvi put u vrtiću pa svi urlaju.:( A meni se ne sviđa što odugovlače sa ostajanjem ceo dan jer se bojim da agonija neće prestati dok ne bude ostajao do kraja.:think:

Nego, ja imam ozbiljan problem sa Milošem kući. Non-stop se lepi za mene, noću više neće da legne u krevet bez mene tj.neće ni da se skine s mene. Plakao je sve vreme dok ga je mm kupao, a inače oduvek on to radi, pa sam ja morala da ga uzmem da legnem s njim i zaspi on i čim pokušam da ga prebacim u krevetić da ne padne s kreveta, probudi se i urla i kači se za mene. Morala sam ga ostaviti u ponoć da se istuširam i sredim za krevet i sve vreme dok sam bila u kupatilu se derao iako je mm bio pored njega. Celu noć se vrteo i okretao i napipavao da li sam pored njega pa ni ja ni on nismo spavali.

Pomagajteeeeee! :rida:

Mici, bas mi je drago da ce se stvari promeniti za Gabriela, a samim tim i za tebe...bice to super...
Phe...Andrija se jednom upisao i teta mu na mokre gace obukla druge, suve????!!! Ni meni to nije jasno, i ako se ponovi recicu...to mi stvarno nema smisla, da drze decu upisanu...pa ipak im ostavljamo decu da se brinu o njima...

A za slanu sobu...ima i kod nas...samo ne znam koja je cena...imam par prijateljica koje vode decu tamo (za alergije i bronhitis), deca su se preporodila...tako da preporucujem...ako Andrija nastavi sa ovim infekcijama i mi cemo poceti da koristimo...

kvi i ja sam razumela kao i Eli da kod vas 7 tretmana košta 1000 dinara...nije tako??????....kod nas je 1 tretman 300 dinara,znači ako odeš na 3 koliko se preporučuje deci odjednom onda je to ukupno 900 dinara...i preporučuju deci kao moj sa bronhitisom mesečno jednom odraditi tih 3 dana uzastopno i to bi trebalo puno da pomogne...a 3x20 minuta u slanoj sobi važi za 9 dana na moru...

Čekaj bre Kvi, jel 7 termina po pola sata 1000 dinara ili je jedan termin 1000 dinara?:think:

Ja ništa ne znam o tim sobama, videla sam jednu u komšiluku i nekoliko reklama i nikad mi ne bi palo na pamet da to koristim. Zato imam moju Mici da me nauči.:kiss:

ja sam prvo htela tamo kod tebe u komšiluk,i zvala kaže žena do daljnjeg ne rade,ne znam zašto,ali zato mi je preporučila drugu u Braće Ribnjikara u koju idemo danas...i eto tako...

kvi i ja sam razumela kao i Eli da kod vas 7 tretmana košta 1000 dinara...nije tako??????....kod nas je 1 tretman 300 dinara,znači ako odeš na 3 koliko se preporučuje deci odjednom onda je to ukupno 900 dinara...i preporučuju deci kao moj sa bronhitisom mesečno jednom odraditi tih 3 dana uzastopno i to bi trebalo puno da pomogne...a 3x20 minuta u slanoj sobi važi za 9 dana na moru...

Sorry sto ovako "upadam" ali znam da postoji slana soba na Somborskom bulevaru. Nisam nikada bila, ali znam da postoji jer sam prvo pomislila da je to neka radionica za slana peciva :rumenko: jer je naziv slana pecina. *** to je tako kad si Sosa i sve povezujes sa klopom :rotf: Tek sam kasnije saznala da je to u stvari slana soba za bronhitis, sinuse i sl.

Ahhh, mladosti slatka...bio je jedan divan momak u Đorđa Magaraševića...komšija ti je :D
Nego da se vratim na temu, baš bih volela da ovde postoje te slane sobe, zime su strašno kišovite. Al' ovde je blizu more pa valjda smatraju da je to dovoljno...Il' nemaju pojma da to postoji(što je takođe vrlo verovatno:D)

žene vratili se iz slane sobe....fantastičnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...ono je raj samo da znate....mi otišli,imali zakazano,bili ekstra ljubazni,odmah stigli na red,nismo čekali ni minut...ta soba je nešto woooooooooooooooooooooow...ti himalajski kristali soli svuda na zidu,dole posipano dobrih 4ocm sitne kristalne soli,ambijentalno svetlo,i ambijentalna muzika,ležaljke i za decu igračkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee puuuuuuuuuuuuuuunoooooooooooooooooooo,kao za pesak,bageri,kiperi,lopatice,kantice,grabulje,brodići,ma sve i svašta sa čime mogu da se zabave....nama e bilo ekstra dobro,em vragu nije bilo dosadno,em posle 10 minuta su mu slinci krenuli samo tako,em i ja sam se opustila,da nije bilo deteta ja bi zaspala na ležaljci,ma mi ćemo tamo ići i iz zabave kada ozdravi...oduševljena sam...preporučili nam u ovom njegovom stanju 10 tretmana da se skroz oporavi i da bronhiji prorade kako treba,a onda svakog meseca 3 tretmana i to bi trebalo da bude dovoljno da izvučemo celu zimu,ako ne nakači baš neki jak virus u vrtiću...znači za njega ovo će biti spas ako izbegnemo sve silne antibiotike...prezadovoljna sam...

dobro jutro svima, vidim polako kreću virusi. i mene nešto boli grlo, malo sam se smrzla ovih dana i onda mi odmah odreaguje grlo. kao mala sam imala problema sa krajnicima i sad od kako mi se rodila tina ponovo, malo malo pa me boli grlo.

Mici vidim vodiš Gabrijela kod psihologa, nadam se da će mu to pomoći da propriča. nama pedijatar rekao da vodimo Tinu kod logopeda zato što ne zna da kaže R i L, zar to nije malo rano s obzirom da ona ima tek 3.5 godine?

Juče je bilo još gore u vrtiću,kako odmiču dani sve tragičnije doživljava odlazak u vrtić a sa njom i ja. ujutru nije htela da uđe, toliko je plakala, stegla me oko vrata i kad je vaspitačica htela da je uzme ona se ritala i vrištala. nisam htela na silu da je ostavim nego sam je izvela u hodnik da je smirim. kako sam je spustila otrčala mi je niz hodnik, jedva sam je stigla i malo umirila. kaže mama nedostajaćeš mi i jel znaš koliko ja tebe volim. onda smo se dogovorile da izađemo malo da prošetamo pa da se vratimo u vrtić i tako je i bilo. pred vratima je opet počela da plače ali nekako sam je ubedila da moram negde da idem i da se brzo vraćam. plakala je u toku dana i kad sam došla po nju bila je sva crvena. e onda je popodne kući pravila neke scene, ponašala se kao nikad do sada, nešto se naljutila i iz besa grizla sedište u kolima, besnela, udarala nogom. shvatila sam da je to posledica vrtića, neki bes joj se nakupio. prethodne noći je u snu skakala i čim je otvorila oči rekla da neće u vrtić. ako se tako nastavi moraću da je vodim kod psihologa i da se posavetujem sa nekim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back