Evo i mene da na brzinu podnesem izveštaj.
I odmah da kažem da mi je jako žao što ja nisam svoju decu vodila u vrtić, ali ja radim za robovlasnike i ne mogu da izostajem s posla.

Čula sam se i sa mm i sa tatom. Mm mi je prepričavao kako je bilo kad su ih odveli pa sam crkavala od smeha, ali takav je mm - uvek sve okrene na šalu.

Njih petorica su se potrpali u keca (dedin auto) - dva dede i jedan tata su vodili dva deteta u vrtić.

Prošlo je glatko sa obojicom, mm je objasnio vaspitačici da je Luka Kefalo - tako on sam sebe zove jer voli da pametuje.

Uvek se igra sam, tj.čita, peva i pametuje ostaloj deci, a bogami i vaspitačicama. Bio je jako zadovoljan kad je došao u novi vrtić i novu grupu jer su imali nove knjige koje nije prežvakao milion puta i odmah je seo da ih "čita". Vaspitačica je veoma zadovoljna što ima Kefala, ali videćemo da li će biti zadovoljna kad shvati koliko je Kefalo naporan.
Miloš je uleteo među decu, radostan i spreman za druženje, odmah se sprijateljio sa svima i isprobao sve igračke. Za doručak je pojeo 3 zalogaja hleba i paštete i nije hteo mleko, ali je zato tražio mleko kad su odlazili.

Deda je jako ponosan, unuk je najmlađi u grupi od 24 bebe, ali je kao mali čovek, ostali nose dude, ne odvajaju se od mame, valjaju se po podu od besa, jedino je Miloš uživao. Tri dana ide sa dedom na sat i po, a onda dva dana ostaje sam na dva sata pa ćemo videti kako će to proći. Ovo sad je bilo kao igraonica. Sledeće nedelje ostaje 4 sata do spavanja, a onda kreće pravi vrtić.
Toliko od mene, odjavljujem se za sada.

za sve!