СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ni ja neću moju decu da forsiram, ali su Luku spopali nastavnici, kao da nema druge dece u školi. Svi se uhvatili za njega i njega guraju na takmičenja.
A on uopšte nije takmičarski tip, njega to ne interesuje, ne pati od toga da bude važan, on samo želi da se svi lepo druže i vole. Nervira ga što ga zadirkuju što je dobar đak, zovu ga i dalje "štreber", a on samo hoće da bude dobar drug sa svima. A to ne može pa to sad učimo i vežbamo...

- - - - - - - - - -

Inače devojke moje, moj život je od juče lepši.
Donela sam jednu veliku i važnu odluku i više me ništa neće zaustaviti da postanem slobodna. I sve svoje prijatelje ću da vodim sa sobom! :zurka:

kako si počela ovaj drugi deo posta ja odma pomislila da si trudna..
al onda vidim,izgleda nije to..
sad se mislim šta je...:think:

Eli moraš da nam kažeš o čemu se radi,jer nas izjeda znatiželja. :)

A mi danas popodne idemo na maškare da oteramo zimu. I naravno pravili home made kostim. Ovog puta ninja ratnik. :)
IMG_20180211_080818.jpg

Eli moraš da nam kažeš o čemu se radi,jer nas izjeda znatiželja. :)

A mi danas popodne idemo na maškare da oteramo zimu. I naravno pravili home made kostim. Ovog puta ninja ratnik. :)
Pogledajte prilog 477601
Mici, ti si meni neverovatna žena. I ti i Zolja, vas dve imate magične ruke. Ništa vam nije teško i sve umete da smislite i napravite. :super:
A za slobodu ćemo morati da se vidimo i ispričamo. :D

Eli srećan 8.rođus ovom tvom diiiiiivnom,nasmejanom veeeeeeeeeeeeelikom momku!!!! Vidi kolikoooooooooooooooooo je srećaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Neka mu se sve želje ostvare!!!!! :orkestar::vatromet::rodjendan:

21-og posle predstave idemo dole kod nas u klub,važi? Ja moram da ostanem,da proverim da li su sve rekvizite stavili na mesto,pokupili svoje kostime,da li su uredno ostavili sve u svlačionicama,pokupili smeće za sobom itd. A to traje i preko sat vremena nakon predstave. Ja ko babaroga idem,pa proveravam. Ahahahahaha.

e zene drage:
moja cerka je danas sa svojom muzickom skolom u temisvaru. organizovan je susret dece iz srbije i rumunije... i nista to ne bi bilo cudno da nisu u pitanju deca srednjih muzickih skola, i moja smizla, koja ima 10 godina... snimala je i rts pa cemo mozda i videti :)
a kada sam je odvela prvi put da se upise u muzicku skolu, vratili su nas i rekli da nema dovoljno razvijen sluh da bi svirala neki instrument!
eto tako. samo sam htela da kazem sadasnjim i buducim mamama da treba vise verovati svojoj deci i instinktima, nego bas svim strucnjacima, sto vi vec i znate :heart:

e zene drage:
moja cerka je danas sa svojom muzickom skolom u temisvaru. organizovan je susret dece iz srbije i rumunije... i nista to ne bi bilo cudno da nisu u pitanju deca srednjih muzickih skola, i moja smizla, koja ima 10 godina... snimala je i rts pa cemo mozda i videti :)
a kada sam je odvela prvi put da se upise u muzicku skolu, vratili su nas i rekli da nema dovoljno razvijen sluh da bi svirala neki instrument!
eto tako. samo sam htela da kazem sadasnjim i buducim mamama da treba vise verovati svojoj deci i instinktima, nego bas svim strucnjacima, sto vi vec i znate :heart:
Ma ona je jedinstvena i taj njen dečiji entuzijazam je meni fantastičan. Zna dete šta hoće i od toga ne odustaje.
A mama k'o mama, prati svoje dete uvek i u svemu. Ljubac za obe! :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back