СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mda...sinoć je Miloš počeo užasno da kašlje, a jutros kreću na ekskurziju u Beograd. Ozbiljno sam se dvoumila da li da ga pošaljem. :sad2:
Međutim, bio je ok, sutra će ići sa bakom u Dom Zdravlja da traže uput za ORL pošto ga muči to grlo već jedno dva meseca u pauzama, napio se antibiotika i stalno je promukao. Samo se nadam da se neće pogoršati jer onda ništa od 1.maja, ima da prođemo kao za Uskrs. Nadam se da nećemo. :(

Mici, to je sve normalno, koncentracija jako igra ulogu u prvom razredu, zato je super što nema ocena. Videćeš drastičnu promenu već sledeće godine, u prvom se još uvek vežbaju da slušaju i prate nastavu 45 minuta bez pauze, a u drugom će već biti pravi mali đačići na nivou. :super:

Aham,to je "mova" i mi i dan danas tako pomazemo jedni drugima kad zatreba.

to je sjajna stvar! ovde toga nema, ili bar nije bilo. ljudi su previse zatvoreni i bave se samo sobom. (pomalo i drugima, ali tako da drugi ne znaju :lol:).
prosle godine nekako me posao spojio sa komsinicom od koje me deli samo jedna kuca. dosla ona na kapiju, a moja cera se vrzma oko nas. tek ce komsinica - a gde vam je druga cerka? :D
jeste da mi je ova koju imam nemirna za dve, ali ipak... eto neki ne znaju ni koliko ljudi zivi u komsiluku...

Aham,to je "mova" i mi i dan danas tako pomazemo jedni drugima kad zatreba.
Mici, to nije mova nego moba. :D
I to su izmislili bosanci, najbolji narod na svetu! Kod njih prijateljstvo još nije postalo formalnost. :super:

A Miloš je tako-tako, naravno proveli su celo pre podne u Domu Zdravlja čekajući da ih prime, da bi onda rekli da treba da ide da vadi krv i radi bris grla pa sa rezultatima da dođe sledeće nedelje jer naravno neće raditi do tada. Pa da, a ko će dete da voda danima i džedži tamo kod njih, to se ni ne postavlja pitanje. :roll:
Nije ni čudo što više niko ni ne vodi decu u Dom Zdravlja jer tamo se deca ne leče. Ne znam ni otkud mi ideja da bi doktori u Domu Zdravlja mogli biti bolji od našeg pedijatra.

Mici, to nije mova nego moba. :D
I to su izmislili bosanci, najbolji narod na svetu! Kod njih prijateljstvo još nije postalo formalnost. :super:

A Miloš je tako-tako, naravno proveli su celo pre podne u Domu Zdravlja čekajući da ih prime, da bi onda rekli da treba da ide da vadi krv i radi bris grla pa sa rezultatima da dođe sledeće nedelje jer naravno neće raditi do tada. Pa da, a ko će dete da voda danima i džedži tamo kod njih, to se ni ne postavlja pitanje. :roll:
Nije ni čudo što više niko ni ne vodi decu u Dom Zdravlja jer tamo se deca ne leče. Ne znam ni otkud mi ideja da bi doktori u Domu Zdravlja mogli biti bolji od našeg pedijatra.

dom zdravlja u srbiji sluzi iskljucivo za nerviranje i da se dodatno razbolis od stresa i cega sve ne. najezim se samo kad se pomene...
a meni se sve ispomesalo: zar Milos nije trebao da ide juce u bg ne ekskurziju?

- - - - - - - - - -

da, dobro jutro svima i srcan vam praznik rada :rostilj:

11209643_382004895338116_9058250079364844983_n.jpg

dom zdravlja u srbiji sluzi iskljucivo za nerviranje i da se dodatno razbolis od stresa i cega sve ne. najezim se samo kad se pomene...
a meni se sve ispomesalo: zar Milos nije trebao da ide juce u bg ne ekskurziju?

- - - - - - - - - -

da, dobro jutro svima i srcan vam praznik rada :rostilj:
Miloš je bio u sredu na ekskurziji u BG i prošlo je super. U četvrtak je proveo pola dana u Domu Zdravlja sa bakom.
Juče i danas smo bili "bogu iza nogu" negde u šumama i gorama. Jučerašnji dan je bio savršen, a danas smo svaki čas izlazili i ulazili napolje. Klinci nisu ni ulazili, obukli smo im kabanice i čizme za kišu, a mi svileni matorci smo se femkali. Ali smo uspeli da napravimo dobru štenju kroz šumu i da ne pokisnemo jako i da odigramo partiju badmingtona. Ima da bude veselo sutra kad se probudimo sa upalom mišića! :super:
I neću jesti meso bar nedelju dana. :aha:

Danas sam spremala kuću pola dana, bila je skroz zagađena. :eek:
I odlučila sam da nedelju dana čistim organizam, napravila sam kupus čorbu, tako da je prolećno čišćenje u toku na svim frontovima.

Vexy, Miloš je ok, ali i dalje promukao non-stop. Sutra ide na bris grla i da vadi krv pa sa tim rezultatima ću ga ja voditi kod dr u Dom Zdravlja. "Napušila" je svekrvu koja je Miloša u četvrtak odvela kod nje po uput za ORL, jer joj dete nije bilo 3 godine kod nje. Kad joj je svekrva rekla da dete ide kod privatnog pedijatra, dr se naljutila, zato što je ona nama samo servis. Pa mamicu joj njenu, Miloš je pola dana proveo sedeći kod nje u čekaonici sa bolesnom decom, da bi ga ona poslala da vadi krv i bris iz grla što će moći tek u ponedeljak, a rezultati će biti u najboljem slučaju do kraja nedelje. Da su mi deca osuđena na Dom Zdravlja, skapala bi pored nje žive koja dobija platu od para koje nam otimaju da ona tamo sedi i piše upute. I još se buni. Bezobrazluk neviđeni, baš sam otkačila!

da vas pitam ako neko zna.posto cu ici na krstenje jedne bebe,dal ima nesto sto gosti koji nisu kumovi ne bi trebalo da kupe(recimo da je rezewvisano samo za kumove)?tj videla sam recimo pise da kuma kupuje krstic da je to obicaj,pa da ne bude posle da sam se zeznula(msm ne znam dal je to uopste bitno)..jesu gluposti al reko da pitam...
hvala:hvala:

ma mrs:lol:

- - - - - - - - - -

Koliko ja znam za krstenje kumovi kupuju neko zlato a ostali gosti naspram svojih mogucnosti nesto za dete. Zavisi puno i od toga kolika je beba. A ja licno pitam sta im nedostaje,pa ako mi dzep dopusta kupim to sto kazu.

ja sam htrela da napravim neku kombinaciju tipa zlatni privezak,haljinica,meda i neka bombonjera,nesto slatko sve zajedno upakovano u nekoj korpi od pruca sa sve onako masnom preko da bude simpa..(plus sto sam videla na netu da su neki poklamnjail i ikonice sveca sa dana krstenja,i to mozda)....
a razmisljala ja da pitam al reko sta ako mi kaze nesto u boga oca skupo,glupo posle da kazes e necu to da ti kupim..mislim neprijatno...

- - - - - - - - - -

e a meni je i ovaj privezak sladak http://www.zlataraperidot.rs/product/privesci/zlatni-privezak-021 al ne znam mislim da bi drugima bilo vise za decaka..al tobro tak sam pocela sa potragom:D

ja se evo danas sve slazem. slazem se sa alisom da su domovi zdravlja u srbiji jeza...
slazem se sa mici da su poklon korpe jako simpaticne. slazem se da su minjdjuse bolje od priveska...
nisam ni ja cula da postoje pravila ili obicaji da se nesto ne sme kupiti. kum kupuje belo platno ili peskir, i svecu. pokloni ko sta moze i hoce.

Sto se tice Milosa,dr nema sta tu da se buni,menjajte je.to je vase pravo po zakonu a isto je pravo da idete paralelno i privatno i drzavno,imala sam takve debile koji su cmizdrili pa sam ih se resila.Moze ona da skace sa zgrade ako zeli prava pacijenata su na prvom mestu.
A sto se tice krstenja kupi neku glupost,posto je vecina navikla da "zaradjuje" na takvim slavljima a ti ako si budala pokloni im pare.
Plisani meda i mrsh.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back