СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
што ниси и ти ишла?
ал мала има да се одушеви
штета што је ружно време да оду и у аква парк
е вала гледаћу да одем у Јагодину
тамо сам студирала, баш ми се иде
незаборавни јагодински сир, бољи нисам јела
и надам се да још има да се купе једна специјална врста семенк сунцокрета , нисам их дууууго нашла

што ниси и ти ишла?
ал мала има да се одушеви
штета што је ружно време да оду и у аква парк
е вала гледаћу да одем у Јагодину
тамо сам студирала, баш ми се иде
незаборавни јагодински сир, бољи нисам јела
и надам се да још има да се купе једна специјална врста семенк сунцокрета , нисам их дууууго нашла
...skoro da se ljutila i sto je do busa pratim... ona je sad velika... mislim... hm!
da, cula sam da je lepo, ali nisam nikada bila... nama je to relativno blizu sat vremena voznje, ali mene samo planine privlace :) a ostalo obilazim kad moram.

jutro narode!
kod mene ne pada kisa, ali je jako hladno. moja cera otisla jutros sa vrticem na ekskurziju, smrzli smo se dok smo docekali da krenu! sad greje sunce i izgleda da ce otopliti malo :)
moja cera nije isla u pariz, ali sam ja jako ponosna sto je grupa uopste isla, jer sam im pomogla da nadju pare (pisala sam vam o tome) ha ha... a i ponosna sam sto su dobili dosta nagrada u jakoj konkurenciji. inace moja cera sad vezba sa starijom grupom i spremaju predstavu za 22 jun, a posle toga ostajemo bez nastavnice pa cemo videti sta ce biti dalje :)

za stan ne znam, evo moj muz kaze - mesec dana je vise nego posteno :) sta god to znacilo!
Ja sam i shvatila da niste do kraja ni otišle, pa me je zbunio članak, pomislila sam da nisam dobro upratila.
Svaka čast za grupu i za učiteljicu baleta, super je što ti ćera ide kod nekog ko dobro radi svoj posao.:D

Cccc...ne pazite na casu... :D

Elem, kad sam imala mlecne zube, bili su sitni i prelepi...kad su poceli da ih menjaju stalni izrasli su preveliki za moju vilicu i posto nisu imali mesta, izrasli su kojekako...onda sam promenila tri mobilna aparatica (od petog razreda do prvog srednje) i da bi se napravilo iole mesta tada mi izvadise cetvorku sa leve strane (to je inace praksa u ortodonciji)...i tako se meni kako tako ti zubi ispravise...medjutim ne potpuno, pa sam ja sad odlucila da ih ispravim skroz, jer mi vuku na levu stranu, zbog toga sto mi fali jedna cetvorka, pa nisu simetricni...kad sam konsultovala strucnjake, rekose mi da izvadim i desnu cetvorku, pa da se poguraju zubi na tu stranu i tako ce se potpuno ispraviti...inace, jedinice i dvojke su mi krive i jedna preko druge, pa to stvara probleme, jer se i kvare, posto ne mogu da ih ocistim kako treba.... :D Sad se nadam da ste skontale, da ne davim vise o mojim zubima.... :D

- - - - - - - - - -

..usput...DOBRO JUTRO! :D

dobro jutro!
brzo na sunce, prikupite kolko kome treba, jer od sutra kazu opet kisa :(
moja cera sinoc kasno dosla iz jagodine, kaze nije joj bilo hladno, ali nije ni odusevljena... u zoo vrtu joj se dopale zebra i foka, a ostale zivotinje su tuzne pa kaze nije mogla da ih gleda :confused: a i kod foka nije mogla da bude dugo jer ne mirisu lepo :D
zabavni park im se dopao.
u autobusu nije bilo zabave jer su skoro sva deca spavala, a vozac autobusa nije dozvolio da jedu u autobusu.

dobro jutro!
brzo na sunce, prikupite kolko kome treba, jer od sutra kazu opet kisa :(
moja cera sinoc kasno dosla iz jagodine, kaze nije joj bilo hladno, ali nije ni odusevljena... u zoo vrtu joj se dopale zebra i foka, a ostale zivotinje su tuzne pa kaze nije mogla da ih gleda :confused: a i kod foka nije mogla da bude dugo jer ne mirisu lepo :D
zabavni park im se dopao.
u autobusu nije bilo zabave jer su skoro sva deca spavala, a vozac autobusa nije dozvolio da jedu u autobusu.
Ми имамо три опране и неосушене машине сваковрсног веша!
Треба мало дуже носити одећу, све се то размазило!

Kradljivice, sad kapiram, hvala na opširnom objašnjenju. Tebi je aparatić proteza, to nisam ukapirala.:
Meni su takođe izvadili zdravu četvorku jer nije mogla stalna trojka da mi izađe napolje pa je ostala u desni popreko i tek kad su mi izvadili četvorku onda se spustila uz pomoć proteze. Meni su takođe zubi otišli malo na jednu stranu, ali su svi ravni, bilo je dovoljno da se izvadi jedan zub. A to što su mi otišli na desno ja neću da menjam, hoću da budem kao Barbara Strejsend, uživam u mojim nesavršenostima. :zurka:

- - - - - - - - - -

A što se tiče kiše i sušenja veša u kući, duša me boli.:sad2:
Jedva sam čekala proleće i da sine sunce, da sušim veš napolju da miriše na sveže, a ja non-stop širim unutra, hoću da svisnem. :pljus:

Mi na more idemo od 01-11.jula. Gledala sam prognozu do kraja ove nedelje i za vikend kiša i hladno (sutra će biti malo toplije i bez kiše, a u četvrtak opet hladno i kiša), a posle toga dolazi leto. Do jula će biti paklene vrućine, a gledala sam i prognozu za Solun, ima za ceo jun, milinaaaa! :zurka:
Svi sajtovi za vremensku prognozu su mi u favourites. :lol:

- - - - - - - - - -

Kad ćete vi na more? I gde? :ceka:

A jel gledas temperaturu mora, ja sam pocela i to :), al je ladno 20 stepeni :(.
Bas mi je zao meracila sam se na produzeni vikend na Divcibarama, idemo u cetvrtak pa do nedelje a vidi kakvo vreme, verovatno cemo se vratiti ako bude kisa, necu da bacam pare na hotel i sedim u sobi.
Idemo 29.6 opet na Kefaloniju, nasli smo mesto koje nam idealno odgovara i ne menjamo, vec svi odbrojavamo dane :) mmmmm.

- - - - - - - - - -

Jeste Ved al na svim sajtovima kazu od cetvrtka lose vreme mamicumu.......
Ne gledam T mora, rano mi je, ali pratim noćnu T, biće stalno blizu 20 a kontam da će more biti toplije od toga jer neće stići baš skroz da se spusti na noćnu T ako će preko dana biti 30 u hladu, a 50 na suncu. :D

A jel možete da idete sledeći vikend na Divčibare?
Mi smo trebali da pravimo veliku dnevnu žurku sa roštiljanjem, to pravimo tradicionalno svakog poslednjeg vikenda u maju i u poslednjih 10 godina nikad nismo morali da odlažemo zbog lošeg vremena. :(
Pa smo mislili da pomerimo za ovaj vikend, ali će i ovog vikenda biti kiša i hladno. :evil:

Ma ja bih na tvom mestu povela i njih, vreme je varljivo, ne pada stalno kiša, a planina je planina, naročito za dete koje ima problema sa disajnim organima.:super:
Moja deca nikad nisu bila na planini, a i kad bih mogla to da priuštim, teško da bih se odlučila jer kontam da bi svi pocrkali od dosade. Moji klinici nemaju kondicije, a i ne vole da šetaju bez cilja. Tek njihov tata, ide u šetnju samo kolima. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back