Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
...Ved...to je bio zdrav zuuub...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...skoro da se ljutila i sto je do busa pratim... ona je sad velika... mislim... hm!што ниси и ти ишла?
ал мала има да се одушеви
штета што је ружно време да оду и у аква парк
е вала гледаћу да одем у Јагодину
тамо сам студирала, баш ми се иде
незаборавни јагодински сир, бољи нисам јела
и надам се да још има да се купе једна специјална врста семенк сунцокрета , нисам их дууууго нашла
Ja sam i shvatila da niste do kraja ni otišle, pa me je zbunio članak, pomislila sam da nisam dobro upratila.jutro narode!
kod mene ne pada kisa, ali je jako hladno. moja cera otisla jutros sa vrticem na ekskurziju, smrzli smo se dok smo docekali da krenu! sad greje sunce i izgleda da ce otopliti malo
moja cera nije isla u pariz, ali sam ja jako ponosna sto je grupa uopste isla, jer sam im pomogla da nadju pare (pisala sam vam o tome) ha ha... a i ponosna sam sto su dobili dosta nagrada u jakoj konkurenciji. inace moja cera sad vezba sa starijom grupom i spremaju predstavu za 22 jun, a posle toga ostajemo bez nastavnice pa cemo videti sta ce biti dalje
za stan ne znam, evo moj muz kaze - mesec dana je vise nego postenosta god to znacilo!
Ми имамо три опране и неосушене машине сваковрсног веша!dobro jutro!
brzo na sunce, prikupite kolko kome treba, jer od sutra kazu opet kisa
moja cera sinoc kasno dosla iz jagodine, kaze nije joj bilo hladno, ali nije ni odusevljena... u zoo vrtu joj se dopale zebra i foka, a ostale zivotinje su tuzne pa kaze nije mogla da ih gledaa i kod foka nije mogla da bude dugo jer ne mirisu lepo
zabavni park im se dopao.
u autobusu nije bilo zabave jer su skoro sva deca spavala, a vozac autobusa nije dozvolio da jedu u autobusu.
Ne gledam T mora, rano mi je, ali pratim noćnu T, biće stalno blizu 20 a kontam da će more biti toplije od toga jer neće stići baš skroz da se spusti na noćnu T ako će preko dana biti 30 u hladu, a 50 na suncu.A jel gledas temperaturu mora, ja sam pocela i to, al je ladno 20 stepeni
.
Bas mi je zao meracila sam se na produzeni vikend na Divcibarama, idemo u cetvrtak pa do nedelje a vidi kakvo vreme, verovatno cemo se vratiti ako bude kisa, necu da bacam pare na hotel i sedim u sobi.
Idemo 29.6 opet na Kefaloniju, nasli smo mesto koje nam idealno odgovara i ne menjamo, vec svi odbrojavamo danemmmmm.
- - - - - - - - - -
Jeste Ved al na svim sajtovima kazu od cetvrtka lose vreme mamicumu.......
Kad ćete vi na more? I gde?![]()