Mici drzimo fige da sto bolje i lakse prodje, sjajno da ce se desiti tako brzo, kako ste uspeli?
Od jutros kao da je novembar

.
I mi smo se nocas nazimili i nos se stisnuo, koliko god ga ja pokrivala. Sve sam odlagala kupovinu tog dzaka i kalkulisala da li d anegde sijem ali izgleda da ce ovog vikenda morati d apadne kupovina jer ja vise ne mogu da se budim 100x da ga pokrivam.
Inace one vezbice na koje smo ga upisali stoicki i dalje bojkotuje, nece pa nece. Insistira da ja budem u sali (sto nije praksa, svi roditelji izadju napolje, grupa je od 4 god), sto su treneri dozvolili za nekoliko puta dok se ne opusti. Medjutim bez obzir i na to, on prosto nece ``strukturirano`` vreme. On bi da se igra kad i kako i koliko on hoce pa se ukljuci odradi par vezbi i vrati se do mene. Nece ono stajnje u redu, sedenje i slusanje price i aktivnosti ``po komandi``. Tvrdi da mu je dosadno i trazi da ide kuci. A kad se ukljuci i uspe da nesto uradi npr. predje po gredi bude sav srecan. Nisam pametna sta da radim, za sada je sve ovo na moj blagi pritisak i njegovu trpeljivost, ne znam da li i dokle treba tako?