СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar dan....
i ja sam operacijom izvadila umnjak juče, riješila sam se i tog....:aha:
kod nas se posle trećeg krajnika izlazi isti dan, al pošto su kod Gabriela sve tri plus
ugrađuju se cjevčice za uši ja mislim da neće prije 7 dana da izađe.....
Phe što se tiče treniranja,moj Lazar je sad u nekom periodu gdje za svaku sitnicu krene da plače,
ako padne i ogrebe se to je plač kao da je slomio nogu, nije bio takav al sad mu nešto naletilo,
pa kaže mm da bi trebali da sačekamo malo sa treniranjem dok mu ta faza ne prođe...

Ja sam moje pustila na kišu u dvorište jer su hteli da polude zatvoreni u kući. Imaju samo patike, moram im kupiti obuću za kišu pod hitno.
Kako mrzim jesen i zimu, da li sam to rekla? :besna:

A sutra je Luki 6.rođendan. Juče je izabrao poklon. Priča mi već danima da hoće Nindžago, nemam pojma gde to gleda i gde je čuo za to jer mu kući ne damo da gleda te crtaće, ali pošto bude kod babe posle vrtića dok ne dođem po njih dvojicu, kontam da tih 2-3 sata samo gleda TV i gleda šta hoće.:roll: I onda ga odvedem u prodavnicu da izabere šta hoće, rekoh hajde nek uzme i Nindžago ako toliko želi i na kraju je odmah uhvatio puzle od 250 komada za decu od 8 godina.:eek: Ja ga sve nagovaram da uzme nešto drugo, ali on uhvatio i ne pušta. I eno drži ga kući, kaže otvoriće ga sutra za rođendan.:lol:

dobar dan....
i ja sam operacijom izvadila umnjak juče, riješila sam se i tog....:aha:
kod nas se posle trećeg krajnika izlazi isti dan, al pošto su kod Gabriela sve tri plus
ugrađuju se cjevčice za uši ja mislim da neće prije 7 dana da izađe.....
Phe što se tiče treniranja,moj Lazar je sad u nekom periodu gdje za svaku sitnicu krene da plače,
ako padne i ogrebe se to je plač kao da je slomio nogu, nije bio takav al sad mu nešto naletilo,
pa kaže mm da bi trebali da sačekamo malo sa treniranjem dok mu ta faza ne prođe...

e нек си извадила и решила се
а деца ко деца, дође им да плачу за сваку ситницу
Nas dve danas pokisle i pale sa bicikla ... Al, nije nam ništa, ja sam malo razmontirana, a NG se nije ni isprljala, najzad videh svrhu vezivanja deteta u sedištu.

јој па куд бициклом по киши
ал кад се мора, мора се

Ja sam moje pustila na kišu u dvorište jer su hteli da polude zatvoreni u kući. Imaju samo patike, moram im kupiti obuću za kišu pod hitno.

A sutra je Luki 6.rođendan. Juče je izabrao poklon. Priča mi već danima da hoće Nindžago, nemam pojma gde to gleda i gde je čuo za to jer mu kući ne damo da gleda te crtaće, ali pošto bude kod babe posle vrtića dok ne dođem po njih dvojicu, kontam da tih 2-3 sata samo gleda TV i gleda šta hoće.:roll: I onda ga odvedem u prodavnicu da izabere šta hoće, rekoh hajde nek uzme i Nindžago ako toliko želi i na kraju je odmah uhvatio puzle od 250 komada za decu od 8 godina.:eek: Ja ga sve nagovaram da uzme nešto drugo, ali on uhvatio i ne pušta. I eno drži ga kući, kaže otvoriće ga sutra za rođendan.:lol:

е нек му је срећан рођендан

Pridruzujem ti se...i ja mrzim i jesen i zimu i kisu i sneg :(
Danas kad smo isle iz skolice naravno nije preskocila ni jednu baru.Prolazile smo pored jedne radnje kad snizenje...gumene cizmice 990,00.Naravno da sam odmah usla i kupila joj jedan par.U torbici je imala rezervne carapice tako da smo se lepo preizule u radnji i onda je sva srecna trcala do kuce kroz sve bare i blato.
Odavno se vec spremam da joj uzmem te cizmice ali su sve od 1500,00 do 2000,00 pa mi bilo nesto puno :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back