- Poruka
- 11.426
Nema nam ZD, izgleda nije baš mala intervencija na koju je išla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Novosadjanke, mozete li mi reci gde u NS mogu da se kupe roleri za decu a da su prihvatljive cene, do 3000 dinara...? Videla sam da je neka akcija u Tempu, ali ne znam kakvi su. Ako znate radnje, please odgovorite do sutra.

Jel se čuo neko sa Mici? Gabriel je u ponedeljak trebao biti operisan, a ne javlja se![]()
Zadrzali su ih jos malo na posmatranju.
..pre ili posle operacije..?

Sta god ne zna da uradi, odmah oci pune suza... Pa sebe ne prepoznajem, ni svoje reakcije, koje su takve verovatno zbog straha da nece biti dovoljno jaka da se uhvati u kostac sa danasnjim svetom. Zaboravljam da ima 5 godina...
Ja ga sve nagovaram da uzme nešto drugo, ali on uhvatio i ne pušta. I eno drži ga kući, kaže otvoriće ga sutra za rođendan.

dobar dan....
i ja sam operacijom izvadila umnjak juče, riješila sam se i tog....
kod nas se posle trećeg krajnika izlazi isti dan, al pošto su kod Gabriela sve tri plus
ugrađuju se cjevčice za uši ja mislim da neće prije 7 dana da izađe.....
Phe što se tiče treniranja,moj Lazar je sad u nekom periodu gdje za svaku sitnicu krene da plače,
ako padne i ogrebe se to je plač kao da je slomio nogu, nije bio takav al sad mu nešto naletilo,
pa kaže mm da bi trebali da sačekamo malo sa treniranjem dok mu ta faza ne prođe...
Nas dve danas pokisle i pale sa bicikla ... Al, nije nam ništa, ja sam malo razmontirana, a NG se nije ni isprljala, najzad videh svrhu vezivanja deteta u sedištu.
Ja sam moje pustila na kišu u dvorište jer su hteli da polude zatvoreni u kući. Imaju samo patike, moram im kupiti obuću za kišu pod hitno.
Kako mrzim jesen i zimu, da li sam to rekla?
A sutra je Luki 6.rođendan. Juče je izabrao poklon. Priča mi već danima da hoće Nindžago, nemam pojma gde to gleda i gde je čuo za to jer mu kući ne damo da gleda te crtaće, ali pošto bude kod babe posle vrtića dok ne dođem po njih dvojicu, kontam da tih 2-3 sata samo gleda TV i gleda šta hoće.I onda ga odvedem u prodavnicu da izabere šta hoće, rekoh hajde nek uzme i Nindžago ako toliko želi i na kraju je odmah uhvatio puzle od 250 komada za decu od 8 godina.
Ja ga sve nagovaram da uzme nešto drugo, ali on uhvatio i ne pušta. I eno drži ga kući, kaže otvoriće ga sutra za rođendan.
![]()
Ja sam moje pustila na kišu u dvorište jer su hteli da polude zatvoreni u kući. Imaju samo patike, moram im kupiti obuću za kišu pod hitno.
Kako mrzim jesen i zimu, da li sam to rekla?
A sutra je Luki 6.rođendan. Juče je izabrao poklon. Priča mi već danima da hoće Nindžago, nemam pojma gde to gleda i gde je čuo za to jer mu kući ne damo da gleda te crtaće, ali pošto bude kod babe posle vrtića dok ne dođem po njih dvojicu, kontam da tih 2-3 sata samo gleda TV i gleda šta hoće.I onda ga odvedem u prodavnicu da izabere šta hoće, rekoh hajde nek uzme i Nindžago ako toliko želi i na kraju je odmah uhvatio puzle od 250 komada za decu od 8 godina.
![]()