СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.sea-temperature.com/country_water/greece/1
Temperature vazduha su 24-26 ono sto sam gledala, tako da je moguce.
Mi smo pre tri godine bili na Halkidikiju od 19. juna i bilo je toplo more, samo je znao da duva vetar, pa ponesi deci bade mantile. Inace tada je t vazduha redovno bila 25-28 i bilo je sve sasvim ok!
Ali more je 19-20 stepeni.:zima:
Ma ja sam ceo život sa roditeljima išla na more u junu, čim se završi škola i uvek smo se kupali, bilo je toplo.
Prošle godine se jedna koleginica vratila sa mora početkom juna, bila sa decom, došli garavi koliko su pocrneli i bilo im toplo more. Zato sam se i odlučila za jun. Ali ova godina je gadna. Ne sećam se da sam ikad u maju išla u čizmama.:sad2:

..mici, srecan rodjendan, generacijo.. :heart: ..ja imam josh pola godine do tih tvojih godina.. :lol:

..wenerice, bravo za devojku bez pelena, jaksha pishki pred spavanje, pa oko ponoci obavezno, vrlo chesto josh jednom do ujutru i chim ustane - a opet je pelena skoro uvek puna ujutru.. :roll:
..ali ja sam zadovoljna i ovako, danju nema nezgoda, sad opushteno pishki i napolju i ako stane na moja stopala (:lol:) u sholju kod kuce, valjda ce i to nocno uskoro da se proredi.. :)

Mici, srećan ti rođendan!:cvet::kiss:

Što se tiče pelena, moj Miloš je još daleko.:roll: Luka je skinuo u roku od 5 dana, 2 meseca pre drugog rođendana, ali noću je piškio negde do treće godine.
Milošu sam pokušala da skinem za 1.maj kad sam bila na odmoru nedelju dana, taman je bilo toplo pa je mogao da šeta u gaćama, ali ne da neće da traži nošu, nego neće ni da javi kad se upiški ili kaki. A napunio je 2 godine u februaru.:( I onda sam odustala pa ćemo probati na moru ponovo. Valjda će skinuti dok ne krene u septembru u obdanište jer više nema jaslica i pelena...:aha:

Eli, momak je med medeni, baš mu stoji lijepo :klap:
ja sam Lazara morala dizat na početku dva puta u noći da piški kad sam mu izbacila pelene..
i onda malo po malo je izbacio da piški noću a ona je nekako odmah počela da traži sama...
par noći tražila i onda joj i izbacim, reko bolje da je ne navikavam kad već sama traži...
ja nju pitam jedno dva puta dali hoće piškit i kaže neće a jutros je recimo oko 5 sati sama
tražila, to bi značilo da je ona baš spremna a Lazara sam dugo ja budila u noći jer ako
ga ne probudim on se i upiški... a ona kaže da hoće kakit hahhahaha nema ono piškit, nego
svaki put kakit:lol: i mlijeko ako se daje pokušat ranije dat ne odmah pred spavanje:aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back