Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 102.723
Nemam reči...
Pogledajte video snimak govora...
E l može siže.
Nešto ne pratim šta taj totalno nebitni lik govori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam reči...
Једино што ми се баш,баш не допада су ови гимназијалци ,основци и сво то куробецање...Posle Cobetovog govora na Gazimestanu ne slušam nikog.sve amateri, pozeri
Imaju najviše energije, prirodno.Једино што ми се баш,баш не допада су ови гимназијалци ,основци и сво то куробецање...
алооо,шта раде они на уЛИЦИ СА СВОЈИХ 16,17 година....
Није то у реду...
направити 10 "Сивих ДОМОВА" и све то у затвор.
Тотална Анархија никоме Добро није донела..
Glasace za NestorovicaOva deca sto blokiraju sada gimnazije i strucne skole pune 18 ili su vec napunili, i ako ostane ovakva atmosfera u drustvu do izbora, ta deca ce sigurno izaci na izbore a to jedino ne ide u korist vlastima tj.sns jer ta deca im sigurno nece prodati glas ili ostati kuci nakon svega sto su videli i o sebi culi u AV medijima.
Pa normalno. Bolje i za bilo kog ludaka, samo ne za EU (NATO) i direktno unistenje Srbije.Glasace za Nestorovica
Zaboravio si napisati pozitivne.Imaju najviše energije, prirodno.
Prvo smo vama zabranili onaj skup 28.marta koji je Vucic najavio.Jesam... prica o nekom zvucnom topu, glupostima... teme koje pristaju zemlji poput Finske.
Mi moramo da slomimo unutrasnjeg neprijatelja isto kao Turci odnosno da vodimo politiku istocnog tipa. Znaci zabrana okupljanja, masovna hapsenja opozicionara u okviru borbe protiv korupcije, hapsenja blokadera.
Kao Turci, a?Jesam... prica o nekom zvucnom topu, glupostima... teme koje pristaju zemlji poput Finske.
Mi moramo da slomimo unutrasnjeg neprijatelja isto kao Turci odnosno da vodimo politiku istocnog tipa. Znaci zabrana okupljanja, masovna hapsenja opozicionara u okviru borbe protiv korupcije, hapsenja blokadera.
Nemam reči...
Nestorovic je udbas.Glasace za Nestorovica
Ne slusaj ni Vuqiqa ni ove evrofanatike,iz istog su zmijskog leglaEvo i ja da prvi put lajkujem ovog SNS bota.
Ali pošto je Vučić izdajnik, on ne misli kao ti da treba da se kloni tih klastera posle Poglavlja 35 jer to znači priznanje nezavisnosti Kosova.
Upravo Vučić izdajnik radi suprotno volji građana Srbije i pokušava da otvori klastere i odlazi u Brisel i vrši izdaju.
Ok zbog toga ćemo da mu damo šut kartu, i dovedemo drugog koji će prestati da se kreće u pravcu EU zbog toga što je Kosovo 100 puta važnije za Srbe.
I po istraživanju je 85% Srbije protiv ulaska u EU
Pogledajte prilog 1703613
Njegova verzija:Ne mogu da gledam,koliko je ponizan prema EU a ovde nadobudan i osion.
Tačno da ti krene spontani pobačajPa šta je to važno rekao, recite nama što nemamo želudac da ga slušamo duže od deset sekundi?!
Prvo, ko ste to "mi"? A drugo, hajde probajte.Jesam... prica o nekom zvucnom topu, glupostima... teme koje pristaju zemlji poput Finske.
Naravno da laze o poglavljima za pristup u EUSlušam, uz mnogo muke, ali slušam. Mislim da laže kada su u pitanju poglavlja za pristup EU. Ostalo je više klastera, mislim da smo tek na početku.
A jbg, kad mešaš terapiju i alkohol..Nemam reči...
Od koga si to cuo???Kako je fin i kulturan. Nema onih uvreda. E da, cuo sam da je Ursula von der Lajen trazila da se odloži sastanak sa njim. Nisu mogli zato što je sve već bilo dogovoreno oko susreta.