Sve gore od goreg: Govor Vućića iz Brisela od 21:59 do 45:59

Posle Cobetovog govora na Gazimestanu ne slušam nikog. :lol: sve amateri, pozeri
Једино што ми се баш,баш не допада су ови гимназијалци ,основци и сво то куробецање...
алооо,шта раде они на уЛИЦИ СА СВОЈИХ 16,17 година....
Није то у реду...
направити 10 "Сивих ДОМОВА" и све то у затвор.
Тотална Анархија никоме Добро није донела..

Једино што ми се баш,баш не допада су ови гимназијалци ,основци и сво то куробецање...
алооо,шта раде они на уЛИЦИ СА СВОЈИХ 16,17 година....
Није то у реду...
направити 10 "Сивих ДОМОВА" и све то у затвор.
Тотална Анархија никоме Добро није донела..
Imaju najviše energije, prirodno.

Ova deca sto blokiraju sada gimnazije i strucne skole pune 18 ili su vec napunili, i ako ostane ovakva atmosfera u drustvu do izbora, ta deca ce sigurno izaci na izbore a to jedino ne ide u korist vlastima tj.sns jer ta deca im sigurno nece prodati glas ili ostati kuci nakon svega sto su videli i o sebi culi u AV medijima.

Ova deca sto blokiraju sada gimnazije i strucne skole pune 18 ili su vec napunili, i ako ostane ovakva atmosfera u drustvu do izbora, ta deca ce sigurno izaci na izbore a to jedino ne ide u korist vlastima tj.sns jer ta deca im sigurno nece prodati glas ili ostati kuci nakon svega sto su videli i o sebi culi u AV medijima.
Glasace za Nestorovica

Jesam... prica o nekom zvucnom topu, glupostima... teme koje pristaju zemlji poput Finske.

Mi moramo da slomimo unutrasnjeg neprijatelja isto kao Turci odnosno da vodimo politiku istocnog tipa. Znaci zabrana okupljanja, masovna hapsenja opozicionara u okviru borbe protiv korupcije, hapsenja blokadera.
Prvo smo vama zabranili onaj skup 28.marta koji je Vucic najavio.

Jesam... prica o nekom zvucnom topu, glupostima... teme koje pristaju zemlji poput Finske.

Mi moramo da slomimo unutrasnjeg neprijatelja isto kao Turci odnosno da vodimo politiku istocnog tipa. Znaci zabrana okupljanja, masovna hapsenja opozicionara u okviru borbe protiv korupcije, hapsenja blokadera.
Kao Turci, a?
Logično.
I on je, isto kao Erdogan, više puta, da ne kažem stalno, izdao sve svoje prijatelje, muljavio, lagao, jedno pričao, drugo radio....i na kraju ostao sam, bez prijatelja koji će mu pomoći.

1742973284827.png

Peti uslov studenata mora da bude, zabrana kopanja litijuma, s tim da se na ovaj uslov odnosi i obavezuje svaku sledeću vladu, bilo vlada poverenja, ekspertska ili opoziciona. Nadam se da nikad više neće biti SNS.
Ovi hoće da nas sahrane. Nemci.
I dali su lovu za to. Vućiću naravno. Muka žive ćemo mi imati da se njih otresemo.

Evo i ja da prvi put lajkujem ovog SNS bota.
Ali pošto je Vučić izdajnik, on ne misli kao ti da treba da se kloni tih klastera posle Poglavlja 35 jer to znači priznanje nezavisnosti Kosova.
Upravo Vučić izdajnik radi suprotno volji građana Srbije i pokušava da otvori klastere i odlazi u Brisel i vrši izdaju.
Ok zbog toga ćemo da mu damo šut kartu, i dovedemo drugog koji će prestati da se kreće u pravcu EU zbog toga što je Kosovo 100 puta važnije za Srbe.
I po istraživanju je 85% Srbije protiv ulaska u EU
Pogledajte prilog 1703613
Ne slusaj ni Vuqiqa ni ove evrofanatike,iz istog su zmijskog legla

Prvo, ko ste to "mi"? A drugo, hajde probajte. 😂

Back