buudala
Stara legenda
- Poruka
- 81.512
Kako se uzme .
Bilo mi je ok i onda, a i sad mi je ok.
Bilo mi je ok i onda, a i sad mi je ok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paori resili da nas oderu. a empatije nemajuHajde gorivo I garderoba ali kako hrana?
Pa ima sa promenom vlasti 2000Na bolje, ali nema ceze sa državom i vlastima.
Pitaj Dis, Maxi, Ideu.Da li je to moguce? Hajde gorivo I garderoba ali kako hrana?
Tad sam otišao vani. Zgadila mi se ona otimačina. A bio sam pred Skupštinom kad je pao Sloba.Pa ima sa promenom vlasti 2000
То је било пре (деведесета деведесет пета цела) не односи се на време од деведесет девете до данас које ставих у наслов јер као од тад је боље (у односу на хиперинфлацију да ал' у односу на достојанствен живот - далеко је од тога,прилично је недоступан већини) .....Pa zar se ne sećate največe inflacije na svetu!
.....по којим основама,на који начин се то догодило и ишло у правцу доброг?Naravno da je bolje sada!
Глупо је питање, јер већини се живот променио на боље, ако говоримо о животном стандарду. Осим привилегованом делу Милошевићевске екипе нижег сталежа, који више нису могли да шверцују, муљају итд.На данашњи дан почело је бомбардовање и пошто волите да бескрајно пишете ето да ли вам се живот променио на боље или на горе од тог времена до данас?
Чињеница је да ће бити све мање Срба који ће се сећати тог времена, старије генерације одлазе, нове долазе. Данас млади знају за једини лош живот под Вучићем и он је једини проблем њима.Pa zar se ne sećate največe inflacije na svetu! Naravno da je bolje sada!
Све што може купује се на пијаци још од две хиљадите а у продавницама на снижењу уз оно чија цена није екстремна ......Najskuplja hrana u Evropi
..... половни ауто је луксуз богатих од увек,још по старом је полагање за возачку могло некако да се скупи финансијски сад је прескупо а нема свуда редовног превоза....Najskuplje gorivo u Evropi
....зато се купује на најлону или ко има нешто више пара код кинеза,баш је претешко....U tržnim centrima najskuplje garderoba i obuća u Evropi