jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 159.054
Uz muziku...kafansku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A da odesh u odeljak volontera ... prvi sprat, druga frata lefo, i nemo' da promashish pishe- o f t a l m o l o gDefinitivno moram kod doktora na posmatranje. Bila sam ubeđena da sam donela čokoladnu, ko zna čiju sam pokupila![]()

Tu je neizbezhni Dr.Mr.PDT...Ja tamo ne smem. Kad duboko uzdišem imam lupanje srca![]()

Na osnivu vidjenog mislim da ce i to biti nedovoljno. Tsh, t-3 i t-4, glucosa i obaska cemo uraditi test opterecenja.Ništa od doručka dok mi doktor ne uradi komplet analizu.. ono holesterol, trigliceridi...![]()
Jaooo pa nije trebalo... tako malo

Doktore, mislim da mi je dobroNa osnivu vidjenog mislim da ce i to biti nedovoljno. Tsh, t-3 i t-4, glucosa i obaska cemo uraditi test opterecenja.
Odmah popuni formular:
Visina/tezina, godiste, bracni status, koje torte znas da pravis, broj telefona i izvod iz kartona vakcinacije.

gde je zaštita 
Molim da se ne iznose proizvoljne tvrdnje! Lepo pise cija je tortaAaaa tu je moja torta![]()

Ma nemojte, donela sam čokoladnu a ona mi nudi voćnuMolim da se ne iznose proizvoljne tvrdnje! Lepo pise cija je torta![]()

To svi kazu kad dodju ovde, a posleDoktore, mislim da mi je dobro
Ružoooogde je zaštita
![]()
Dobro, necemo sitnicariti ovako rano ujutru.Ma nemojte, donela sam čokoladnu a ona mi nudi voćnu![]()
Chu' malo... sve umlati...Jaooo pa nije trebalo... tako malo![]()

Doktore, mislim da mi je dobro
Ružoooogde je zaštita
![]()

Ona je glavni asistent i zna sta radi. Od vocne torte vam nece nista biti.Ma nemojte, donela sam čokoladnu a ona mi nudi voćnu![]()
GLAVNi AsistenAt...Ona je glavni asistent i zna sta radi. Od vocne torte vam nece nista biti.![]()

Doktor se mora slušatiOna je glavni asistent i zna sta radi. Od vocne torte vam nece nista biti.![]()
Uz kafu...Chu' malo... sve umlati...![]()

NaraFski, tebi torta k'o meni miNjonChiTj, zalogajchitj...Doktor se mora slušati![]()