Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Jaooo, opeet!Kolega josh se nije osushio malter, za sada sve radimo na nogama![]()
Pa svu sam obucu pocepao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaooo, opeet!Kolega josh se nije osushio malter, za sada sve radimo na nogama![]()
Podrazumevano, kao Asistent ti i ja garantujem, efo i oofera...Ostajem li na mestu direktora klinike tj Svaštarice![]()

Ostajem li na mestu direktora klinike tj Svaštarice![]()
Нита ја незнамTiiii.... Znas ti, znas.
A gde ti je SHНита ја незнам![]()
Pa ti saplitjesh jezikom.
E jbg. A mislio da ces hteti da budes glavni asistent u mojoj smeni. Ali... kad ne znas.Нита ја незнам![]()

Не дају ми. Одузели ми диплому.E jbg. A mislio da ces hteti da budes glavni asistent u mojoj smeni. Ali... kad ne znas.![]()
Koje?!Не дају ми. Одузели ми диплому.
Не умем да кажем оно...
Отолироноалиноголог![]()

Ko ti uz'o diplomuНе дају ми. Одузели ми диплому.
Не умем да кажем оно...
Отолироноалиноголог![]()

Па Ружа моја ми рекла да је она АсистенАтKo ti uz'o diplomu![]()
![]()
Evo da se opustite dok te pregledaЈао докторе, морам да легнем...
Превише узбуђења..
Мислим и да ми срце лупа..![]()
Neee glavni asistenAt, ipak ima stazh, pa ne mozhe to preko redaПа Ружа моја ми рекла да је она АсистенАт![]()

ja cu da svracam povremeno na kaficu i razgledanje klinike kako radi i da li sve dobro funkcioniseOstajem li na mestu direktora klinike tj Svaštarice![]()

Shta si rek'o?Neee glavni asistenAt, ipak ima stazh, pa ne mozhe to preko reda![]()

Ма ти си главни АсистенАт, а ја споредниShta si rek'o?
Zapamtitju ti ofo znash.![]()
naš doktor blanked kada da ..nema posle ko ne zaspiДали сте ми анестезију?
Заспала сам..![]()

Platitje mi, krfi tju mu se na slamvhicu napiti, polakoooo, da nisi ti moj zamenik pojeo bi sfako slofo ...Ма ти си главни АсистенАт, а ја споредни![]()