jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 152.257
Uz muziku...kafansku.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da odesh u odeljak volontera ... prvi sprat, druga frata lefo, i nemo' da promashish pishe- o f t a l m o l o gDefinitivno moram kod doktora na posmatranje. Bila sam ubeđena da sam donela čokoladnu, ko zna čiju sam pokupila
Tu je neizbezhni Dr.Mr.PDT...Ja tamo ne smem. Kad duboko uzdišem imam lupanje srca
Na osnivu vidjenog mislim da ce i to biti nedovoljno. Tsh, t-3 i t-4, glucosa i obaska cemo uraditi test opterecenja.Ništa od doručka dok mi doktor ne uradi komplet analizu.. ono holesterol, trigliceridi...
Jaooo pa nije trebalo... tako malo
Doktore, mislim da mi je dobroNa osnivu vidjenog mislim da ce i to biti nedovoljno. Tsh, t-3 i t-4, glucosa i obaska cemo uraditi test opterecenja.
Odmah popuni formular:
Visina/tezina, godiste, bracni status, koje torte znas da pravis, broj telefona i izvod iz kartona vakcinacije.
Molim da se ne iznose proizvoljne tvrdnje! Lepo pise cija je tortaAaaa tu je moja torta
Ma nemojte, donela sam čokoladnu a ona mi nudi voćnuMolim da se ne iznose proizvoljne tvrdnje! Lepo pise cija je torta
To svi kazu kad dodju ovde, a posleDoktore, mislim da mi je dobro
Ružoooo gde je zaštita
Dobro, necemo sitnicariti ovako rano ujutru.Ma nemojte, donela sam čokoladnu a ona mi nudi voćnu
Chu' malo... sve umlati...Jaooo pa nije trebalo... tako malo
Doktore, mislim da mi je dobro
Ružoooo gde je zaštita
Ona je glavni asistent i zna sta radi. Od vocne torte vam nece nista biti.Ma nemojte, donela sam čokoladnu a ona mi nudi voćnu
GLAVNi AsistenAt...Ona je glavni asistent i zna sta radi. Od vocne torte vam nece nista biti.
Doktor se mora slušatiOna je glavni asistent i zna sta radi. Od vocne torte vam nece nista biti.
Uz kafu...Chu' malo... sve umlati...
NaraFski, tebi torta k'o meni miNjonChiTj, zalogajchitj...Doktor se mora slušati