Крагујевчанин
Aktivan član
- Poruka
- 1.067
Да ли се швалерисати или не?Како,колико...и сва остала питања везана за швалерацију (добродошла су мишљења и лепшег пола)
U danasnje vreme su samo magarci verni..ono ribe spopadaju zauzete ebu se sa svima a ovi verni cekaju da ih riba prevari
U danasnje vreme su samo magarci verni..ono ribe spopadaju zauzete ebu se sa svima a ovi verni cekaju da ih riba prevari
...magare jedno, koliko puta treba da ti ponovim da nisam od te sorte prevarantske![]()
Ne, nikako.
Ako se bas zaljubis i zavolis nekog drugog ili drugu, onda samo posteno, prekini staro i zapocni novo.
Pa sta bude - bice.
Ne razumem ljude koji se ``svalerisu``. Oni ne varaju svog partnera, nego samo sebe...
Да ли се швалерисати или не?Како,колико...и сва остала питања везана за швалерацију (добродошла су мишљења и лепшег пола)
Ne, ne, i ne. Mislim da je to nešto najodvratnije, najprizemnije i najgore kada covek poklekne niskim strastima i iskljucivo razmislja primarno nagonski.Ja ne znam, jel Vi muskarci nekad pre nego sto načinite preljubu, jel Vam nekada prodje kroz te Vaše lepe pametne glavice i lepe okice, koliko ce to zaboleti nekoga ko vas voli, pazi i mazi, kome ste sve i ko Vvam je veran. Ne razumem ja to varamnje, čemu to? Ako nekoga ne voliš, lepo razlaz, razvod sta god pa neka svako sebi trazi srecu. Ne znam kako nekada ljudi ne promilse kako ce im to sve unistiti za par minuta strasti i kako uopšte milse da mogu zavarati tragove, ne odati se, sedesti večno na dve stolice? Mislim da to rade kukavice, nezreli tipovi i emocionalni invalidi. Kod bica koja cene neke druge stvari, kao sto je ljubav , odanost tj. vernost je u samom vrhu stvari koje se cene. Prezirem prevare, preljube, kako god to zvali.Smatram to ruznim, nepoštovanjem onoga ko tebe voli i nesposobnošću da se date jednoj osobi u potpunosti.![]()
...samo guske varaju - ja nisam guska![]()
ne draga moja, upravo obratno. guske su zivotinje koje se vezu samo za jednog pertnera.
zar ne znas onaj vic?!
Pa ono..ako si bas duboko nesrecan sa partnerom a nemas mudda da odes, onda ti je to pravo resenje da na momente zaboravis koliko si ochajan..
Pa ko voli nek izvoli..
...to oni pricaju svalerkama.....more svalerisu se zato sto pate od kompleksa nize vrednosti...ili su celavi ili ruzni ko akrepi i obicno imaju zene koje ne zasluzuju...kad ih provale dobiju nogu u dupe i usrece se sa nekom od svalerki koje su na njihovom nivou![]()
lupaš gluposti...