јел имаш линк ка овоме
Imam sto??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јел имаш линк ка овоме
ако би могао да га ставиш баш ме интересујеImam sto??
ако би могао да га ставиш баш ме интересује
био бих ти захвалан
Pa ako si bio u SPO onda imaš nekretnine...prodaj nešto.100 milijardi evrića ? Pa to je cifra za raspamet. Ni ja nemam toliko...
Ево, Тома Николић у пензију. Сви други су бољи од њега.
Ма нек'' мењају људи мишљење, свако има право на ревизију сопственог....само ме је насмејало до суза.Цењена Софија
па човек је променио мишљење
то није смешно
то је....................
да рече неку Његошеву?Ма нек'' мењају људи мишљење, свако има право на ревизију сопственог....само ме је насмејало до суза.
Знам ја, сад ће Лаци да се појави и да напише да је Тома урадио оно што је он (Лаци) мислио да треба, па зато сад подржава.
Но добро.Чекамо Лација да се појави и да каже неку.
![]()
Bio i ostao simpatizer. Ništa član.Pa ako si bio u SPO onda imaš nekretnine...prodaj nešto.![]()
Па чуј, можда сам ја погрешно протумачила његових пар постова подршке гос'н Томи.Hm...Ja onda slabo kapiram.Uopšte nisam primetio da Laci na bilo koji način podržava Tomu.
![]()
Ево, Тома Николић у пензију. Сви други су бољи од њега.
Иако, морам да нагласим да сам симпатизер ... па кажем с тог аспекта. Дакле нисам члан - ниједне политичке странке.
Даде Лаци изјаву и ....придружи се СНС-у.
Нисам се дуго овако насмејала.![]()
![]()
![]()
Ma laže Alergična,a Laci nije tu da joj da C3 u svoju odbranu.Znaci Laci u SNS-u![]()
Даде Лаци изјаву и ....придружи се СНС-у.
Нисам се дуго овако насмејала.![]()
![]()
![]()