pop80
Elita
- Poruka
- 15.385
Bio sam na granici skoro i sad ima posebna traka za EU a posebna za nas koj nismo. Baja Hrvat što radi tamo gde se gledaju EU pasoši vrv otišao da ke nja pa se napravila gužva ispred njegove kabine. Lik iz te EU linije kreće u rikverc i sad bi on u našu traku, hoće da se ubaci ispred nas. Ja bio popizdeo nešto, pukli utakmicu neku i izlazim iz auta i derem se na EU državljanina u fazonu da ne može ispred mene. On otvara prozor i tu kreće konflikt. Njih je četvorica a ja sa drugarom koji sjbao ahilovu ... znači na njega ne računam.. i vidim ja da postaje napeto. Na moju sreću ljudi iz dva ili tri auta iz moje linije izlaze i krenu da im jbu mater i oni se smire i vrate u EU liniju.
Ovo pričam zato što je juče na Zvezdari neki lik krenuo u prodavnicu i neki ludak, vrv naprednjak, zamalo da ga udari autom. Ovaj mu rekao: Polako bre, zamalo da me udariš i ubiješ. Ovaj izašao iz auta , izvadi nož, zarije mu nož u prsa i stvarno ga ubije. Ubi čoveka jbt, čovek krenuo po čips i pivo!
Poenta je: nemoj nikada da se kur čite u saobraćaju, u životu inače. Srbija je puna ludaka i ta bezazlena svađa sa nepoznatom osobom može biti zadnja stvar u vašem životu!
Ovo pričam zato što je juče na Zvezdari neki lik krenuo u prodavnicu i neki ludak, vrv naprednjak, zamalo da ga udari autom. Ovaj mu rekao: Polako bre, zamalo da me udariš i ubiješ. Ovaj izašao iz auta , izvadi nož, zarije mu nož u prsa i stvarno ga ubije. Ubi čoveka jbt, čovek krenuo po čips i pivo!
Poenta je: nemoj nikada da se kur čite u saobraćaju, u životu inače. Srbija je puna ludaka i ta bezazlena svađa sa nepoznatom osobom može biti zadnja stvar u vašem životu!
Poslednja izmena: