Svađa u saobraćaju

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
15.385
Bio sam na granici skoro i sad ima posebna traka za EU a posebna za nas koj nismo. Baja Hrvat što radi tamo gde se gledaju EU pasoši vrv otišao da ke nja pa se napravila gužva ispred njegove kabine. Lik iz te EU linije kreće u rikverc i sad bi on u našu traku, hoće da se ubaci ispred nas. Ja bio popizdeo nešto, pukli utakmicu neku i izlazim iz auta i derem se na EU državljanina u fazonu da ne može ispred mene. On otvara prozor i tu kreće konflikt. Njih je četvorica a ja sa drugarom koji sjbao ahilovu ... znači na njega ne računam.. i vidim ja da postaje napeto. Na moju sreću ljudi iz dva ili tri auta iz moje linije izlaze i krenu da im jbu mater i oni se smire i vrate u EU liniju.
Ovo pričam zato što je juče na Zvezdari neki lik krenuo u prodavnicu i neki ludak, vrv naprednjak, zamalo da ga udari autom. Ovaj mu rekao: Polako bre, zamalo da me udariš i ubiješ. Ovaj izašao iz auta , izvadi nož, zarije mu nož u prsa i stvarno ga ubije. Ubi čoveka jbt, čovek krenuo po čips i pivo!

Poenta je: nemoj nikada da se kur čite u saobraćaju, u životu inače. Srbija je puna ludaka i ta bezazlena svađa sa nepoznatom osobom može biti zadnja stvar u vašem životu!

Poslednja izmena:
Najviše se izvinjavajte upravo kad ste u pravu .
Jer kad ste u pravu onaj drugi je spreman da agresijom dokazuje svoje pravo.
samo pametno brate

isto jednom svirao sam nekom na semaforu, žurio sam.. njemu bilo zeleno i stoji.. ja na sirenu!
izađe lik sa šipkom metalnom i kaže mi : oćeš da izlomim tebe ili auto? ja po gasu i nekako sam pobego
ok znam pčka sam bio al jbg imao šipku a ja ništa!

Kao sto se oni kurce tako i ti i svako drugi kome se ne treba sklanjati i dobro je ako si shvatio da se ne radi o tome koliko vas ima i koliko ste jaki,nego ko je od vas spreman da ide do kraja,mada navijacima nema svrhe pricati misle da su najludji
Sad zamisli da imas dete u kolima,pa zubima bih ga zaklao sta god imao u rukama

Bio sam na granici skoro i sad ima posebna traka za EU a posebna za nas koj nismo. Baja Hrvat što radi tamo gde se gledaju EU pasoši vrv otišao da ke nja pa se napravila gužva ispred njegove kabine. Lik iz te EU linije kreće u rikverc i sad bi on u našu traku, hoće da se ubaci ispred nas. Ja bio popizdeo nešto, pukli utakmicu neku i izlazim iz auta i derem se na EU državljanina u fazonu da ne može ispred mene. On otvara prozor i tu kreće konflikt. Njih je četvorica a ja sa drugarom koji sjbao ahilovu ... znači na njega ne računam.. i vidim ja da postaje napeto. Na moju sreću ljudi iz dva ili tri auta iz moje linije izlaze i krenu da im jbu mater i oni se smire i vrate u EU liniju.
Ovo pričam zato što je juče na Zvezdari neki lik krenuo u prodavnicu i neki ludak, vrv naprednjak, zamalo da ga udari autom. Ovaj mu rekao: Polako bre, zamalo da me udariš i ubiješ. Ovaj izašao iz auta , izvadi nož, zarije mu nož u prsa i stvarno ga ubije. Ubi čoveka jbt, čovek krenuo po čips i pivo!

Poenta je: nemoj nikada da se kur čite u saobraćaju, u životu inače. Srbija je puna ludaka i ta bezazlena svađa sa nepoznatom osobom može biti zadnja stvar u vašem životu!

Mislim da su neke psihoaktivne supstance u pitanju...pa ga opucalo na paranoju...i onda u coveku video Godzilu...

Zato je i Čeda sa belog prešao na pijačnu rakiju brlju...jer je počeo da u ženi vidi Tiranosaurusa..., morao se i razvesti...

..

ovako je bilo i pre nego što je Sloba prso
isto ovako....

Molim vas da ne politizujemo ovu temu. Problem su bahati ljudi, puni besa i agresije.

Besni i bahati su sada, nažalost, u većini i da..krivo je društvo ali i primarna porodica koja je imala uticaj na odrastanje takvih ljudi.

Ne vredi da se svađamo sa njima, pogotovo ne u saobraćaju. Potrebno je da se klonimo takvih ljudi, koliko možemo.

Bahatih je uvek bilo.
Ja ovo ne bih ogranicio samo na saobracaj ali OK specificno je zbog mocih posledica
jer nije isto da li je flipnula budala za volanom koja moze nekog tako da ubije
ili neko u redu u banci.
Liccno u saobracaju postujem sva pravila.
Nikad ne reagujem na bezobrazluk bio taj neko u pravu ili ne,
A ne moze biti jer postujem pravila ali dobro sad...
neka kaze sta god hoce briga me
necu dati povoda nikome ni za sta
ako ipak pocne da izlazi iz auta elegantno se udaljim...

Back