svadbe i slave

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Valjda zato sto je nedelja asociralo me da danas napisem nesto i o ovoj temi...Setila sam se da je proslo neverovatno puno vremena odkad nisam bila na nekoj svadbi a malo manje otkad nisam bila na slavi...Volim te nase obicaje al se eto tako potrefilo da ili nemam vremena ili nema nikog u blizini da nesto slavi ne znam ali cu rado otici ako me neko bude pozvao...Volite li i vi takve obicaje ili ih izbegavate...nisu bas svi za to...

Oni koji nisu za to nisu ni za k dizvines..uvek se nadju kao neki smaraci koji im se ne dopadaju..sve u svemu blate sve stare normalne obicaje koji zblizavaju ljude na zdrav ljudski nacin

joj ne volim ni jedno, ni drugo
svadbe su totalni smor, ne volim takvu vrstu ''zabave'', a ni hranu :lol: jos kad matorci opletu kolo,dodje mi kuci da pobegnem
slave takodje..dodjes i samo jedi,jedi,jedi,pij,auu vise..:lol: jos kad se ponapijaju pa kad krenu matorci da pevaju....katastrofa

Volim i jedno i drugo...Svadbe su mi onako..uglavnom to bude neka parada pijanstva i kica...a slave su ok...nekad se desi na zalost da se jedino tamo sretnem sa nekim ljudima koje tokom godine ne vidjam iz raznoraznih razloga...pa to bude prilika da se vidimo i ispricamo...

Back