svadba kao stocna pijaca .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
svatko tko je bio na svadbi primjetio je kako mu prilaze ocevi neudatih djevojhaka i caste ga picem . poslije par pica kao slucajno mu pokazu sliku svoje kceri i nesto prokomentiraju negativno o njenom decku . dakle budite na oprezu na svadbama da se nebi objesili !!!

svatko tko je bio na svadbi primjetio je kako mu prilaze ocevi neudatih djevojhaka i caste ga picem . poslije par pica kao slucajno mu pokazu sliku svoje kceri i nesto prokomentiraju negativno o njenom decku . dakle budite na oprezu na svadbama da se nebi objesili !!!

To je druže što si macan. Evo meni niko nikad nije ponudio svoju ćerku. A i tast mi se kanda posle 13 godina braka sa njegovom mezimicom i troje unuka od mene još nije pomirio sa činjenicom da sam mu ja zet.

Ja nemam pojma na kojim svadbama si ti bio, ali meni se to nikad nije desilo, doduše da budem pošten ja nisam bio na mnogo svadbi, mrzi me, ali ni moji poznanici i prijatelji koji jesu mi nisu spominjali za taj fenomen, a verovatno ne bi propustili da to podele kao humor. Osim toga ne mogu da zamislim da bi se neki otac toliko ponižavao da pokazuje sliku svoje kćerke nekom nepoznatom liku, jer ako je lik upoznat sa njegovom kćerkom nema potrebe za fotosima. A sve to me navodi da je ovo notorna glupost, koju si izmislio ili se desilo nešto banalno - ljudi dok ćaskaju i upoznaju se pokazuju fotose svojih porodica, ako ih nose, što će reći jedan otac drugom ocu pokazuje fotose svoje porodice a ti si na temelju toga iskontruisao u svojoj glavi materijal za još jednu moronsku temu. Izvini što sam oštar ali ovo je za tvoje dobro. Znam da te svrbi da nažvrljaš neku temu, ali udahni 10 puta polagano i otkričeš u svom biču da možda nije pametno pisati koješta.

Poslednja izmena:
Baš me zanima odakle ti to iskustvo, da otac prilazi nekom nepoznatom momku na svadbi i nudi čerku koja ima momka.
Ja lično, sam nekoliko puta vidio kada se otac ali muškog deteta privlači slatkim curicama sa pričom da traži curu za sina :hahaha:

nema nepoznatih na svadbi , svi su provjereni od strane mladenke i tada uletava otac i napija buduceg zeta dok ovaj ne pristane na sve .

Ti živiš u zabludi. Ono što je realnost - žene su u prednosti. Svaka žena ako to hoće može naći nekog kad god joj se to svidi. Mator si ko kornjača sa Galapagosa a još ne kapiraš elementarne stvari koje si trebao da naučiš kao teen.

A sto ne bi na svakoj svadbi organizovali nesto kao takmicenje udavaca.Recimo svaka da ima svoj stand gde ce da izlozi svojih ruku delo,razna jela zimnice,jos ako ume da hekla i to sve ful.I onda iza nje da ima bilbord gde ce u kratkim crtama biti izlozen cv,koliko su roditelji spremni da ulete da bi je uvalili itd.

A sto ne bi na svakoj svadbi organizovali nesto kao takmicenje udavaca.Recimo svaka da ima svoj stand gde ce da izlozi svojih ruku delo,razna jela zimnice,jos ako ume da hekla i to sve ful.I onda iza nje da ima bilbord gde ce u kratkim crtama biti izlozen cv,koliko su roditelji spremni da ulete da bi je uvalili itd.

Pa to je fatanje bidermajera.
Zamisli skrnaviti nečiju svadbu, zamisli šta su te ruke sve vatale, pa još to i da okače na tuđoj svadbi da visi, pa nema smisla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back