Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.407
Kako li se samo tema o popunjavanju vremena van kucnih akticnosti pretvorila u iskusno ciscenje wca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mai ovaj komp je napravio to sve pomalo...kao sredis sve i sednes pa te bog zaboravi...a da ga nemas okreni obrni necim bi se bavila...ponekad se setim da ni knjigu nisam procitala skoro a da ne pricam da iako imam talenta za neki rucni rad ne uzimam u ruke nista...zamlacujemo se ovde kukamo smejemo se i tako prodje dan...vidim i po omladini koja je slobodna da nema one aktivnosti ko nekad samo komp i ono oko njega sto se mora...hvata me panika...A bre zeeeeeeeeneeeeeeee..evo nesto bas razmisljam,dosadno je bre biti domacica.Tacnije,nije dosadno nego nezahvalno,nezahvalno je danas biti zena.Kuca,posao,i tek poneki izlazak..kad vreme i obaveze dozvole.Sve sto se dogadja izgleda otprilike ovako-dodjem sa posla,e sad kucne obaveze/te skuvaj rucak,spremi po kuci,ves opeglaj,operi sudje..o vecim radovima ne razmisljam osim vikendom kada ih i obavljam,i na kraju ufffff..strmoglavim se u fotelju ili krevet eventualno se zalepim za komp i to je to..A nije meni samo tako,vec imam utisak da je mnogim zenama tako..ne zalim se,volim da kuvam i spremam kucu,ali nekako necu da vodim suvoparni zivot domacicki,necu da mi u glavi budu veliki kuvar,lista za nabavku i gomila vesa za peglanje.Osim neke dobre knjige koju s vremena na vreme procitam,nazalost nemam nikakvu ideju kako da obogatim svoj zivot a da to ne iziskuje vreme koje nemam..pitam se sta ce biti kada dodju deca...
da li cu tek tada da se izgubim ili..ajde da cujem vas..koliko se dajete kuci,poslu,a koliko sebe cuvate od toga..
a ni jedna mi nije dala detaljno objasnjenje.sta bre sundjerom,a cime onda perete dasku?a koliko ostavite da radi sona kiselina.i kako da sonu kiselinu uvucem u onaj kanal gore i tako....

Ne pricam o dosadi nego o sposobnosti i znanju prezivljavanja..ne u shumi ultimate survival nego obicno selo
Ma nek me dovati neka jessica simpson odma potpisujem sve sto mi pripisu![]()
Eto, preživela bih ja i to selo! 

Mini, napisala sam ti gde se kupuje.![]()

Ja ne perem sudove, dam mački da ih oliže...![]()

Koje su domaćice ovde što rade po ceo dan po kući? Mislim, ovde na temi. Meni se čini da su sve žene zaposlene i da su pored toga domaćice, sem mene, a ja sam napisala da mi nije jasno da li sam domaćica ili nisam, jer uopšte nisam dokona, i ne radim po ceo dan samo po kući.

Al priznaj da joj prvo daš da oliže wc šolju, da ne moraš da je ribaš pa onda sudove?![]()
:

Po meni nisi domaćica,
A bre zeeeeeeeeneeeeeeee..evo nesto bas razmisljam,dosadno je bre biti domacica.Tacnije,nije dosadno nego nezahvalno,nezahvalno je danas biti zena.Kuca,posao,i tek poneki izlazak..kad vreme i obaveze dozvole.Sve sto se dogadja izgleda otprilike ovako-dodjem sa posla,e sad kucne obaveze/te skuvaj rucak,spremi po kuci,ves opeglaj,operi sudje..o vecim radovima ne razmisljam osim vikendom kada ih i obavljam,i na kraju ufffff..strmoglavim se u fotelju ili krevet eventualno se zalepim za komp i to je to..A nije meni samo tako,vec imam utisak da je mnogim zenama tako..ne zalim se,volim da kuvam i spremam kucu,ali nekako necu da vodim suvoparni zivot domacicki,necu da mi u glavi budu veliki kuvar,lista za nabavku i gomila vesa za peglanje.Osim neke dobre knjige koju s vremena na vreme procitam,nazalost nemam nikakvu ideju kako da obogatim svoj zivot a da to ne iziskuje vreme koje nemam..pitam se sta ce biti kada dodju deca...
da li cu tek tada da se izgubim ili..ajde da cujem vas..koliko se dajete kuci,poslu,a koliko sebe cuvate od toga..
Eto vidiš. A ovde je rasprostarnjeno mišljenje da čim nisi u radnom odnosu, podrazumeva se da si domaćica. Možeš i nuklearni fizičar da budeš, ako nisi zaposlena, onda si domaćica.
Meni u principu ne smeta što na svakom formularu napišu da sam domaćica, jer za zvanje koje mi piše u srednjoškolskoj diplomi treba prilično mesta. Ali recimo, moja zaova je frizerka. I u rubriku zanimanje uvek joj upišu domaćica, iako ona to nije ni po jednom osnovu, osim što je nezaposlena. Gde stane domaćica, još lakše stane frizer. Tako da mi uopšte nije jasno kako nekome zanimanje može biti domaćica, ako je završio bilo kakvu školu.
i šta je muškarac koji je završio bilo kakvu srednju a ne radi? domaćin?

Eto vidiš. A ovde je rasprostarnjeno mišljenje da čim nisi u radnom odnosu, podrazumeva se da si domaćica. Možeš i nuklearni fizičar da budeš, ako nisi zaposlena, onda si domaćica.
Meni u principu ne smeta što na svakom formularu napišu da sam domaćica, jer za zvanje koje mi piše u srednjoškolskoj diplomi treba prilično mesta. Ali recimo, moja zaova je frizerka. I u rubriku zanimanje uvek joj upišu domaćica, iako ona to nije ni po jednom osnovu, osim što je nezaposlena. Gde stane domaćica, još lakše stane frizer. Tako da mi uopšte nije jasno kako nekome zanimanje može biti domaćica, ako je završio bilo kakvu školu.
Po meni nebitno da li si prijavljen ili ne...ti radiš! I razlika izmedju tebe i domaćice je što ti doprinosiš na jedan način a ona na drugi...A to što oni ne pitaju već samo čitaju crno na belo pa kao nisi u radnom odnosu nekom pa odmah pišu da si domaćica, to je već valjda jer ih mrzi...Jer je potpuno nelogično.