"Suveniri" iz Splita: Pun štand "prvih belih polja"

Vidi to ništa ne boli i nije ništa strašno,idi u prvi pravoslavni hram i prihvati vjeru koju su ti preci slavili,onda možeš da se hvališ da pripadaš narodu velikana kao što su Nikola Tesla,Ruđer Bošković,Ivo Andrić,Novak Đoković...da pripadaš hrabrom narodu,narodu iz koga su potekli junaci kao što su Karađorđe,Miloš Obilić,Car Dušan,Vojvoda Stepa,Marko Kraljević....da se hvališ da su iz tvog naroda potekli sveci kao čto su Sveti Sava,Patrijarh Pavle......,
a ne da se stidiš da vam je jedini svetac sotona Stepinac

Preci su ti bili iste vjere kao i današnji katolici, pa su se onda odmetnuli i osnovali svoju vjeru.
Nauči nešto, vi komšije ste navodno poznati po vrhunskom poznavanju istorije, a koliko vidim, majstori ste samo u kmečanju. :lol:

Zločinci, sotone, đenosajd, slavite zločine... pa uši mi zuje svaki put kada odem na Krstu, može li to kme, kme malo tiše?
Niti sam Hrvat niti sam zločinac, čemu to kmečanje?
Kmeeeeeeee
Kmeeeeeeeeeee
Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Poslednja izmena:
Ретарду, то што су ваше жене дроље не треба да пресликаваш на наше, мада има и код нас таквих као што их има у сваком народу. Али потуричке дроље су најболесније дроље које су икад шириле сифилис на овој планети и рађале генијалце као што сте ти мрхо, мингец, цитадела и остала козојебачка багра на овом форуму..

Dobro, znam da te pogadja sto pogadjam u srz problema, ali zar nije tako? Satrase natovce i eu kao osmanlije nekad...eh ta olivera...

prvo hrvati narod
pa hrvatska drzava
pa hrvatski jezik

pa ni onaj sto je tomidzerija namislio ne bi tolko izmislio

Pa gle, znamo da su Adam i Eva bili Srbi, a šta takva činjenice može imati za posljedicu?

Možda da postoje Indijci, Japanci, Hrvati? Samo za šaljivdžije!. :hahaha:

- - - - - - - - - -

ahahah
pa ovde ljude boli duppe za cro i za sve vezano za cro
a u cro vazda srbi srbi srbi
to je perverzna opsesija rodjena iz kompleksa
patologija !!!

Pa da otvarate manje od 5 tema dnevno o Hrvatskoj i Hrvatima, možda bi ti i povjerovao u to.... :roll:

Kompleksi kažeš?

Ahaha odlično!Pokatoličeni Srbi igraju kolo pa još užičko,još samo da se nauče kako su im se peci krstili i koju Slavu su slavili!:per:

Hrvati pobjedu na Euru slave srpskim kolom i trubačima: Užičko rasplesano u šahovnicama

http://www.index.hr/tema/euro-2016/...bačima-užičko-rasplesano-u-šahovnicama-899605

Hmm..zar nisi rekao da su svi pokatoliceni pobijeni? :think:

Dakle ako smatras da su ovo preci pokatolicenih i dalje se postavlja pitanje..a zasto se nisu vratili svojoj veri? :think:

Ретарду, то што су ваше жене дроље не треба да пресликаваш на наше, мада има и код нас таквих као што их има у сваком народу. Али потуричке дроље су најболесније дроље које су икад шириле сифилис на овој планети и рађале генијалце као што сте ти мрхо, мингец, цитадела и остала козојебачка багра на овом форуму..

Gle, nije lepo da intimu svoje familije ovako izlazes na forumu

Hmm..zar nisi rekao da su svi pokatoliceni pobijeni? :think:

Dakle ako smatras da su ovo preci pokatolicenih i dalje se postavlja pitanje..a zasto se nisu vratili svojoj veri? :think:

Gle, nije lepo da intimu svoje familije ovako izlazes na forumu

CCCC stavi kapu od alu folije ovi teslini zraci su ti načisto sjebali mozak!:lol:
kontrola uma 1.jpg

CCCC stavi kapu od alu folije ovi teslini zraci su ti načisto sjebali mozak!:lol:
Pogledajte prilog 390493

Nevazno, ja mogu pogresiti u recenici, reci itd ali smisao je tu, a ti nemas smisla, tvrdis jedno pa onda nesto sasvim drugo a to pokazuje da si strasno nestabilan a samim time to je znak da ne znas puno vec samo mantras a da toga nisi ni svestan uopste.

Dakle svatio si ti sta sam ja hteo da kazem, pa onda, ako su pokatoliceni pobijeni sta tvrdis u bar 20 postova, kako onda i sad postoje pokatoliceni?

Jednostavno pitanje, ali nekako sumnjam da ce i odgovor biti takav

Ova dva posta ti nisu trebala, osim ako ti je svejedno dal ispadneš tupav ili ne.
alo bre !
cinjenice
FAKTI !

ni manje naroda da ubija nit vise ubijenih od tog naroda FAKT !
dok slobodarski narodi evrope pod tenkove hitlerove stavljaju mine hrvati bacaju cvece FAKT !

stidi se
svaki normalan hrvat i treba da se stidi cinjenica i da se potrudi ta svest tog naroda ozdravi

alo bre !
cinjenice
FAKTI !

dok slobodarski narodi evrope pod tenkove hitlerove stavljaju mine hrvati bacaju cvece FAKT !

stidi se
svaki normalan hrvat i treba da se stidi cinjenica i da se potrudi ta svest tog naroda ozdravi

Pisao si o nekom izmišljenom narodu. Navedi neki narod ili državu koja nije izmišljena pa će tek tada tvoja tvrdnja da su Hrvati izmišljen narod imati smisla.

Također si pisao o nekim kompleksima. Navedi jedan narod koji ima kompleks prema onom narodu čiji pripadnici smatraju da su lošije proši u sukobu ili međusobnom odnosu s tim narodom.
Netko bi s vragom protiv Hitlera a netko s Hitlerom protiv vraga, vrlo jednostavno.

Pisao si o nekom izmišljenom narodu. Navedi neki narod ili državu koja nije izmišljena pa će tek tada tvoja tvrdnja da su Hrvati izmišljen narod imati smisla.

Također si pisao o nekim kompleksima. Navedi jedan narod koji ima kompleks prema onom narodu čiji pripadnici smatraju da su lošije proši u sukobu ili međusobnom odnosu s tim narodom.
Netko bi s vragom protiv Hitlera a netko s Hitlerom protiv vraga, vrlo jednostavno.

Dje si to cuo? Od klera?

alo bre !
cinjenice
FAKTI !

stidi se

Ja nisam Hrvat pa me zabole za to

A da li se ti kao Srbin sramiš Srebrenice?

Ono, bašbaš, crveniš se , pogled prema dolje i to?

Ne moras biti hrvatske provinijencije da bi bio ustasa.

Tebe ne mos uvatiti ni lasom.

Jel ti poznat onaj poznati fotograf koji je bio u Vukovaru, da ga hebes ne mogu se setiti imena, Levi, Levan, tako nesto...ima na netu njegovih dosta slika ali sad sam u odlasku pa cu proveriti kasnije, taj je bio na polozajima i sa jednima i sa drugima, jel mozda bio sa vama?

Tebe ne mos uvatiti ni lasom.

Jel ti poznat onaj poznati fotograf koji je bio u Vukovaru, da ga hebes ne mogu se setiti imena, Levi, Levan, tako nesto...ima na netu njegovih dosta slika ali sad sam u odlasku pa cu proveriti kasnije, taj je bio na polozajima i sa jednima i sa drugima, jel mozda bio sa vama?

Secam se jednog Francuza. Masakrirao je engleski ali smo nekako uspeli da se sporazumemo. Imao muda lik, izdrzao je celu akciju, secam se da je napravio dosta fotografija i nekoliko kratkih snimaka devastiranog objekta Borovo.

Poslednja izmena:

Back