"Suveniri" iz Splita: Pun štand "prvih belih polja"

jeste li kupili jelen piva i kokica. Zavalite se u udobne naslonjače i uživajte u kockicama bijele i crvene boje. A možete navijat i za dahije ako vas nije blam ;)

Cestitke za pobedu, pokazali su igraci jos jednom kako se igra za svoju zemlju, sa kojim srcem, samo hrabro tako dalje pa da padnu i Cesi

Zbog onog sramotnog transparenta mi je bilo draže da vi pobjedite. Realno volio bih da su obe mogle da izgube :mrgreen:

Kakav?

чуј за кога је навијао данас... па то је као да питаш да ли би више волео да ти одсеку десну или леву руку.

iz tvog pisanja se vidi da si ti za nas, samo nećeš javno priznati...
ato ja neki dan navija za Đokovića da osvoji francuski turnir,i ništa mi se nije desilo...

Čega se pametan stidi time se lovac ponosi :lol:
UEFA je pokrenula disciplinski postupak "zbog nedozvoljenog ulaska navijača na teren"
Hrvatska će biti kažnjena: UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a
http://www.index.hr/tema/euro-2016/...ula-disciplinski-postupak-protiv-hns-a-899447
Karlo Mrki
Hrvatska je kriva jer ima takve idiote od navijaca :lol:

Poslednja izmena:
Čega se pametan stidi time se lovac ponosi :lol:
UEFA je pokrenula disciplinski postupak "zbog nedozvoljenog ulaska navijača na teren"
Hrvatska će biti kažnjena: UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a
http://www.index.hr/tema/euro-2016/...ula-disciplinski-postupak-protiv-hns-a-899447
Karlo Mrki
Hrvatska je kriva jer ima takve idiote od navijaca :lol:

Evo onaj Vida ti nesto porucuje

BOXZ-O.gif

Nije da je moj problem, ali događaj iz Splita je odavno završio, a tema je još otvorena i raspravlja se o svemu samo ne o onome što stoji u naslovu. Zar ne bi bilo bolje (ne želim uzurpirati posao moderatorima, pa se odmah ispričavam na miješanju u njihov rad) zatvoriti ovu temu, a ako netko želi raspravljati o nekoj od brojnih drugih tema koje su ovdje nepotrebno pokrenute, neka otvori novu.

Evo onaj Vida ti nesto porucuje

Charlie Brown
Hrvatsku treba na vreme kazniti,ako UEFA progleda kroz prste sledeća je svastika na sred terena.:hahaha:

Kako si ti ljubomoran covek, daj opusti se, uzivaj u pobedi komsija ti, lepo je to videti, koga briga za kaznu zbog navijaca, meni je to prelepo videti, taj zanos, ta ljubav prema svome timu, ma prelepo nesto, da bas isto dozivim i sa Srbijom pa da mi srce bude puno.

Svaka cast decki, samo tako dalje

cartoon-ozan-tufans-bad-hair-day_1vj059i06v46l11ig28ojwc03u.jpg

Nije da je moj problem, ali događaj iz Splita je odavno završio, a tema je još otvorena i raspravlja se o svemu samo ne o onome što stoji u naslovu. Zar ne bi bilo bolje (ne želim uzurpirati posao moderatorima, pa se odmah ispričavam na miješanju u njihov rad) zatvoriti ovu temu, a ako netko želi raspravljati o nekoj od brojnih drugih tema koje su ovdje nepotrebno pokrenute, neka otvori novu.

Otvori zbirnu.

- - - - - - - - - -

Nije to prvi put. I vjerovatno ni zadnji. Bagra. Očito se ponose tim ubistvom.

Navijači su svuda ista bagra, nikakve razlike

I zato mi je potpuno debilno kada se snebivate na "ubi Srbina"

Back