- Poruka
- 3.358
"Klao" sam i u Bosni.....
Djesi bio u Bosni ratnice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Klao" sam i u Bosni.....
Djesi bio u Bosni ratnice?
Nakon Hr, prekomandovan u BIH, ucesvovao u operacijama RAM 1 i RAM 2. Posle medjunarodnog priznanja BIH i povlacenja JNA, prikljucen VRS, borio se u operaciji Koridor, itd, itd..... poslacu ti memoare.
Gdje n koridoru? Jel gdje vam je Franjo povukao jedinice ili na Gradaccu i Brki gdje ste dokzivali svojju nevjestinu?
Koliko si dugo bio u bih?
Mujazine..... nismo ovce zajedno cuvali pa da se intimiziramo. U BIH sam bio dovoljno, "klanja" se zasitio za nekoliko zivota. To je vise nego dovoljno sto trebas znati. Radoznalost je ubila macku.

Pisao si o nekom izmišljenom narodu. Navedi neki narod ili državu koja nije izmišljena pa će tek tada tvoja tvrdnja da su Hrvati izmišljen narod imati smisla.
Također si pisao o nekim kompleksima. Navedi jedan narod koji ima kompleks prema onom narodu čiji pripadnici smatraju da su lošije proši u sukobu ili međusobnom odnosu s tim narodom.
Netko bi s vragom protiv Hitlera a netko s Hitlerom protiv vraga, vrlo jednostavno.
ma jeli ???? ocemo da se igramo sa relativitetom
e pa evo ti nesto sto nije podlozno kokoski i jajetu
JASENOVAC ! KRAJ I TACKA !
gde je srpski jasenovac ?????? nemma ga ! zasto ?
zato sto je takodje fakt da srbi nisu genocidan narod
Počeo si sa izmišljenim narodom, državom i jezikom a završio na Jasenovcu. Mogao si ipak obrazložiti te svoje mudrolije.
Niste imali Jasenovac jer niste imali mogućnosti. Tamo gdje ste mogli činiti zločine činili ste.
Kad god nemate što reći spominjete Jasenovac, Jasenovac vam je utočište za svu nemoć.[/QUOTE]
Ne, Jasenovac je samo snazan argument, koji valja s vremena na vreme potegnuti kad Hrvati krenu da izigravaju nevinasca.
Ne, Jasenovac je samo snazan argument, koji valja s vremena na vreme potegnuti kad Hrvati krenu da izigravaju nevinasca.
Secam se jednog Francuza. Masakrirao je engleski ali smo nekako uspeli da se sporazumemo. Imao muda lik, izdrzao je celu akciju, secam se da je napravio dosta fotografija i nekoliko kratkih snimaka devastiranog objekta Borovo.
Atomi radi se o Ronu Havivu https://www.google.hr/search?q=ron+...X&ved=0ahUKEwi4quHrl6jNAhVLdz4KHVfWAq0Q_AUIBQ
On je uslikao ovu sliku ( i mnoge druge)a meni je zanimljivo jer znam ovog decka sa slike, Boze kakva je to budaletina bila, uvek problematican decak, svi smo ga izbegavali. Tap smo ga zvali, a ovo verovatno slabo ko zna, njega je u jednoj kafani u Borovu, vec posle rata, ubio jedan Hrvat, koji je ostao ali je bio na srpskoj strani u ratu, popusio je celi okvir kalasnjikova a znam i tog sta ga je roknuo, eto jedna mala zanimljivost![]()
Oduvek sam se pitao ko je ovaj sa bundom, sad konacno znam. Inace, fotka je antologijska.... hbt kao da su ispali iz Pervanovih Dnevnika, sta ti je rat.... svega i svacega se mozes nagledati.
Da, mislim da se decko zvao Damir, ne secam se samo da li mu je prezime bilo Tap ili smo ga tako zvali, znam i gde je ziveo a ovo sa njim mu je cale.
Ma ej imas neverovatnih prica, recimo otac i sin...na razlicitim stranama, inace su Srbi, otac bio u JNA a sin u HV, kad se desilo ono kod Borovo tvornice, otac je vikao gde je onaj mali gad ja cu mu presuditi (sin je gasio pozar) ali dok ga je nasao, neko ga je vec ubio metkom u potiljak..strasne price
Da, toliko kombinacija da te glava zaboli. Nama sa strane je bilo najlakse, nismo imali sta da izgubimo sem sopstvenog zivota. Vi ste imali imovinu, decu, zene, oceve, majke..... ne bih voleo da sam vam bio u kozi.

Moji su se makli, ispalo je isto tako na zaraceno podrucje ali dobro su prosli, govorim o kevi, caletu i familiji buduce zene no puno je tu familije ostalo, neki su prosli puno gore pa se nemam pravo zaliti.
Nego eto zanimalo je da li je taj fotograf bio mozda negde sa vama, bio je i na hrv strani, stvarno ima super slika
Meni je ova antologijska
![]()
Srpske policajce sa granice između Hrvatske i Srbije u lokalnom baru zabavlja ruska striptizeta, Odžaci, 1991

Hbt, ovaj kadar me podseca na Balkan Express samo u anahronom smislu. Kakav je to rat bio....
Ja ga nisam video, mozda je bio sa nekom drugom jedinicom.
Procitah negde, ne secam se tacno teme, rekao si da si bio pripadnik TO-a?![]()
Davno sam ti to rekao...tj sam si zakljucio...![]()
U toj temi si priznao otvoreno. Pomenuo si i da si zatekao rezeviste kako ti pljackali kucu?
Elem, sad konacno znam odakle toliko bolecivosti prema Hrvatima. Nije ni cudo kad si bio na njihovoj strani.

Tacno, rezervisti su pljackali ne mozes ni da zamislis koliko...
Na cijoj strani sam bio? Ne shvatam te bas..lepo ti kazem gde sam bio, igrom slucaja bio sam svugde ali bas svugde, jedno vreme ruku pod ruku sa pukovnikom Grahovcem..a sta smo napravili imas opisano u jednoj knjizi..
![]()
Pavo Urban, Čovek sa psom – Strah, Dubrovnik, 1991.
![]()
At the end of the day uvek zavrsis u taboru sa Hrvatima. To je evidentno, pogotovo na forumu, kako god tece diskusija Lovac ce se uvek usaglasiti sa hrvatskim forumasima, cak i kad nisu u pravu. Tako je od pocetka, zato si vecini sumnjiv. Ne mozes tvrditi da si neutralan, kad jednostavno nisi, ti si svoj izbor davno napravio, a afirmativno piskaranje o Hrvatima na forumu je samo potvrda toga.

Moji su se makli, ispalo je isto tako na zaraceno podrucje ali dobro su prosli, govorim o kevi, caletu i familiji buduce zene no puno je tu familije ostalo, neki su prosli puno gore pa se nemam pravo zaliti.
Nego eto zanimalo je da li je taj fotograf bio mozda negde sa vama, bio je i na hrv strani, stvarno ima super slika
Meni je ova antologijska
![]()
Srpske policajce sa granice između Hrvatske i Srbije u lokalnom baru zabavlja ruska striptizeta, Odžaci, 1991