Mortimer
Veoma poznat
- Poruka
- 11.366
Ustašija nikada ne poezionira vjerne ustaše
Znam da ste vjerne ustase!
Nego sto ste pali!
Svaki normalan sistem odmah penzionise!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustašija nikada ne poezionira vjerne ustaše
Znam da ste vjerne ustase!
Nego sto ste pali!
Svaki normalan sistem odmah penzionise!
jeste li kupili jelen piva i kokica. Zavalite se u udobne naslonjače i uživajte u kockicama bijele i crvene boje. A možete navijat i za dahije ako vas nije blam![]()
Zbog onog sramotnog transparenta mi je bilo draže da vi pobjedite. Realno volio bih da su obe mogle da izgube![]()
чуј за кога је навијао данас... па то је као да питаш да ли би више волео да ти одсеку десну или леву руку.

http://hr.n1info.com/a130146/Sport-...letio-u-teren-i-proslavio-gol-s-Modricem.html
Vec na trecem natecanju vam upada navijac..carevi![]()

Jedno su navijači a sasvin drugo huligani. Ne sudi se čitavom narodu zbog par budala! Šta kažeš na sramotne transparente............nož.....žica......?
Čega se pametan stidi time se lovac ponosi
UEFA je pokrenula disciplinski postupak "zbog nedozvoljenog ulaska navijača na teren"
Hrvatska će biti kažnjena: UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a
http://www.index.hr/tema/euro-2016/...ula-disciplinski-postupak-protiv-hns-a-899447
Karlo Mrki
Hrvatska je kriva jer ima takve idiote od navijaca![]()
Evo onaj Vida ti nesto porucuje
Charlie Brown
Hrvatsku treba na vreme kazniti,ako UEFA progleda kroz prste sledeća je svastika na sred terena.![]()
Charlie Brown
Hrvatsku treba na vreme kazniti,ako UEFA progleda kroz prste sledeća je svastika na sred terena.![]()
Kako si ti ljubomoran covek, daj opusti se, uzivaj u pobedi komsija ti, lepo je to videti, koga briga za kaznu zbog navijaca, meni je to prelepo videti, taj zanos, ta ljubav prema svome timu, ma prelepo nesto, da bas isto dozivim i sa Srbijom pa da mi srce bude puno.
Svaka cast decki, samo tako dalje
![]()
Charlie Brown
Nije da je moj problem, ali događaj iz Splita je odavno završio, a tema je još otvorena i raspravlja se o svemu samo ne o onome što stoji u naslovu. Zar ne bi bilo bolje (ne želim uzurpirati posao moderatorima, pa se odmah ispričavam na miješanju u njihov rad) zatvoriti ovu temu, a ako netko želi raspravljati o nekoj od brojnih drugih tema koje su ovdje nepotrebno pokrenute, neka otvori novu.
Nije to prvi put. I vjerovatno ni zadnji. Bagra. Očito se ponose tim ubistvom.
Otvori zbirnu.
- - - - - - - - - -
Navijači su svuda ista bagra, nikakve razlike
I zato mi je potpuno debilno kada se snebivate na "ubi Srbina"
Celi snimak, HD..

Ma cekaj, ovog covjeka su zaista ubili, i jos se hvale, oko sporta!
Ako se moze mrziti u sportu do ubistva, e pa onda moze i do ne navijanja i cak do navijanha protiv, sto je u stvari standardno u bilo kom sportu.
U mom selu je 1080p HD, možda je u tvom za HD 360p dovoljno.![]()
Osecam li ja to neku vrstu..ironije?
Snimak je HD