SUTKAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ma oni su idioti! mislim u vecini slucajeva, ima i nekih boljih ali vecinom su cisti shabani koji ni ne znaju mnogo o muzici vec im je metalska svirka izgovor da dodju negde da se peglaju sa kosijanerima. *** tako je to...

Shutke su OK u granicama normale,ono kao guranje,skakanje i to...ali brate kada dodju budale koje hoce glavu da ti otkinu to nije normalno.

Iskreno mislim da su metalci dosta normalniji po pitanju shutki nego npr. pankeri ili skinsi.
Kad god na metal svirci izbije neka shutka,ako neko padne odmah se nadje neko da te podigne i tako to,bratski.
Ali pankeri i skinsi u vecini ne znaju da se u shutkama ponashaju normalno,bukvalo tuku sve oko sebe.

Na jednoj svirci u Luving room-u sam bio uvuchen u shutku i ja sluchajno naletim na skinsa i udarimo se glavom o glavu.Hvala bogu te je lik video da sam dosta mladji od njega pa nije ubio boga u meni vec me samo bacio na stranu i nastavio masakr.

Hej, ne mesaj pankere sa skinsima, nismo mi ista bagra kao oni! Sto rece overkill, meni se nikada nije desilo da na pank svirci padnem a da me neko ne podigne...a padao sam mnogo puta... Cak, gde god da odem na pank svirku (izvan bg-a), ja se upoznam sa najmanje 10 ljudi koji su vec sutra kod mene na gajbi i koji bi ruku dali za mene kao i ja za njih... Tako da ne mesaj nas i skinse! ;)

Hej, ne mesaj pankere sa skinsima, nismo mi ista bagra kao oni! Sto rece overkill, meni se nikada nije desilo da na pank svirci padnem a da me neko ne podigne...a padao sam mnogo puta... Cak, gde god da odem na pank svirku (izvan bg-a), ja se upoznam sa najmanje 10 ljudi koji su vec sutra kod mene na gajbi i koji bi ruku dali za mene kao i ja za njih... Tako da ne mesaj nas i skinse! ;)

Ok.:D

Ja sam juce popio tri pesnice u glavu na Atheist rapu,ona poslednja je bas bolela :lol: nisam stigao da vidim ko me cepio jer sam bio u sredini sutke...Nije strasno vratio bih se opet u sutku kad oko poce da oko natice i nisam vise ulazio samo sam slusao i drzao led na oku!:lol:

Back