Stedza
Iskusan
- Poruka
- 6.005
Fuj, fuj... što to mrzim da vidim...
Odvratno, pijani klinci se šutaju...![]()
eeeh s'a fali ja jesam klinac mozda al u sutku pijan ne ulazim...treba da padnem pa da me izgaze ko...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eeeh s'a fali ja jesam klinac mozda al u sutku pijan ne ulazim...treba da padnem pa da me izgaze ko...

Nisi ti klinac...
Šta ćeš u šutci, ja imam traume od toga, nakon što je moj drug iz razreda zadobio malo žešće modrice po stomaku...
Jadna ja sutra, od tih šutki idem na metal fest...:-|
mada martinke nisu bitne u sutci narocito...vec sam pricao o decku koji je na slayeru imao samo starke pa su ipak svi bezali od njega
jaoj!!i ja ih mrzim...ali sam se vise puta nasla u situacijama kad je bukvalno nas 2-3 stojimo jadne same u sred sutke sa 50-ak ljudi...Npr-za Novu godinu,na Trgu na Partibrejkersima..otprilike-gledale smo kako je jednog mucenika koji je pao neko drugi zgazio na glavu...Sreca te u pitanju nisu bile martinke...fala nebesima-nama su samo isprljali cipele...
I Maideni...Bukvalno sutka sa 10 000 ljudi!!!!Ali je ipak bilo...FANTASTICNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najjaca sutka u kojoj ste i sami bili akteri?Ili ste je makar videli....?
Najbolje od najboljeg!Pa postoje ljudi koji znaju sta je sutka, tj POGO. To nije da ides okolo ida bijes sve redom vec da skaces gore-dole i da guras ljude oko sebe...
Tacno izludim kad vidim da neko ulece samo sa namerom da se bije...izadji na ulicu pa cemo se tuci...
Inace, bilo je zanimljivo na Ritmu Nereda kao sto vec neko rece, prosle godine ne Ortodoks keltima na bir festu, na Birtiji u Kugli, a meni su iskreno najjace one u malim klubovima na nekim demo pank bendovima...inace, poslednja odlicna je bila ove godine na exitu kada je patka svirala, pravi drugarski pogo!