SUTKAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nisi ti klinac...:lol:
Šta ćeš u šutci, ja imam traume od toga, nakon što je moj drug iz razreda zadobio malo žešće modrice po stomaku...

Jadna ja sutra, od tih šutki idem na metal fest...:-|

pa kako nisam klinac 92 god...doduse video sam da ima i mladjih ovde pa...a imam ja jednu opasnu traumu iz sutke..kad me je jedan lik ko najveca pi*ka sutnuo martinkom imao sam modricu preko cele butine nisam mogao da spavam na tu stranu...od tada...pa iskusniji sam..znam dokle mogu da idem u sutki..

ili dovoljno lud...ali sad ne mogu da lazem da nisam uletao pijan u sutku...na zadnjem moto skupu u indjiji se popilo dosta i ja uletim medju skinere i pocnem se gubiti...sreca pa su me poznavali...da nisu verovatno ne bih bio ovde da pricam...

jaoj!!i ja ih mrzim...ali sam se vise puta nasla u situacijama kad je bukvalno nas 2-3 stojimo jadne same u sred sutke sa 50-ak ljudi...Npr-za Novu godinu,na Trgu na Partibrejkersima..otprilike-gledale smo kako je jednog mucenika koji je pao neko drugi zgazio na glavu...Sreca te u pitanju nisu bile martinke...fala nebesima-nama su samo isprljali cipele...
I Maideni...Bukvalno sutka sa 10 000 ljudi!!!!Ali je ipak bilo...FANTASTICNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaoj!!i ja ih mrzim...ali sam se vise puta nasla u situacijama kad je bukvalno nas 2-3 stojimo jadne same u sred sutke sa 50-ak ljudi...Npr-za Novu godinu,na Trgu na Partibrejkersima..otprilike-gledale smo kako je jednog mucenika koji je pao neko drugi zgazio na glavu...Sreca te u pitanju nisu bile martinke...fala nebesima-nama su samo isprljali cipele...
I Maideni...Bukvalno sutka sa 10 000 ljudi!!!!Ali je ipak bilo...FANTASTICNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehehehe taj mucejik je bio moj kum....bez zez.stali mu na glavu.hahaha

Najjaca sutka u kojoj ste i sami bili akteri?Ili ste je makar videli....?

Sutke su najveca glupost koja postoji,
zbog tih seljaka koji prave sutke,
ja ne mogu normalno da uzivam u muzici..!
Te sutke mi dodju isto tako seljacki,
kao penjanje po stolovima u kafanama...
A kada neko kaze da je sutka merilo koliko je neki nastup ili koncert bio dobar,
shvatam da pricam sa kompletnim kretenom..!:thumbdown:

Pa postoje ljudi koji znaju sta je sutka, tj POGO. To nije da ides okolo ida bijes sve redom vec da skaces gore-dole i da guras ljude oko sebe...
Tacno izludim kad vidim da neko ulece samo sa namerom da se bije...izadji na ulicu pa cemo se tuci...

Inace, bilo je zanimljivo na Ritmu Nereda kao sto vec neko rece, prosle godine ne Ortodoks keltima na bir festu, na Birtiji u Kugli, a meni su iskreno najjace one u malim klubovima na nekim demo pank bendovima...inace, poslednja odlicna je bila ove godine na exitu kada je patka svirala, pravi drugarski pogo!

dobre su bre shutke samo sto neki debili ne znaju da razluce sta je shutka a shta tucha i to sve pomesaju u jedno. al dobro, pijana bagra, kad se neko bas odvali vrlo je verovatno da ce hteti da se bije sa bilo kim ko mu se nadje okolo a da pritom cepa trenutno neka zesca cepacina koju gotivi... svi mi to nekad osetimo ali to je jache od nas... zato se popiju batine... *** tako je to... mucan zivot metala i panka... rizik je na svakom koraku, living on the edge... lol

Pa postoje ljudi koji znaju sta je sutka, tj POGO. To nije da ides okolo ida bijes sve redom vec da skaces gore-dole i da guras ljude oko sebe...
Tacno izludim kad vidim da neko ulece samo sa namerom da se bije...izadji na ulicu pa cemo se tuci...

Inace, bilo je zanimljivo na Ritmu Nereda kao sto vec neko rece, prosle godine ne Ortodoks keltima na bir festu, na Birtiji u Kugli, a meni su iskreno najjace one u malim klubovima na nekim demo pank bendovima...inace, poslednja odlicna je bila ove godine na exitu kada je patka svirala, pravi drugarski pogo!
Najbolje od najboljeg!
Onolka energija koja je poslata sa bine nista drugo i nije mogla da uradi osim da podigne ljude i da naprave to sto su napravili. . .

Back